Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba

QUOTE(vilnera @ 2009 06 06, 16:19)
Gal as ir klystu-bet nemanau kad labai patobulesi be kritikos..

sutinku smile.gif bet tai čia jei žmogus tikrai nori tobulėti ir yra atviras kritikai, ale ne visi tokie yra biggrin.gif o ir čia ne aukštosios auditorija..
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 06 06, 16:48)
sutinku smile.gif  bet tai čia jei žmogus tikrai nori tobulėti ir yra atviras kritikai, ale ne visi tokie yra  biggrin.gif o ir čia ne aukštosios auditorija..

Pastebejau. Cia PARODU GALERIJA-TURGUS-EGO MASAZAI-MOKYKLA viename-butent tokiu eiliskumu biggrin.gif .Tokiose temose nuorodu geru pasirinkt galima-kas yr didziulis pliusas manau.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2009 06 06, 17:40)
Pastebejau. Cia PARODU GALERIJA-TURGUS-EGO MASAZAI-MOKYKLA viename-butent tokiu eiliskumu biggrin.gif .

na taip, bet juk natūralu, nes tai yra mėgėjų lyga biggrin.gif 4u.gif
na aš matydama visai beviltišką darbą tikrai negalėčiau žmogui meluoti ir sakyti: kaip puiku, tu tikras genijus, piešk toliau taip. to ir nedarau. cool.gif

beto daug kas priklauso nuo atskiro individo - vienas galvoja tik kaip čia pasipelnyti ir parduoti tą darbelį, kitas tenori papuošti savo ar savo artimųjų aplinką, trečiam tai aistringas laisvalaikio hobis, ketvirtam profesija, penktam pašaukimas... tad negali jiem visiem taikyti vienodų vertinimo kriterijų. o kas norės eiti į priekį manau visada susiras rimtesnių mokymosi vietų/mokytojų/kritikų, ne vien internetinių... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 06 birželio 2009 - 22:40
Sveikutes,merginos!
noreciau ir as pasirodyti 4u.gif su sesike siandien uzbaigem viena darbeli user posted image
labai noretusi suzinoti jusu nuomone 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika sesute (vitadrita), tikrai nuotraukoje tas mūsų darbelis visai kitaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Vitadrita @ 2009 06 07, 17:31)
Sveikutes,merginos!
noreciau ir as pasirodyti 4u.gif su sesike siandien uzbaigem viena darbeli user posted image
labai noretusi suzinoti jusu nuomone 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano galva-darbelio pliusas tas,kad sugalvojus toki pasikabint ant sienos, gali kaip puzle-susideliot bele kaip-kaip paciam graziau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, buvau isvykus i kaima, tai tik siandien atradau kiek cia visokios kritikos esu sulaukus. Tai pabandysiu pasidalinti ispudziais smile.gif Nors ir nelabai saldi ta kritika, bet jei kritikuoja, tai dar reiskia kazkiek kabina. Tiesa, jauciuosi kaip per egza, kur dvi destytojos trr - geroji ir vilnera - piktoji komentuoja biggrin.gif Uz pastaba apie galunes aciu, atsizvelgsiu smile.gif (tiesa, karve, tai ten tik nebaigto paveikslo fragmentas) cia jau mano kalte, kad neaiskiai tuos savo darbus pateikiau, bet intencija buvo kitokia, tiesiog parodyt bendra vaizda savo darbu, o nepaduoti juos detaliam nagrinejimui. Bet jei reikalai pajudejo sia kryptim, man irgi i nauda.
Kad maziau butu painiavos galiu truputi prisistatyti. Metu man 30. Piesti pradejau kazkur pries metus. Atradau silko tapyba. Profesionalios dailes nesimokiau, todel i daugeli dalyku kas uzkliuna jums net demesio neatkreipiau. Piesiu tai kas eina is sirdies, o ne sustatytus natiurmortus. Kai kurie darbai piesti siaip pasipaisymui, pasizaidimai susipazinimui su silku. Kiti man turi gilesne minti ir man yra malonu, kad jus tai pastebejote. Del techniniu dalyku, tai sutinku, kad is profesionalios puses vertinant yra daug trukumu, todel stengiuos mokytis, bet mano poziuris toks, kad technika visgi neturi uzgosti dvasios. Issilavinima turiu muzikini, apie mena bendrai sioki toki supratima turiu. Ilga laika labai bijojau kritikos bet kokioj kurybinej veikloj, bet atejo laikas, kai suvokiau, kad jei turi sugebejima kurti, tai yra ne tavo nuopelnas, o duota tau is auksciau. Todel neverta taip jau susireiksminti.
Taigi aciu visoms, ir toms kurios pagyrimais ego paglostot ir uz gera kritika taip pat. Turesiu ka naujo, parodysiu. Deja laiko labai tam truksta...
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 06 09, 10:54)
Sveikutes, buvau isvykus i kaima, tai tik siandien atradau kiek cia visokios kritikos esu sulaukus. Tai pabandysiu pasidalinti ispudziais smile.gif Nors ir nelabai saldi ta kritika, bet jei kritikuoja, tai dar reiskia kazkiek kabina. Tiesa, jauciuosi kaip per egza, kur dvi destytojos trr - geroji ir vilnera - piktoji komentuoja biggrin.gif  Uz pastaba apie galunes aciu, atsizvelgsiu smile.gif (tiesa, karve, tai ten tik nebaigto paveikslo fragmentas) cia jau mano kalte, kad neaiskiai tuos savo darbus pateikiau, bet intencija buvo kitokia, tiesiog parodyt bendra vaizda savo darbu, o nepaduoti juos detaliam nagrinejimui. Bet jei reikalai pajudejo sia kryptim, man irgi i nauda.
    Kad maziau butu painiavos galiu truputi prisistatyti. Metu man 30.  Piesti pradejau kazkur pries metus. Atradau silko tapyba. Profesionalios dailes nesimokiau, todel i daugeli dalyku kas uzkliuna jums net demesio neatkreipiau. Piesiu tai kas eina is sirdies, o ne sustatytus natiurmortus. Kai kurie darbai piesti siaip pasipaisymui, pasizaidimai susipazinimui su silku. Kiti man turi gilesne minti ir man yra malonu, kad jus tai pastebejote. Del techniniu dalyku, tai sutinku, kad is profesionalios puses vertinant yra daug trukumu, todel stengiuos mokytis,  bet mano poziuris toks, kad technika visgi neturi uzgosti dvasios. Issilavinima turiu muzikini, apie mena bendrai sioki toki supratima turiu. Ilga laika labai bijojau kritikos bet kokioj kurybinej veikloj, bet atejo laikas, kai suvokiau, kad jei turi sugebejima kurti, tai yra ne tavo nuopelnas, o duota tau is auksciau. Todel neverta taip jau susireiksminti.
Taigi aciu visoms, ir toms kurios pagyrimais ego paglostot ir uz gera kritika taip pat. Turesiu ka naujo, parodysiu. Deja laiko labai tam truksta...

Kritikos nereik sureiksmint-ypac kai kritikuoja tau visiskai nepazystami ir del to nesvarbus zmones smile.gif Gyslele dailei turi, malonuma is to apturi-o tai jau daug smile.gif Del piesimo is sirdies ir natiurmortu-na ne i tai norejau tavo demesi atkreipt-nesiplesiu-tiesiog jau yra atrasti desniai ir taisykles, kurie padeda suteikt kuriniui giluma, tikroviskuma (juk tu realistinius tapai).. Galima tuos desnius bandyt atrast paciam-tam reikia daug piest is naturos-o galima juos tiesiog susirasti ir paskaityti:) Tiesa-pamegink akvarele-manau padetu dar geriau lavint ranka-o gal ir patiktu smile.gif
Atsakyti
Akvareline tapyba siek tiek bandziau, kai ieskojau bendrai sau tinkancios technikos, taciau silke atradau tai ko akvarelej man truko. Dabar daugiausia tapau naudojant grunta. Taip ant silko galima isgauti smulku piesini ir lieti galima. Technika yra specifine, ir su kiekvienu darbu atrandu kazka naujo, toli grazu dar nepiesiu tokiu darbu, kokius noreciau. Siuo metu esu ieskojimuose smile.gif o del tu seniai atrastu dalyku, tai tikrai noreciau pasimokyti, jei turit kokia gera nuorodele atsiuskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2009 06 09, 10:54)
     Kad maziau butu painiavos galiu truputi prisistatyti. Metu man 30.  Piesti pradejau kazkur pries metus. Atradau silko tapyba. Profesionalios dailes nesimokiau, todel i daugeli dalyku kas uzkliuna jums net demesio neatkreipiau. Piesiu tai kas eina is sirdies, o ne sustatytus natiurmortus. Kai kurie darbai piesti siaip pasipaisymui, pasizaidimai susipazinimui su silku. Kiti man turi gilesne minti ir man yra malonu, kad jus tai pastebejote. Del techniniu dalyku, tai sutinku, kad is profesionalios puses vertinant yra daug trukumu, todel stengiuos mokytis,  bet mano poziuris toks, kad technika visgi neturi uzgosti dvasios. Issilavinima turiu muzikini, apie mena bendrai sioki toki supratima turiu. Ilga laika labai bijojau kritikos bet kokioj kurybinej veikloj, bet atejo laikas, kai suvokiau, kad jei turi sugebejima kurti, tai yra ne tavo nuopelnas, o duota tau is auksciau. Todel neverta taip jau susireiksminti.

tuomet labai puiku, kad išdrįsote daryti tai kas traukia ir nebijoti kritikos bigsmile.gif (ir kad atradote sau priimtiniausią techniką.) ir teisingai. vadinas tai tikras ir laiko patikrintas poreikis, matyt ateina laikas, kai nebegalime kažko laikyti savyje... amžius nelabai svarbu, jei pieši neseniai tai ir esi "jaunasis kūrėjas" biggrin.gif 4u.gif o turint omeny, kad tai tik pradžia, tai labai gera pradžia ir jei toks žingeidumas ir aistra tą daryti nepraeis, galite toli nueiti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 09 birželio 2009 - 16:08
QUOTE(butybe @ 2009 06 09, 14:11)
Akvareline tapyba siek tiek bandziau, kai ieskojau bendrai sau tinkancios technikos, taciau silke atradau tai ko akvarelej man truko. Dabar daugiausia tapau naudojant grunta. Taip ant silko galima isgauti smulku piesini ir lieti galima. Technika yra specifine, ir su kiekvienu darbu atrandu kazka naujo, toli grazu dar nepiesiu tokiu darbu, kokius noreciau. Siuo metu esu ieskojimuose smile.gif o del tu seniai atrastu dalyku, tai tikrai noreciau pasimokyti, jei turit kokia gera nuorodele atsiuskit smile.gif

Yra sm tema-pavadinimas berods-ar tai ,,besimokancioms piesti,, ar kazkoks panasus-ten l.daug nuorodu-keleta mesteliu-nuorodose teorijos apie seselius,atspindzius yra:
http://www.artschool.forum.ru/list.htm
http://books.maxiol....&...p;dir=0&sm=
Dar apie spalvu derinima truputis-neradau inete spalvu rato, ten trikampis spalvu-bet principas tas pats:
http://lt.lt.allcons...os/article/3330
Labai neblogu knygu zinau-bet norvegu klb,deja..
I ka siulyciau dar uzmest aki-i perspektyva-apie tai,kaip kinta vaizdas-formos ir spalvos arciau ir toliau - nuorodu,deja,neturiu-tik knygose pas mane yra.. Bet pagooglinus manau yra info..
Atsakyti
Aciu uz palaikyma ir nuorodeles mirksiukas.gif
Atsakyti