Linkiu, kad viskas būtų gerai
O aš šiandien su 16,7 atsikėliau pakeičiau adatą iš karto ryte... Burbuliukų nėra. tik keista, kad toks aukštas.
O kokia jums adatėlė su insulino pompa geriausia? Man lyg ta, kuri duriasi stačiai tefloninė, bet kaip skauda ją įsidurti O tas jos "įšovėjas" kanuoja virš 100 lt
Ir kur jūs dar tas adatėles duriat apart pilvo?
QUOTE(Gvile @ 2009 06 25, 08:37)
nuo kito trečiadienio (6 sav. po gimdymo) jau galėsiu eit darytis GTT, tai va tada jau ir žiūrėsim.. bijau labai, bet tikiuos geriausio..
Gvile, viskas ne tik turi būti, bet ir bus gerai tikiuosi, kad ateisi pasidžiaugti gerais rezultatais.
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 25, 13:45)
O aš šiandien su 16,7 atsikėliau pakeičiau adatą iš karto ryte... Burbuliukų nėra. tik keista, kad toks aukštas.
O kokia jums adatėlė su insulino pompa geriausia? Man lyg ta, kuri duriasi stačiai tefloninė, bet kaip skauda ją įsidurti O tas jos "įšovėjas" kanuoja virš 100 lt
na, man pirmas kokias turbūt 3-4 savaites visokių nesąmonių buvo su tais cukrais, bet paskui stabilizavosi. Tai gal ir tau dar reikia laiko priprasti
O adatėlę aš naudojau tefloninę, bet tą, kur duraisi kampu. Bet aš kitų net ir nebandžiau nes pabandžiau šitą, man tiko ir patiko, tai nemačiau reikalo ieškot ko nepametus
Ir durdavausi visada į pilvą, o kadangi buvo dyyyyyyyyyyyyyyyyydelis - tai problemų nekildavo. NA, nebent tik apsisprendžiant kurioj jis čia vietoj prasideda ir kurioj baigiasi
Bet žinau daug mergyčių, kurios duriasi ir į koją. Kiek pamenu, Wowavyva lyg buvo sakius kad ir į užpakalį duriasi.
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 25, 15:40)
Mergytės, neatsiklaususi sukūriau naują temą
Šaunuolė mums atpuolė vienas darbas - prašyti, kad sukurtum temutę
O nauji namučiai kokie jaukūs, gražūs ir šilti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 25, 12:45)
Linkiu, kad viskas būtų gerai
As durdavau arba i pilva, arba i koja, arba i uzpakali
QUOTE(aister @ 2009 06 25, 16:37)
As durdavau arba i pilva, arba i koja, arba i uzpakali
o i kuria vieta?
ten pat, kur is su svirkstuku galima.
nezinau kur ant uzpakalio galima
Papildyta:
Reik pirma sia pabaigti
Papildyta:
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 25, 18:34)
Tai gal jau kraustomes i nauja madmuazeles sukurta temuke, as jau ten parasiau netycia , na nieko, tuoj ir jus ten ateisit, luktelsiu
Reik pirma sia pabaigti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 25, 19:35)
Virsutineje dalyje, ne ant paciu sedmenu, nes jei zemai, tai sedint skaudes.
Beje, o kaip jus matote tada ar adata neuzsikiso? ar nera tusciu oro tarpu?
O ant slaunu, tai cia priekyje?
Papildyta:
Kriste, o tu rasei apie save? Is kokio miesto esi? Kazkaip neuzfiksavau
O kaip musu meetukas? a?
Wowavyva, palikai mus net nieko neparasiusi
O ant slaunu, tai cia priekyje?
Papildyta:
Kriste, o tu rasei apie save? Is kokio miesto esi? Kazkaip neuzfiksavau
O kaip musu meetukas? a?
Wowavyva, palikai mus net nieko neparasiusi
As is Kauno. I slaunis, tai i isorine slaunu dali, sone. Kai uzsikisa adatele pompa signalizuoja, o pas tave gal ne, nezinau. O ar oro nera, tai vizualiai pries sviesa ta slangute istempus reikia paziuret ir matosi tarpelis, jei oro yra.
Papildyta:
Rasiau turbut apie save, netsimenu . Tai galiu pakartoti: esu kauniete, CD stazas septyni metai, laukiuosi pirmagimio
Papildyta:
Rasiau turbut apie save, netsimenu . Tai galiu pakartoti: esu kauniete, CD stazas septyni metai, laukiuosi pirmagimio
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 25, 18:35)
Nezinau kaip cia graziai paaiskinti Daugmaz padalink viena zanda i keturias dalis, tai virsuj ta dalis kuri labiau sone tinkama durti adateles