Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

o man kilo klausimas, kam kopijuoti?? arba tiksliau, kam rodyti kopijas? blink.gif g.gif doh.gif

beje, negaliu atsidžiaugti, pagaliau telikas pažėrė laidų apie "šiuolaikinį meną"... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 23 liepos 2009 - 23:11
as ir ziurejau ,man patiko biggrin.gif

Atsakyti
nutapiau krikstasunio kambariui smile.gif :

http://img194.images...9/dsc09461x.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ByElv: 26 liepos 2009 - 17:44
user posted image

kad temute nenumirtu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 07 29, 22:43)

saunus darbas thumbup.gif
Atsakyti

yyla, na jūs tikrai labai tobulėjate. bigsmile.gif thumbup.gif čia viskas jūsų? turiu omeny autorystę. nes gera kompozicija (netradicinis pailgas formatas), jau atsiranda gyvesnis tapybiškumas, ir nauja, (be cuklaus) thumbup.gif nostalgiška, liūdna nuotaika..

na gal tik kiek per vienoda lapų ir puoduko žalia spalva, tokiais atvejais reiktų labiau diferencijuoti daiktų spalvas, nes negali būti dviejų vienodos spalvos daiktų, nors vos vos jų atspalviai bus skirtingi, (o kur dar refleksai ir šviesos atspindėjimas, priklausantis nuo medžiagiškumo..) čia lyg ir bandyta tame darbe taip daryti, bet truputi pritrūko, tarkim galima būtų "pageltoninti" žalią puoduko spalvą, tada rožės lapai greta atrodys "mėlynesni". tas pats ir su stalo/sienos paviršiais, nors vienas šviesesnis, o ir pagal perspektyvą mes aiškiai suvokiam kas kur, bet nepamirškim, kad tapybai labai svarbu platus spalvų spektras ir spalvų maišymas..., tad tie paviršiai turėtu būti niuansuoti skirtingu atspalviu, truputį įmaišant kitos spalvos..
bet tai čia netoks jau minusas.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 30 liepos 2009 - 13:25
QUOTE(trr @ 2009 07 30, 15:24)
yyla, na jūs tikrai labai tobulėjate.  bigsmile.gif  thumbup.gif  čia viskas jūsų? turiu omeny autorystę. nes gera kompozicija (netradicinis pailgas formatas), jau atsiranda gyvesnis tapybiškumas, ir nauja, (be cuklaus)  thumbup.gif  nostalgiška, liūdna nuotaika..

dekui biggrin.gif mano,viskas mano biggrin.gif pirkau rozyte is bobules ,maniau tapysiu ,bet kol prisiruosiau ,tai jau sudziuvusi buvo doh.gif va ir kilo mintis bigsmile.gif
labai dekui uz issamia kritika.man to labai reikejo smile.gif
Atsakyti
Keliam į viršų temą 4u.gif

Ir rodausi su savo darbu kuris nekaip gavosi, ypač ta viena gėlė nu tokia jau nevykusi... doh.gif

http://public.fotki....l/atvaizd3.html
Atsakyti
Sveiki,
turbut visos tapote akrilu ar aliejiniais ant drobes, bet gal kada (kai pradejote wink.gif) naudojote guasa, kartona.. ax.gif PRASAU MAN PATARTI: uzbaigus guasu paveiksliuka, gal yra kokia priemone jam padengti? g.gif Kad jis nesutrukinetu, "nenusiplautu", labiau blizgetu ir t.t.
As tik pradejau "dazyti" (kaip mazylis mano sako), niekur to meno nesimokiau, nutapiau dar tik 5 darbelius, bet taip smagu "papaisyti" wub.gif
Atsakyti
Kai tokius darbelius pasiziuriu, tai pamastau - ar man kada pavyx kas panasaus mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nenina @ 2009 08 03, 15:01)
Sveiki,
turbut visos tapote akrilu ar aliejiniais ant drobes, bet gal kada (kai pradejote wink.gif) naudojote guasa, kartona..  ax.gif PRASAU MAN PATARTI: uzbaigus guasu paveiksliuka, gal yra kokia priemone jam padengti?  g.gif Kad jis nesutrukinetu, "nenusiplautu", labiau blizgetu ir t.t.
As tik pradejau "dazyti" (kaip mazylis mano sako), niekur to meno nesimokiau, nutapiau dar tik 5 darbelius, bet taip smagu "papaisyti"  wub.gif

o kam jį plauti, ar ketinate ant lietaus jį laikyti.. ? g.gif mirksiukas.gif norite, kad jis jus pergyventų, būtų nepažeidžiamas ir amžinas..? tuomet gal tapykite aliejiniais. ir blizgės labiau... rolleyes.gif cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Nenina @ 2009 08 03, 15:25)
Kai tokius darbelius pasiziuriu, tai pamastau - ar man kada pavyx kas panasaus mirksiukas.gif

nenustokite piešti, domėtis ir viskas pavyks. tik noro ir pastangų reik.. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenina @ 2009 08 03, 15:25)

visur reik praktikos,darbo ir viskas su laiku pavyksta,svarbiausia noras ir uzsispyrimas mirksiukas.gif
Atsakyti