o man kilo klausimas, kam kopijuoti?? arba tiksliau, kam rodyti kopijas?
beje, negaliu atsidžiaugti, pagaliau telikas pažėrė laidų apie "šiuolaikinį meną"...
as ir ziurejau ,man patiko
kad temute nenumirtu
QUOTE(yyla @ 2009 07 29, 22:43)
kad temute nenumirtu
yyla, na jūs tikrai labai tobulėjate. čia viskas jūsų? turiu omeny autorystę. nes gera kompozicija (netradicinis pailgas formatas), jau atsiranda gyvesnis tapybiškumas, ir nauja, (be cuklaus) nostalgiška, liūdna nuotaika..
na gal tik kiek per vienoda lapų ir puoduko žalia spalva, tokiais atvejais reiktų labiau diferencijuoti daiktų spalvas, nes negali būti dviejų vienodos spalvos daiktų, nors vos vos jų atspalviai bus skirtingi, (o kur dar refleksai ir šviesos atspindėjimas, priklausantis nuo medžiagiškumo..) čia lyg ir bandyta tame darbe taip daryti, bet truputi pritrūko, tarkim galima būtų "pageltoninti" žalią puoduko spalvą, tada rožės lapai greta atrodys "mėlynesni". tas pats ir su stalo/sienos paviršiais, nors vienas šviesesnis, o ir pagal perspektyvą mes aiškiai suvokiam kas kur, bet nepamirškim, kad tapybai labai svarbu platus spalvų spektras ir spalvų maišymas..., tad tie paviršiai turėtu būti niuansuoti skirtingu atspalviu, truputį įmaišant kitos spalvos..
bet tai čia netoks jau minusas..
QUOTE(trr @ 2009 07 30, 15:24)
yyla, na jūs tikrai labai tobulėjate. čia viskas jūsų? turiu omeny autorystę. nes gera kompozicija (netradicinis pailgas formatas), jau atsiranda gyvesnis tapybiškumas, ir nauja, (be cuklaus) nostalgiška, liūdna nuotaika..
dekui mano,viskas mano pirkau rozyte is bobules ,maniau tapysiu ,bet kol prisiruosiau ,tai jau sudziuvusi buvo va ir kilo mintis
labai dekui uz issamia kritika.man to labai reikejo
Keliam į viršų temą
Ir rodausi su savo darbu kuris nekaip gavosi, ypač ta viena gėlė nu tokia jau nevykusi...
http://public.fotki....l/atvaizd3.html
Ir rodausi su savo darbu kuris nekaip gavosi, ypač ta viena gėlė nu tokia jau nevykusi...
http://public.fotki....l/atvaizd3.html
Sveiki,
turbut visos tapote akrilu ar aliejiniais ant drobes, bet gal kada (kai pradejote ) naudojote guasa, kartona.. PRASAU MAN PATARTI: uzbaigus guasu paveiksliuka, gal yra kokia priemone jam padengti? Kad jis nesutrukinetu, "nenusiplautu", labiau blizgetu ir t.t.
As tik pradejau "dazyti" (kaip mazylis mano sako), niekur to meno nesimokiau, nutapiau dar tik 5 darbelius, bet taip smagu "papaisyti"
turbut visos tapote akrilu ar aliejiniais ant drobes, bet gal kada (kai pradejote ) naudojote guasa, kartona.. PRASAU MAN PATARTI: uzbaigus guasu paveiksliuka, gal yra kokia priemone jam padengti? Kad jis nesutrukinetu, "nenusiplautu", labiau blizgetu ir t.t.
As tik pradejau "dazyti" (kaip mazylis mano sako), niekur to meno nesimokiau, nutapiau dar tik 5 darbelius, bet taip smagu "papaisyti"
Kai tokius darbelius pasiziuriu, tai pamastau - ar man kada pavyx kas panasaus
QUOTE(yyla @ 2009 07 29, 22:43)
QUOTE(Nenina @ 2009 08 03, 15:01)
Sveiki,
o kam jį plauti, ar ketinate ant lietaus jį laikyti.. ? norite, kad jis jus pergyventų, būtų nepažeidžiamas ir amžinas..? tuomet gal tapykite aliejiniais. ir blizgės labiau...
Papildyta:
QUOTE(Nenina @ 2009 08 03, 15:25)
nenustokite piešti, domėtis ir viskas pavyks. tik noro ir pastangų reik..
QUOTE(Nenina @ 2009 08 03, 15:25)
visur reik praktikos,darbo ir viskas su laiku pavyksta,svarbiausia noras ir uzsispyrimas