Sveikutes, buvau isvykus i kaima, tai tik siandien atradau kiek cia visokios kritikos esu sulaukus. Tai pabandysiu pasidalinti ispudziais
Nors ir nelabai saldi ta kritika, bet jei kritikuoja,
tai dar reiskia kazkiek kabina. Tiesa, jauciuosi kaip per egza, kur dvi destytojos trr - geroji ir vilnera - piktoji komentuoja
Uz pastaba apie galunes aciu, atsizvelgsiu
(tiesa, karve, tai ten tik nebaigto paveikslo fragmentas) cia jau mano kalte, kad neaiskiai tuos savo darbus pateikiau, bet intencija buvo kitokia, tiesiog parodyt bendra vaizda savo darbu, o nepaduoti juos detaliam nagrinejimui. Bet jei reikalai pajudejo sia kryptim, man irgi i nauda.
Kad maziau butu painiavos galiu truputi prisistatyti. Metu man 30. Piesti pradejau kazkur pries metus. Atradau silko tapyba. Profesionalios dailes nesimokiau, todel i daugeli dalyku kas uzkliuna jums net demesio neatkreipiau. Piesiu tai kas eina is sirdies, o ne sustatytus natiurmortus. Kai kurie darbai piesti siaip pasipaisymui, pasizaidimai susipazinimui su silku. Kiti man turi gilesne minti ir man yra malonu, kad jus tai pastebejote. Del techniniu dalyku, tai sutinku, kad is profesionalios puses vertinant yra daug trukumu, todel stengiuos mokytis, bet mano poziuris toks, kad technika visgi neturi uzgosti dvasios. Issilavinima turiu muzikini, apie mena bendrai sioki toki supratima turiu. Ilga laika labai bijojau kritikos bet kokioj kurybinej veikloj, bet atejo laikas, kai suvokiau, kad jei turi sugebejima kurti, tai yra ne tavo nuopelnas, o duota tau is auksciau. Todel neverta taip jau susireiksminti.
Taigi aciu visoms, ir toms kurios pagyrimais ego paglostot ir uz gera kritika taip pat. Turesiu ka naujo, parodysiu. Deja laiko labai tam truksta...
Kritikos nereik sureiksmint-ypac kai kritikuoja tau visiskai nepazystami ir del to nesvarbus zmones
Del piesimo is sirdies ir natiurmortu-na ne i tai norejau tavo demesi atkreipt-nesiplesiu-tiesiog jau yra atrasti desniai ir taisykles, kurie padeda suteikt kuriniui giluma, tikroviskuma (juk tu realistinius tapai).. Galima tuos desnius bandyt atrast paciam-tam reikia daug piest is naturos-o galima juos tiesiog susirasti ir paskaityti:) Tiesa-pamegink akvarele-manau padetu dar geriau lavint ranka-o gal ir patiktu