Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

[quote=MartaS,2009 04 05, 00:15]
[quote=monetuxe,2009 04 04, 17:38]
wub.gif
tikiuos issigydyt, tik blogiausia, kad nezinau kas yra g.gif vaistu nuo skausmo stipriu kai reguliariai isgeriu, tai neskauda, neisgeriu, nesusilenkiu nuo skausmo... o jau nusibodo save nuodyt verysad.gif stuburas sveikas, atseit raumuo kaltas ar tai uzdegimas koks ar pan. Bet kad menesi nepraeitu, tai nesamone dry.gif

Sveikutes, atsiprasau, kad taip ne i tema cia pas jus lendu blush2.gif , bet norejau pasiskaityti apie cd ir nestuma, nes noreciau truputi inf sia tema, nu bet dabar ne apie tai smile.gif
Man ir budavo ziaurus nugaros skausmai, visada geriau vaistus nuo skausmo, bet kai laukiausi lelytes tai negalejau gert vaistu, tai man labai labai padejo kosmodiskas, gal juokingai skamba, bet jis mane isgelbejo, nes net paeiti negalejau, tai ji pasiskolinau is uosvienes, tai net miegoti su juo eidavau, tai jis man nerealus, nors tokomis nesamonemis netikejau. Dar galiu del nugaros patarti neurorubina, tai yra didele vitamino B doze, tai as juos gerdavau kas pusmeti, nes kiti vaistai nuo uzdegimo, labai kenkia kitiems vidaus organams. Dar aisku sportas sportas ir dar karta sportas smile.gif
[/quote]

kad sprotas tai tikiu, bet kaip dabar eit sportuot, kai nugaros nesulenkiu? g.gif
Atsakyti
Tai tau yra nervu sakneliu uzdegimas, lietuviskai radikulitas smile.gif , jis buna nuo persalimo, nuo streso, nuo persitempimo. Patariu tau nueiti ir nusipirkti neurorubino, nes B grupes vitaminai pirmas vaistas, nes kitaip taip ir vargsi, nes vaistai nuo skausmo nuima skausma, bet nepanaikina priezasties, kai truputeli apmazes skausmas, reikia eiti i nugaros masaza, bet pas profesionala, kad nepazeistu daugiau. Tada jau galesi sportuoti, neisigask jei skausmas dar paumes, nes is pradziu po masazo ir sporto taip buna, bet sutvirtes nugaros raumenys ir skausmas dings. Kaip ir rasiau labai padeda kosmodiskas, nes kai buvau nescia tai jis mane isgelbejo, nes paeiti net negalejau nuo skausmo, bet su juo net eidavau miegoti. Tai po savaites devejimo man nugaros is vis nebeskaudejo ir iki siol neskauda. Bet dabar sportuoju, tai manau ir tas padeda.
Atsakyti
Nesilaukiu blush2.gif Susirgau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaS @ 2009 04 05, 16:38)
Tai tau yra nervu sakneliu uzdegimas, lietuviskai radikulitas  smile.gif , jis buna nuo persalimo, nuo streso, nuo persitempimo. Patariu tau nueiti ir nusipirkti neurorubino, nes B grupes vitaminai pirmas vaistas, nes kitaip taip ir vargsi, nes vaistai nuo skausmo nuima skausma, bet nepanaikina priezasties, kai truputeli apmazes skausmas, reikia eiti i nugaros masaza, bet pas profesionala, kad nepazeistu daugiau. Tada jau galesi sportuoti, neisigask jei skausmas dar paumes, nes is pradziu po masazo ir sporto taip buna, bet sutvirtes nugaros raumenys ir skausmas dings. Kaip ir rasiau labai padeda kosmodiskas, nes kai buvau nescia tai jis mane isgelbejo, nes paeiti net negalejau nuo skausmo, bet su juo net eidavau miegoti. Tai po savaites devejimo man nugaros is vis nebeskaudejo ir iki siol neskauda. Bet dabar sportuoju, tai manau ir tas padeda.

galiu pranest gera zinia - galesiu eit sportuot ir gal nebepresitemsiu rolleyes.gif nugarikes kazkaip stebuklingai nebeskauda clap.gif nezinau kas cia man padejo, gal tai, kad sildydama vietas subadytas nuo leidimo visokiu rubinu ir neuru ir dar visokiu, dar pasildydavau ir pacia nugara... tai taip dziaugiuos dabar ir gerai jauciuos, tikiuos, kad ne trumpalaikis pagerejimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 06, 17:31)
Nesilaukiu blush2.gif  Susirgau ax.gif

et, o mes turėjom slaptą viltį.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos bet ur jau cia dinge. tyla kokia. kur Eudora. Shalna ir visos kitos? mes su Domuku augam ir daug valgom, pienuko turim daug, tat krutine be proto skauda, laukiu nesulaukiu kada susitvarkys ir neskaudes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 06, 17:31)
Nesilaukiu blush2.gif  Susirgau ax.gif

ką gi, bent jau situacija aiški mirksiukas.gif nes asmeniškai man tai nėra nieko blogiau už situaciją "nei paleistas nei pakartas" schmoll.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 04 07, 12:43)
sveikos merginos bet ur jau cia dinge. tyla kokia. kur Eudora. Shalna ir visos kitos? mes su Domuku augam ir daug valgom, pienuko turim daug, tat krutine be proto skauda, laukiu nesulaukiu kada susitvarkys ir neskaudes.  g.gif

Smagu, kad jums taip puikiai einasi thumbup.gif mums irgi sekasi gerai. Tik niekaip nesuprantu kas čia skundėsi kad laiko niekam nelieka ir nuovargis jaučiasi ? unsure.gif nes pagal apsilankymų SM forume dažnį, tai man atrodo, kad visai normaliai tau to laiko lieka lotuliukas.gif Juokauju, aišku, labai smagu, kad atrandi laisvą minutę prisėst ne tik paskaityt, bet ir gerom naujienom pasidalint. Aš tai neprižadu, kad būsiu tokia pareiginga schmoll.gif blush2.gif
O aš vakar buvau pas didžiai gerbiamą docentę B. Kažkaip įspūdį tai nelabai kokį paliko schmoll.gif nors man iš jos kaip ir nieko daug nereikėjo - tik kad pažiūrėtų toniukus - bet pasijaučiau taip kaip penkta šuns koja doh.gif tai labai tikiuosi, kad daugiau neteks su ja reikalų turėt unsure.gif Na, bet iš kitos pusės, bent jau sužinojau, kad toniukai pas mus geri ir lelia jaučiasi puikiai blush2.gif tai labai tikiuosi panašiam režime pratempti iki kokios 39 savaitės ir tada jau būsiu pasiruošus gimdyt lotuliukas.gif Tiesa, iki šiol nežinojau ką reiškia nėštukiški požymiai - bet dabar jau žinau doh.gif nes šeštadienį kojos ir rankos buvo sutinę kaip kaladės doh.gif nu bet paskutinėm dienom, kai ėmiausi visų įmanomų priemonių, lyg ir apmažėjo tas tinimas, nors išnykt tai neišnyko ... Klausiau doc. B. ar čia tikrai viskas gerai ir nereiktų nieko pasitikrint - tai jai mano klausimas pasirodė nevertas dėmesio - tipo, o ko jūs norit, taigi trečias trimestras ir gimdymas ne už kalnų doh.gif nu, taip sutinku, betgi tie tinimai gali būti sąlygoti įvairių priežasčių g.gif na, bet kol neblogėja, tai sėdžiu ir laukiu kada sugrįš B. Jisai tikrai kur kas labiau linkęs padiskutuot tokiais klausimais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(monetuxe @ 2009 04 06, 19:32)
galiu pranest gera zinia - galesiu eit sportuot ir gal nebepresitemsiu  rolleyes.gif  nugarikes kazkaip stebuklingai nebeskauda  clap.gif n

tai ką, dabar laukiam 'audros po kaldra' rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
vyrui mano pasakyk, kad lauki rezultatu thumbup.gif clap.gif

nes jis kazkaip visai abejingai niekur neskuba ir del nieko nepergyvena rolleyes.gif wub.gif help.gif
Atsakyti
Madmuazele, nuvyle tavo testo rezultatai sad.gif smile.gif

Aitii, smagumelis, kad augat sauniai ir pienelio turite uztektinai. O krutys susitvarkys tikrai, tik nepradek nusitraukineti mirksiukas.gif

Eudora, tinimai nestumo metu yra normalu, ypac, kai dabar orai syla, tai ruoskis wink.gif Nors, tiesa sakant, man niekas netino, bet uztatai istinau kai pagimdziau, o pasirodo, normalu tinti ir po gimdymo mirksiukas.gif

QUOTE(monetuxe @ 2009 04 07, 19:14)
vyrui mano pasakyk, kad lauki rezultatu  thumbup.gif  clap.gif

nes jis kazkaip visai abejingai niekur neskuba ir del nieko nepergyvena  rolleyes.gif  wub.gif  help.gif

Tai gal rimciau pakalbekit apie tai prie arbatos puodelio? Pas mus irgi panasiai buvo, kad snekejom snekejom abstrakciai, ziuriu, kad jis irgi ne per labiausiai uzsideges biggrin.gif , o kai pakalbejom, pasirodo, jis kazkaip manyje izvelge ta nenora skubeti doh.gif Tad po to pokalbio ememes rimtu darbu ax.gif
Atsakyti
eilini karta parasiau posta ir ji istryniau. mokausi valdytis doh.gif
Atsakyti
taipapasakok placiau Eudora kuo tau nepatiko . doc. B. o del tinimo ko tu taip susirupinai. patikek kaipman paskutini men istino net i batus neisioviau. Birzietis net juokesi kaip pasakiau kad kita karta su tapkem pas jus atvaziuosiu, jis sake cia normalu. laikykis, sekmes lauksim tavo leliuko.
o del to laiko tai minute pabuna vyras su vaiku, o be to jis 3 valandas miega tai speju paskaityti biggrin.gif juk nereikia prie jo sedeti ir ziureti kaip miega, ( o tai mano vyras daro, tai baru as ji). juk be ziurejimo yra darbu biggrin.gif skalbti lyginti, o kadangi vyras mano super pedantas tai dulkes namuose valo lotuliukas.gif

o dar man sesija dabar prasidejus tai aisku i paskaitas nevaziuoju bet namu darbus reikiaparasyti teks kazkaip viska suspeti.

tik labai laukiu kada neskaudes krutines. oi oio io verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 04 07, 19:14)
vyrui mano pasakyk, kad lauki rezultatu
nes jis kazkaip visai abejingai niekur neskuba ir del nieko nepergyvena

tai tu taip jam ir perduok, kad čia visos SM forume laukia nesulaukia tų rezultatų ir tegul jis pasiskubina, bo tai mes supyksim jei jis taip atsainiai žiūrės į savo, kaip į vyro, pareigas bash.gif o kai tokia krūva moteriškių supyksta - geriau jau nesimaišyt joms po kojomis lotuliukas.gif
o šiaip tai jei labai ilgai nepergyvens ir temps gumą, tai po kurio laiko nieko kito nebeliks kaip tik pergyventi ir gailėtis, nes laikas bėga labai greitai... ir jei, neduok D., paaiškėtų, kad dar yra kažkokių problemų, tai tada visai gali stogas nuvažiuoti. Na, bet tikiuosi, kad jums jokių problemų neiškils planuojant 2.gif ir greitu laiku mūsų skyrely atsiras nauja nestuke.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 04 08, 11:24)
Eudora, tinimai nestumo metu yra normalu, ypac, kai dabar orai syla, tai ruoskis wink.gif Nors, tiesa sakant, man niekas netino, bet uztatai istinau kai pagimdziau, o pasirodo, normalu tinti ir po gimdymo

na, žinau, kad teoriškai tai yra normalu, bet kai praktiškai visas nėštumas praėjo be visų nėštukiškų 'džiaugsmų", tai man jau čia nenormalu lotuliukas.gif Žodžiu, kai yra gerai, tai norisi dar geriau biggrin.gif Apžora aš ...

QUOTE(wowavyva @ 2009 04 08, 11:40)
eilini karta parasiau posta ir ji istryniau. mokausi valdytis

nu kas čia dabar per autotreniruotės ir kokia proga? unsure.gif g.gif valdytis šiaip yra gerai, bet va laikyti viską savyje ir graužtis - tai jau tikrai netikusi mintis schmoll.gif todėl prašom pasidalinti drinks_cheers.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 04 08, 11:42)
taipapasakok placiau Eudora kuo tau nepatiko . doc. B. o del tinimo ko tu taip susirupinai. patikek kaipman paskutini men istino net i batus neisioviau. Birzietis net juokesi kaip pasakiau kad kita karta su tapkem pas jus atvaziuosiu, jis sake cia normalu. laikykis, sekmes lauksim tavo leliuko.
o del to laiko  tai minute pabuna vyras su vaiku, o be to jis 3 valandas miega tai speju paskaityti. uk nereikia prie jo sedeti ir  ziureti kaip miega, ( o tai mano vyras daro, tai baru as ji). juk be ziurejimo yra darbu biggrin.gif  skalbti lyginti, o kadangi vyras mano super pedantas tai dulkes namuose valo

o dar man sesija dabar prasidejus tai aisku i paskaitas nevaziuoju bet namu darbus reikiaparasyti teks kazkaip viska suspeti. 

tik labai laukiu kada neskaudes krutines. oi oio io

na, dėl doc. B. tai man nepatiko tai, kad nors B. ir buvo su ja susitaręs, kad aš ateisiu ir ji pažiūrės toniukus, ji buvo didžiai nustebus ir nepatenkinta mane matydama. Ir tik po tam tikrų 'derybų' pasiėmė toniukų lapą ir teikėsi pažiūrėti. Na, nežinau, gal pirmadienio rytas jai buvo sunkus arba mano hormonai kažkaip nepriėmė jos biolauko - bet yra tikrai kur kas malonesnių žmonių.
o dėl tinimų tai aš ne tai, kad susirūpinau, bet greičiau jaučiu nepasitenkinimą tokia situacija, ypač dar kai doc. B. net nepažiūrėjo kokio lygio tie tinimai ir nieko daugiau neklausinėjo apie juos - tiesiog 'by default' nusprendė, kad tai normalu. O į batus aš dar telpu ir dar vietos lieka biggrin.gif , tik tiek kad keista jausti kažkokius nepatogumus kai iki tol nieko tokio nebuvo tongue.gif

o tau pačiai tai reikia medalį duoti first.gif, nes jau manęs tai turbūt niekas dabar nepriverstų mokytis schmoll.gif Nes man, įtariu, kaip ir tavo vyrui, atrodys, kad reikia žiūrėti kaip vaikas miega doh.gif lotuliukas.gif na bet tikiuosi su laiku atsikratysiu to tokio perdėto dėmesio, nes spėju vaikiui tai tikrai ne į naudą toks dalykas būtų ax.gif
Atsakyti