Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(Gvile @ 2009 06 21, 21:11)
o čia tai jau tikrai anksti blink.gif jums taip liepė?

aga, pradejom nuo vieno laselio wink.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 06 21, 21:52)
mes geriam, kaip tik grizom is kliniku. Bet man atrodo kad Domukui, kazkas ne taip. manu reikia padidinti doze, eisim pas gydytojus antradieni. JO pakausis nsusitryne, ir rankytes pastoviai dregnos.man tai kaip  rachito pozymiai, taip sunerimus.  verysad.gif

pakausis daznai buna nudiles nuo miegojimo - nepergyvenk, o jei prakaituoja rankytes ir padukai, pasitark su gydytoja. Paciai pavojinga didinti doze, nes nuo per dideles dozes gali rastis skleroze.

QUOTE(Gvile @ 2009 06 22, 10:07)
nu kaip jūsų vaikai miega ant pakaušio? g.gif mano išvis nenori miegot tiesiai ant pakaušio, būtinai galvytė turi būt pasukta tai į vieną šoną, tai į kitą, nors ir ant nugaros gulėtų doh.gif tai dabar man atrodo, kad kažkokia pailga galvytė pasidarius doh.gif

tai dziaukis, o as pagalves ramstydavau, kad ant nugarytes nenuvirstu smile.gif
Atsakyti
labas, brangiosios 4u.gif
na va mano cukriukai jau taip stipriai nebesokineja. nes budavo pries valgi 6 o po valgio 20 dabar jeigu viena karta per diena pakyla 10, bet ir tai jau vis reciau. man vis dar labai sunku yra del valgymo. valgau per diena tris kartus, pries kuriuos visada leidziuos insulina. o kartais taip norisi tarpe suvalgyt koki obuoli ar apelsina, bet bijau, kad cukrus nesukiltu. ketvirtadieni vaziuosiu pas savo diabeto gydytoja dar pasikalbesim apie sia liga. tik yra vienas didelis minusas, kuris trukdo, tai kalbos barjeras. norvegu kalba- minimali, o anglu irgi nekokia, tai sudetinga issiaiskinti viska. liepos menesui griztu i lt taai bandysiu eiti ir ten i ligonine, bus man lengviau. kazkuri klauset ar vyko man gimdymas, tai atsakau, kad taip. as pati pagimdziau savo dukryte ir nors ji jau buvo negyva man ja padejo ant krutines ji buvo 28cm ir 580gr. kadangi man jau buvo 22savaites nestumo, cia pagal echo pagal mano ir lt ginekologes apskaiciavima buvo 24 savaites, tai mes turim ja pasilaidoti. dabar mums ruosia urna su dukrytes palaikais, kai tik gausim vyksim i lt.
Atsakyti
Mano Domukas tai miega ant nugarytes o galva sukineja daznai, miega galvyte pasukes i sona. Butinai pasitarsiu su gydytoju del didesnes dozes D vit. ryt eisim pas gydytoja.

kelniki stiprybes jums.
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 06 22, 17:26)
tai dziaukis, o as pagalves ramstydavau, kad ant nugarytes nenuvirstu smile.gif

a džiaugtis, kad galvytė pailga? biggrin.gif g.gif

o nuo kada reikia didint D vitamino dozę? g.gif mums buvo liepę gert po 1 lašiuką, bet vakar kai nuėjom pas gydytoją (mūsų atostogauja, tai vaduojanti buvo, kuri nežinojo, kad pradėjom jau gert tą vitaminą) išrašė gert po 2 lašiukus g.gif tai dabar net nežinau kiek čia duot, jaučiu, pusantro g.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 06 22, 18:31)
na va mano cukriukai jau taip stipriai nebesokineja. nes budavo pries valgi 6 o po valgio 20 dabar jeigu viena karta per diena pakyla 10

thumbup.gif po truputį susireguliuosi dozę ir bus lengviau mirksiukas.gif O šiaip planuojant ir nėštumo metu pageidaujama, kad po valgio nekiltų aukščiau 8 ax.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 06 23, 11:24)
o nuo kada reikia didint D vitamino dozę?

mes kai pradėjom tik nuo antro mėn. gerti, tai liepė visą antrą mėn. po 2 lašiukus. O toliau žiūrėsim ką sakys - ar po tiek pat ar didint mirksiukas.gif Tai jums turbūt irgi reiktų jau po 2 lašiukus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 06 22, 18:31)
na va mano cukriukai jau taip stipriai nebesokineja. nes budavo pries valgi 6 o po valgio 20 dabar jeigu viena karta per diena pakyla 10, bet ir tai jau vis reciau. man vis dar labai sunku yra del valgymo. valgau per diena tris kartus, pries kuriuos visada leidziuos insulina. o kartais taip norisi tarpe suvalgyt koki obuoli ar apelsina, bet bijau, kad cukrus nesukiltu. ketvirtadieni vaziuosiu pas savo diabeto gydytoja dar pasikalbesim apie sia liga. tik yra vienas didelis minusas, kuris trukdo, tai kalbos barjeras. norvegu kalba- minimali, o anglu irgi nekokia, tai sudetinga issiaiskinti viska. liepos menesui griztu i lt taai bandysiu eiti ir ten i ligonine, bus man lengviau. kazkuri klauset ar vyko man gimdymas, tai atsakau, kad taip. as pati pagimdziau savo dukryte ir nors ji jau buvo negyva man ja padejo ant krutines ji buvo 28cm ir 580gr. kadangi man jau buvo 22savaites nestumo, cia pagal echo pagal mano ir lt ginekologes apskaiciavima buvo 24 savaites, tai mes turim ja pasilaidoti. dabar mums ruosia urna su dukrytes palaikais, kai tik gausim vyksim i lt.

siaubas, kaip uzjauciu... klausyk, o gydytoju del ju aplaidumo nesiruosiate i teisma paduot? Blin, cukrus 24, o jie paleidzia kuo ramiausiai namo gun_bandana.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 06 23, 11:24)
a džiaugtis, kad galvytė pailga? biggrin.gif  g.gif

kad pats miega ant soniuko. As labai biodavau, kad neuzspringtu, tai remdavau nugaryte i pagalve biggrin.gif

Nu ka, mergyckos, nesirkite, aukite stiprus ir atiprios, laimingi ir laimingos, o mes ryt isvarom i rugpieniu kaima biggrin.gif
Madmuazelei stiprybes ir sekmes su pompa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 06 23, 12:58)
Tai jums turbūt irgi reiktų jau po 2 lašiukus  unsure.gif

gali būt g.gif dar tavęs paklaust noriu.. kiek kartų ir po kiek ml pienuko duodi savo mažajai?

QUOTE(Shalna @ 2009 06 23, 13:36)
Nu ka, mergyckos, nesirkite, aukite stiprus ir atiprios, laimingi ir laimingos, o mes ryt isvarom i rugpieniu kaima biggrin.gif

ačiū ačiū 4u.gif o jūs smagiai pasibūkit kaimuke mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 06 23, 13:36)

tai jums gerų atostogų ir ... lauksim laiškų iš rūgpienių kaimo lotuliukas.gif (žinau, žinau, kad nesulauksim, bo neturit ten ryšio, bet čia tik posakis toks biggrin.gif )

QUOTE(Gvile @ 2009 06 23, 14:36)
gali būt g.gif dar tavęs paklaust noriu.. kiek kartų ir po kiek ml pienuko duodi savo mažajai?

na, kadangi ji pas mane iš (.) (.) visai nevalgo, ir valgo 6 kartus per dieną, tai priklausomai nuo paros laiko suvalgo nuo 90 iki 145 ml. vienu kartu. Bet būna kad suvalgo ir 70 ml tiktai arba kartais, matyt kai užeina apžoriškumo priepuolis lotuliukas.gif , sukerta ant karto ir 185 ml. blink.gif NU bet čia jau kraštutinumai ir ne kiekvieną dieną taip būna. Bet iš esmės tai aš jos neprievartauju - kiek nori tiek valgo, o nenori - tai ir nevalgo mirksiukas.gif Na, bent jau kol žandai auga aš nepergyvenu dėl to, kiek tiksliai jinai suvalgo ax.gif ax.gif (nors teisybės dėlei turiu prisipažint, kad vistiek sąžiningau rašausi kiek ir kada suvalgė doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 06 23, 16:49)
tai jums gerų atostogų ir ... lauksim laiškų iš rūgpienių kaimo  lotuliukas.gif (žinau, žinau, kad nesulauksim, bo neturit ten ryšio, bet čia tik posakis toks  biggrin.gif )
na, kadangi ji pas mane iš (.) (.) visai nevalgo, ir  valgo 6 kartus per dieną, tai priklausomai nuo paros laiko suvalgo nuo 90 iki 145 ml.  vienu kartu. Bet būna kad suvalgo ir 70 ml tiktai arba kartais, matyt kai užeina apžoriškumo priepuolis  lotuliukas.gif ,  sukerta ant karto ir 185 ml.  blink.gif NU bet čia jau kraštutinumai ir ne kiekvieną dieną taip būna.  Bet iš esmės tai aš jos neprievartauju - kiek nori tiek valgo, o nenori - tai ir nevalgo  mirksiukas.gif Na, bent jau kol žandai auga aš nepergyvenu dėl to, kiek tiksliai jinai suvalgo  ax.gif  ax.gif (nors teisybės dėlei turiu prisipažint, kad vistiek sąžiningau rašausi kiek ir kada suvalgė  doh.gif ).

oho kad mažai jūs valgot, o aš galvojau, kad savo vaikiui mažai duodu blink.gif mes suvalgom 125 ml visada, bet va vakar vakare užsimanė ir be 170 ml nepasisotino doh.gif nu aišku, pas tave panelė, tai reikia jai figūrą prilaikyt, o mano vyriokas kaip tikras vyras matyt ir kerta biggrin.gif doh.gif mano tai valgytų iš (.) (.), tik jam duok, bet kad kabo ilgiausiai ir nepaleidžia, o paskui, kai nusitraukinėju kitam maitinimui, pastebiu, kad pienuko labai sumažėja, todėl stengiuos mažiau jam (.) duot, na, nebent, jau labai neramus būna, tai čia vienintelis efektyvus migdukas mums thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. Benukas ir Dovilyte matau sauniai valgo smile.gif
na mes jau is gydytoju, jokio rahito nera. mamytė Aistė per daug isigando biggrin.gif o vitamini D liepe duoti 5, Domas sveikas. Sakė gydytoja kad labai judrus vaikas. Tikiuosi kaip begios as ji pagausiu. lotuliukas.gif

Eudora o kam tu rasai kiek suvalgo, reikia rasyti, ???as to nzn. g.gif

Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 23, 19:00)
na mes jau is gydytoju, jokio rahito nera. mamytė Aistė per daug isigando  biggrin.gif  o vitamini D liepe duoti 5, Domas sveikas. Sakė gydytoja kad labai judrus vaikas. Tikiuosi kaip begios as ji pagausiu. lotuliukas.gif 

nu va kaip šaunu, sakiau, kad viskas gerai thumbup.gif aišku, visada geriau be reikalo supanikuot, nei kad atsirastų reikalas ir nekreipt dėmesio 4u.gif žodžiu, džiaugiuos dėl jūsų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 06 23, 12:36)
Madmuazelei stiprybes ir sekmes su pompa mirksiukas.gif

Gerų atostogų 4u.gif Pasmaguriaukit žemuogėmis bigsmile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti