Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(vilnera @ 2009 07 03, 12:13)
Duoma, man labai patiko tavo darbas su balioniuku-sedi sau zmogelis ant pasaulio krasto smile.gif O mintis-kartais zmogus stengiasi iki negaliu ta minti i kurini ikist-ale nesigauna,o kartais savaime ranka suvedzioja taip,kad paskui vat ziuri-ir matai ka nori-kiekvienam pagal savo sugedimo laipsni,tsakant smile.gif-man vat pasauliai ir kaledos vaidenasi,kazkam kitkas-ir visa tai isplaukia is to,kad kuriny nieko nei per daug,nei per mazai smile.gif

o man ten asocijuojasi su Mažojo princo pasauliu.. rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 07 03, 11:57)
hm, susinervinote? o aš visai ne piktai.  biggrin.gif žinoma autorius pats atsirinks, kurias pastabas priimti..  cool.gif
mano darbų nepamatysite, nes neturiu nei skaitmeninio fotiko, nei skanerio, kad galėčiau įkelt į kompą. beto jie visaai iš kitos srities, tačiau patikėkit turiu pakankamai kompetencijos apie tai kalbėti (baigiau atitinkamus mokslus); ir esu teoretikė, ne praktikė, t.y. turiu išlavintą akį, bet ne ranką.  mirksiukas.gif    4u.gif

Matyt būsiu ne taip suprasta smile.gif Paprasčiausiai seniai jau norėjau pasiteirauti ar neturite įkelti darbų, nes iš komentarų matosi, kad esate susijusi su menu biggrin.gif Maniau arba jūs mokytoja, gal dėstytoja...

Vilnera taip pat per greitai padarėte išvadas ax.gif va ką reiškia paprastas klausimas, matyt ,netinkamame kontekste cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydryne: 03 liepos 2009 - 15:06
Labai noreciau pamatyt trr darbus smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ačiū labai visiems. 4u.gif
Bet rimtai į mažąjį princą panašu. Reikia padaryt mergaitę. doh.gif

yyla, aš seniau sekiau piešimo temą ir dar pamenu, tavo pirmus portretus. biggrin.gif
Labai greit ištobulėjai. Matyt paslėptas talentas buvai. thumbup.gif
Atsakyti
na jei kada ir prisiruošiu perkratyti savo negatyvų archyvą ir kai ką nunešti suskaitmeninti, tai darbus įdėsiu tikrai ne šiame skyrelyje, nes jie iš kitos operos. o ir daryti jie laabai senai, kai dar nebuvau tokia protinga lotuliukas.gif ir nieko stebuklingo ten tikrai nėra 4u.gif

o gėlytės neblogos, tik gal kiek pernelyg užverčiate gėlėmis biggrin.gif , truputį monotoniškas vaizdelis, gal reikėjo vieno kito žiedo atsisakyti, palikti vietos mano jau minėtoms "pauzėms" arba panardinti jį į tamsą, žo, įvedant šiek tiek asimetrijos kompozicijai suteikti daugiau gyvumo (nors šiaip man labai sunku vertinti gėles, tad manykim, kad tai subjektyvi nuomonė biggrin.gif )

Papildyta:
QUOTE(Duoma @ 2009 07 04, 12:02)
Ačiū labai visiems.  4u.gif 
Bet rimtai į mažąjį princą panašu. Reikia padaryt mergaitę.  doh.gif

ne visai taip, nesupraskite pažodžiui, Mažajį princą primena ne tiek (arba ne tik) pats personažas bei kiti motyvai, kiek bendra paveikslo atmosfera (panašus vienatvės, introspekcijos, individualaus pasaulėlio uždarumo pojūtis), ir tai nėra blogai. sumergaitinti nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 04 liepos 2009 - 11:37
ir as atsimenu tuos portretus biggrin.gif zinai,supratau,kad be sansu savarankiskai ismokti zmogu tapyt...
QUOTE(trr @ 2009 07 04, 13:28)
o gėlytės neblogos, tik gal kiek pernelyg užverčiate gėlėmis  biggrin.gif ,

,kad daugiau apar geliu ziedu nieks traip gerai nesigauna rolleyes.gif na dar viena biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 07 04, 14:45)
,kad daugiau apar geliu ziedu nieks traip gerai nesigauna rolleyes.gif  na dar viena biggrin.gif

ne ne, kalbėjau tik apie tą paskutinį darbelį, tiksliau jo kompoziciją, o ne apskritai apie gėles jūsų kūryboje 4u.gif pieškit į sveikatą tas gėles biggrin.gif suprantu, kad jos geriausias būdas skanauti spalvomis ir tapymo procesu... rolleyes.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 04 liepos 2009 - 14:39
yyla labai gražus paveikslas su orchidėjomis.Įdomu kokio jis dydžio? ir kaip interjere atrodo ax.gif Kažkuom primena fototapetus, kurie labai brangūs (Stiliaus artelėje viena juosta apie 600 Lt) bet tai tik fototapetas...

Taiklus trr patarimas dėl "panardinimo į tamsą". mirksiukas.gif

O dėl portretų tapymo, įmanoma pačiam išmokti. Tik blogai tapyti iš nuotraukų, nes tada stengiesi padaryti idealią kopiją. Iš natūros pagaunama emocija, šešėliai ir nutapoma savaip. Aišku analizuoti nutapytus portretus nėra blogai smile.gif
Atsakyti
yyla, aš turiu tik vieną portretą tapytą su aliejiniais iš senesnių laikų. Ir tai nebaigtas. Ir dar su krieva nosim. biggrin.gif
trr, pasiemiau dabar specialiai knyga tą pavartyt. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 04 liepos 2009 - 15:09
QUOTE(Zydryne @ 2009 07 04, 17:01)
yyla labai gražus paveikslas su orchidėjomis.Įdomu kokio jis dydžio? ir kaip interjere atrodo  ax.gif  Kažkuom primena fototapetus, kurie labai brangūs (Stiliaus artelėje viena juosta apie 600 Lt) bet tai tik fototapetas...

Taiklus trr patarimas dėl "panardinimo į tamsą". mirksiukas.gif

paveikslo dydis 90x30 cm smile.gif aliejineis dazais,o trr del panardinimo ziedu i tamsa ,tai labai gera mintis,jau tada apie tai pagalvojau,na gal sekancias gelytes kai tapysiu reiks pabandyt bigsmile.gif

o jei nori ismokti ,tai tik is naturos reiktu treniruotis biggrin.gif

trr,as taip ir supratau,kad apie paskutini darbeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Yyla, seniai Tave stebiu, tobulėji akyse smile.gif Pastarosios gėlės sužavėjo...Iš tiesų, kaip gyvos bigsmile.gif
Atsakyti