Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(aliete @ 2009 06 23, 14:10)
butybe,gal pats popierius per plonas?
ir dar patarimas- liejant šlapiai ,popierių gerai būtų užsidėti ant stiklo,nes tada nėra kur vandeniui susigerti ,jį sugeria tik popierius,nuliejus -reikėtu palikti džiūti ant stiklo

Aciu Aliete, bandau retkarciais apie stikla nezinojau.
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 06 23, 13:22)
Na, kazkiek isitiesia, bet nepilnai, gal kartais taip ir turi buti. Tiesiog skirtingi popieriai turi skirtingas savybes, manau cia zinotu tie kas dirba butent su akvarele.

Popierius buna spec akvarelei-jis toks nelabai slidus-man labiausiai patinka plonytis, siek tiek panasus net i tuoletini-ne plonumu,o faktura biggrin.gif -nezinau kaip kuo aiskiau apibudint. Nors yra ju visokiu-cia kiekvienos skoniui. Pries tapydama-pirmiausia ji svelniai paglostyk dregnu kokiu svelniu skudureliu-kad gautu siek tiek dregmes. Siaip kad nesiraitytu-ji klijuoja su juostele prie pagrindo, bet as neklijuoju-o ta toki susigaranksciavima nedideli po to panaikinu islygindama baigta ir GERAI isdziuvusi darba-tik nelabai karstu lygintuvu ir is blogosios puses-tik greit,per daug nespaudziant-nes akvarele gali prilipti-lyginima siulau is anksto pasibandyti su kokiu ne itin pavykusiu darbeliu.
Tiesa-dar del to-kaip rasei-slapio-tapymo-persistengt irgi nereik smile.gif Akvareles esme-permatomi,skaidrus,svelnus sluoksniai-jie leidzia isgaut visokius idomius dalykus smile.gif Beja,akvarelinei tapybai gali irgi pamegint tuos pacius dalykus,kaip silko tapybos-druska, kempinele, bandyt daryt kontura-pvz.tusu ant pabaigto darbo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 23 birželio 2009 - 17:55
flirt.gif hihihi.gif ,kai ner kas veikti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 24, 11:39)
flirt.gif  hihihi.gif ,kai ner kas veikti smile.gif

pagaliau ne meškiukai karsta.gif nuo vaikiškų motyvų perėjote prie moteriškų. biggrin.gif
ale cukraus vistiek neatsisakote.. cool.gif

batuko piešinys gal vietomis šiek tiek netaisyklingas, nepakankamai plastiškas, o šiaip pati tapyba nebloga.. drugelis thumbup.gif
tik gal šešėliams bei šviesai reikšti pabandykite naudoti ne tik achromatines (balta), bet ir chromatines spalvas.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 24 birželio 2009 - 14:05
Dekui biggrin.gif ,o drugelis manau geriausiai gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 24, 15:33)
o drugelis manau geriausiai gavosi biggrin.gif

tikra tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yyla @ 2009 06 20, 11:51)

fonine faktura labai pagyvina,tikrai grazus paveikslas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Ar galima prisijungti prie jūsų?
Atsakyti
aišku galima, kas per klausimas.. smile.gif aš tai nieko neklausus įsiliejau ax.gif šita tema ir taip nėra labai aktyvi.. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif

Keliu tada naujausią darbelį. Akvarelė.
Labai senai bepiešiau. Ir gal po pusės metų čia tik antras piešinys...

Popierinės svajonės.

Popieriniai lėktuvėliai tarsi tos lengvos ir trapios svajonės. Išpildyti jas kartais būna taip sunku. Kaip ir nuskraidinti lėktuvėlį į norimą vietą. O jį žmogui tereikia suspausti tarp delnų ir tada teliks tik popieriaus gniužulas. Panašiai ir su troškimais. Aš turiu daug svajonių, o Tu?

user posted image

Man asmeniškai nelabai spalvos patinka kažkodėl. smile.gif
Atsakyti
Duoma - nuostabi idėja! 4u.gif Puikiai perteikta nuotaika, taip ir jaučiasi kaip vėjelis pučia. Nes kitaip lėktuvėliai neskristų? Kliūna punktyrinė linija, žmogaus kūnas iš brūkšniukų. Ir vis norisi pamatyti pro geltoną miglą tolimesnį planą smile.gif Na gal čia tavo pasirinktas stilius perteikti šiai idėjai ax.gif Jaučiasi, kad esi kruopšti.
Atsakyti
Ačiū. blush2.gif
Žinau, man irgi nelabai patinka rankos ir kojos, bet kai darbelis mažo formato, tai darau tokias, nors ir keistai atrodo,prie "pilno" veido. ; D
O dėl fono... Man su jais visada bėdos... doh.gif Jūsų nuomonė, kas ten dar galėtų būt?
Atsakyti