Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(Gvile @ 2009 06 23, 17:05)
oho kad mažai jūs valgot, o aš galvojau, kad savo vaikiui mažai duodu blink.gif

aš irgi galvojau, kad mažokai, bet gydytoja nuramino sakydama, kad pienuko riebumas pas moteris skiriasi (o pas mane jis tikrai gan riebus atrodo) ir jei valgydama tiek, kiek valgo gerai priauga svorio - reiškia tiek ir užtenka.

QUOTE(aitiii @ 2009 06 23, 19:00)
sveikos. Benukas ir Dovilyte matau sauniai valgo smile.gif
na mes jau is gydytoju, jokio rahito nera. mamytė Aistė per daug isigando  biggrin.gif  o vitamini D liepe duoti 5, Domas sveikas. Sakė gydytoja kad labai judrus vaikas. Tikiuosi kaip begios as ji pagausiu. lotuliukas.gif 

Eudora  o kam tu rasai kiek suvalgo, reikia rasyti, ???as to nzn. g.gif

lotuliukas.gif Tu pati beveik ir atsakei į klausimą, kurį man uždavei. T.y. tu susifantazavai rachitą, o aš - kad mažai valgo. tai gydytoja pasiūlė pasekt kiek ir kada suvalgo ir pažiūrėt ar svoris auga. na, pažiūrėjom, svoris auga, bet vat mados pasekt kiek valgo tai negaliu doh.gif lotuliukas.gif tai taip ir rašausi vis dar. Ošiaip tai tikrai nereikia to daryti schmoll.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(Eudora @ 2009 06 24, 08:29)
jei valgydama tiek, kiek valgo gerai priauga svorio - reiškia tiek ir užtenka.

čia tai faktas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif o daug pienuko turi? aš tai dažniausiai tik normikę savo mažiukui pritraukiu (ji šiuo metu pas mus 125-127 ml), tik paryčiais daugiau išeina ištraukt.. va, pasigirsiu, kokie dideli mes jau užaugom - nuo išleidimo iš ligoninės priaugom 1,5 kg ir 5 cm thumbup.gif wub.gif

beje, laaabai pavėluotai madmuazelę sveikinu vestuvių metinių proga 4u.gif santarvės jūsų šeimai wub.gif prisižadėjau pasveikint ir pamiršau, o kiaula.. blush2.gif
Atsakyti
labas rytas merginos. jaumes su domuku atsikele smile.gif
kaip smagu kad musu maziukai taip gerai auga. thumbup.gif

O kur migdot savo maziukus, lovytese. as tai kaip pamaitinu nakti tai irpasilieku pas save sako kadlabai blogai, bet ai... ax.gif
tetis anksti iseina i darba tai nuo 6 ryto vartomes nuogi didelej lovoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 06 24, 09:45)
o daug pienuko turi? aš tai dažniausiai tik normikę savo mažiukui pritraukiu (ji šiuo metu pas mus 125-127 ml), tik paryčiais daugiau išeina ištraukt.. va, pasigirsiu, kokie dideli mes jau užaugom - nuo išleidimo iš ligoninės priaugom 1,5 kg ir 5 cm thumbup.gif  wub.gif

pienuko pas mane daugiau negu reikia, iš to ir visos mano problemos su (.)(.) doh.gif

Aišku, sveikinam taip šauniai augant thumbup.gif , bet jūs ne tik girkitės kiek priaugot ir paaugot, bet ir pasirodykit. bo mes dabar netikim niekuo ką sakai schmoll.gif lotuliukas.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 06 24, 10:25)
O kur migdot savo maziukus, lovytese. as tai kaip pamaitinu nakti tai irpasilieku pas save sako kadlabai blogai, bet ai... ax.gif
tetis anksti iseina i darba

aha, pas mus analogiška situacija. Vyras irgi prieš šešias išeina, tai nakčiai ji lieka pas mus lovytėj, o dieną būna saviškėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 24 birželio 2009 - 10:11
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 06 24, 08:45)
beje, laaabai pavėluotai madmuazelę sveikinu vestuvių metinių proga 4u.gif santarvės jūsų šeimai wub.gif prisižadėjau pasveikint ir pamiršau, o kiaula.. blush2.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 06 24, 09:25)
tetis anksti iseina i darba tai nuo 6 ryto vartomes nuogi didelej lovoj lotuliukas.gif

Aš migdydavau lovytėje, bet naktį kai keldavosi valgyti-jau palikdavau pas save lovoje... neturėjau jėgų kaskar pamaitinus kilnoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 24, 10:25)
O kur migdot savo maziukus, lovytese.

aš tai dažniausiai keliu mažiuką į jo lovytę, labai retais atvejais, jei sunkiai sekasi užmigt, tai pasilieku savojoj, bet retokai. O jei labai jautriai įminga, tai guldau įvyniotą į vokelį ar kokią kaldrytę (kaip ir maitinu).

QUOTE(Eudora @ 2009 06 24, 11:09)
pienuko pas mane daugiau negu reikia, iš to ir visos mano problemos su (.)(.)  doh.gif

Aišku, sveikinam taip šauniai augant  thumbup.gif , bet jūs ne tik girkitės kiek priaugot ir paaugot, bet ir pasirodykit. bo mes dabar netikim niekuo ką sakai  schmoll.gif  lotuliukas.gif

tai nusitrauk ir užsišaldyk pienuką, bus vėliau, jei pritrūksi. Arba košytę virt galėsi mirksiukas.gif 4u.gif

nu reiks jau ir pasirodyt.. blush2.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 06 24, 11:55)
Aš migdydavau lovytėje, bet naktį kai keldavosi valgyti-jau palikdavau pas save lovoje... neturėjau jėgų kaskar pamaitinus kilnoti blush2.gif

o tai jūs nepanešiojat pavalgiusių mažiukų?
Atsakyti
nu jau nusiunčiau.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 06 24, 17:31)
tai nusitrauk ir užsišaldyk pienuką, bus vėliau, jei pritrūksi. Arba košytę virt galėsi mirksiukas.gif

tai kad pas mane visa kamera jau jo pilna, nebėr kur dėt doh.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 06 24, 17:53)
nu jau nusiunčiau.. blush2.gif  4u.gif

aš jau pasicekavinau blush2.gif ax.gif Bet tai žiūriu rimtai mano panelė turės didelių problemų - tie žentai visi vienas už kitą fainesni wub.gif ir kaip reiks išsirinkti doh.gif lotuliukas.gif Ale tikrai toks tvirtas vaikis tavo Benukas thumbup.gif ir šypsenėlė jėgiška thumbup.gif tik man dabar toks durnas klausimas iškilo blush2.gif o kas ten fotkino tas maudynes, nes matau vyro rankas ir tavo rankas, tai kas laiko fotiką? g.gif lotuliukas.gif ar jūs ten jų kur nors padėjot ir jis pats sau fotkina? nes pas mus vonioj tai taip neišeina - nėr kur to fotiko padėt doh.gif

oi, nu bet mes čia ryškiai ne į temą diskutuojam rolleyes.gif tikiuosi, merginos labai nepyksta ? mirksiukas.gif nes mes diskutuojam ir į temą, kai tik yra norinčių bendraut rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif koks grazus Benukas. tikras vyras.
o Eudora bet ir pas tave pienuko o o o . bigsmile.gif

As visada Domuka pamaitinus panesioju, nes reikia atsirugti, jei neatsirugsta tai muistosi ir jam spaudzia skranduka.

Skambinau Birzieciui bet jis atostogauja uzsieni. tai susirasem su SMS, konsultavausi del savo uzdegimo-pienliges vargstu.
Atsakyti
Dėkui dėkui už pagyras mano bachūrėliui blush2.gif 4u.gif wub.gif
QUOTE(Eudora @ 2009 06 24, 18:55)
tai kad pas mane visa kamera jau jo pilna, nebėr kur dėt  doh.gif

tik man dabar toks durnas klausimas iškilo  blush2.gif o kas ten fotkino tas maudynes, nes matau vyro rankas ir tavo rankas, tai kas laiko fotiką? g.gif  lotuliukas.gif ar jūs ten jų kur nors padėjot ir jis pats sau fotkina? nes pas mus vonioj tai taip neišeina - nėr kur to fotiko padėt  doh.gif

nu kaip fainiai, kad tiek pienuko daug turi bigsmile.gif thumbup.gif

matai, pas mus kai maudynės - tai taip suvažiuoja visi seneliai biggrin.gif lotuliukas.gif tai čia vienas iš senelių fotkino biggrin.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 06 24, 20:43)
Skambinau Birzieciui bet jis atostogauja  uzsieni. tai susirasem su SMS, konsultavausi del savo uzdegimo-pienliges vargstu.

jo, jei neklystu, tai jis man buvo sakęs, kad atostogaus nuo birželio 21 d., sakė, atsimenu, kad tada jau 100 metų bus praėję, kai jau pagimdžius būsiu biggrin.gif nu ne 100 metų praėjo, bet vistiek neklydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 06 24, 16:31)
o tai jūs nepanešiojat pavalgiusių mažiukų?

As nesiodavau tik po vakarinio valgymo blush2.gif o nakti noredavau miego, man sunku budavo..

QUOTE(Gvile @ 2009 06 24, 16:53)
nu jau nusiunčiau.. blush2.gif  4u.gif

Oi koks grazus berniukas wub.gif

Gvile, o kaip tavo cukriukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 24 birželio 2009 - 21:09
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 24, 22:09)
Oi koks grazus berniukas wub.gif

Gvile, o kaip tavo cukriukai?

blush2.gif wub.gif 4u.gif

gėda prisipažint, bet po Benuko gimimo gal tik kokius 4 kartus matavausi.. blush2.gif nu niekaip neištempiu tų 2 valandų nevalgius, aš dabar pastoviai ką nors kramsnoju doh.gif kiek matavausi, buvo geri, 5 net nesiekė, tai gal dėl to dar tuos matavimus apleidau. nuo kito trečiadienio (6 sav. po gimdymo) jau galėsiu eit darytis GTT, tai va tada jau ir žiūrėsim.. unsure.gif bijau labai, bet tikiuos geriausio..
Atsakyti