Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

Labas.

Kai nesilaukiau tai visada pirkau pilna kaina, o nuo pat pradžių nėštumo primoku už tuos priedus. Man Petrenko juos pirmą kartą išrašė (mėnesiui 10 adatėlių ir 5 rezervuarus) ir sakė, kad tiek priklauso. Aš kai pirkau pati pompą, tai žiurėjau, kad būtų man įkandama jos kaina, tai pirkau minimed 508. Šios pompos priedų nėra klinikų endokrinologinio pastato vaistinėje. Man juos išrašo ir visada pasiimu prie akių klinikų esančioje vaistinėje. Matyt priklauso nuo pompos. Vienus priedus pilnai kompensuoja, o kitus ne. Biržietis sakė, kad bus berniukas.
Atsakyti
QUOTE(junė @ 2009 06 21, 15:59)
Labas.

Kai nesilaukiau tai visada pirkau pilna kaina, o nuo pat pradžių nėštumo primoku už tuos priedus. Man Petrenko juos pirmą kartą išrašė (mėnesiui 10 adatėlių ir 5 rezervuarus) ir sakė, kad tiek priklauso. Aš kai pirkau pati pompą, tai žiurėjau, kad būtų man įkandama jos kaina, tai pirkau minimed 508. Šios pompos priedų nėra klinikų endokrinologinio pastato vaistinėje. Man juos išrašo ir visada pasiimu prie akių klinikų esančioje vaistinėje. Matyt priklauso nuo pompos. Vienus priedus pilnai kompensuoja, o kitus ne. Biržietis sakė, kad bus berniukas.

tai kaip suprantu tavo pompa yra korėjiečių Danos firmos? Nes amerikiečių Paradigmos yra brangiausios, ir už tas tai tikrai reikia primokėti. Bet kad už Danos priedus reiktų primokėt, tai nebuvau dar girdėjus. Bent jau vilnietės, už jos priedus tikrai nieko neprimoka, tai kodėl tau reikia primokėti ? unsure.gif nieko nesuprantu kaip čia yra doh.gif be to, žinau ir vieną kaunietę, kuri už jos priedus irgi nieko neprimokėjo. Na, gal jos pompos modelis ir ne toks pats kaip tavo, bet juk adatėlės tai manau vis tiek tos pačios tinka g.gif Aišku, 60 lt. ne ta suma, kuri varytų į neviltį, bet vistiek už tuos pinigus geriau galėtum nusipirkti vitaminų arba ką nors leliui rolleyes.gif O tu per atstovus nebandei išsiaiškint kaip čia yra ir kodėl tau reikia primokėt? gal tiesiog būtų galima tuos priedus imti kitoj vaistinėj nieko už juos neprimokant?

O, berniukas thumbup.gif ,turėsim dar vieną žentelį biggrin.gif thumbup.gif Bijau, kad mano princesei ir galva gali apsisukti nuo tokio pasirinkimo gausumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 21 birželio 2009 - 15:33
QUOTE(Eudora @ 2009 06 21, 14:46)
nu tai ir pasidedi šalia save, nieko jai neatsitinka. Juk kateteris yra pakankamai ilgas ir palieka laisvės judėjimui. Bent jau man tai ji netrukdydavo kai šalia mėtydavosi. Labiau jau ji MB trukdydavo, nes jis bijodavo ją užkabint ir ką nors ne to su ja padaryt  lotuliukas.gif
nu vaizdas sexy turėtų būti  thumbup.gif TB turėtų patikti  biggrin.gif Nors man tai tas diržas iš viso kažkoks nesusipratimas pasirodė  rolleyes.gif . Gerai, kad davė pasibandyt prieš perkant - tai kai pabandžiau, tai jau ir nebepirkau.

na kai as labai vartausi nezinau ar bus patogu salia pasideti, ir sukinejuos nakti. ir mano vyras labai megsta mane apsikabinti kai miega
Atsakyti
As taip pat salia pasidedavau pompa , kazkiek gal ir trugdo, bet miegoti imanoma, kaip jau ipranti.
minimed 508 man labai nepatiko buvau uzsidejus pirmas dvi dienas, ir man sake kad net nestumo metu reikia primoketi, tai atsisakiau, ir labai jau man ta atstove nepatiko ir apskritai kazkokdel melagiai man jie pasirode. ax.gif kalba kalba be konkretumo.

Eudora Gvile ar duodat savo maziukams(ėms) D vitamino??iskilo toks klausimas.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 21, 17:31)
man sake kad net nestumo metu reikia primoketi, tai atsisakiau, ir  labai jau man ta atstove nepatiko ir apskritai kazkokdel melagiai man jie pasirode. ax.gif  kalba kalba be konkretumo.

nu tikrai jie tada įdomūs tie Danos atstovai g.gif nes kai aš klausiau arreiks primokėti - tai nea, tikrai nereiks schmoll.gif Tai suprask kaip nori juos doh.gif

O vitaminą D mes duodam nuo pirmo mėnesiuko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 06 21, 16:34)
ir mano vyras labai megsta mane apsikabinti kai miega

nu tai ir apsikabins jus abi - tave ir pompą - kartu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:
nu tai ir apsikabins jus abi - tave ir pompą - kartu mirksiukas.gif biggrin.gif
[/quote]
lotuliukas.gif na ryt viskas paaiskes, vaziuosiu su kazkokia baime ryt i klinikas, na tikiuosi viskas bus gerai. jei siulys pompa gal ir imsiu, bet jei netiks, nepriprasiu tada atsisakysiu jos ir vel pereisiu prie insulino svirkstais. mane tik neramina ta pompa del miegojimo ir mylejimosi. bijau kad galiu neismokti, na turbut visoms tokia baime buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 06 21, 18:08)
mane tik neramina ta pompa del miegojimo ir mylejimosi. bijau kad galiu neismokti, na turbut visoms tokia baime buvo smile.gif

na, mylintis tai jokių problemų - nusiimi tą pompą ir mėgaujiesi visiška laisve ir meile mirksiukas.gif tik po to reik nepamiršt atgal jos užsidėt biggrin.gif

o dėl baimių ir visų kitų dalykų - tikrai nepatingėk paskaityt senų temų, arba pasižiūrėk visas mano pas cukrinukes rašytas žinutes - tikrai bus lengviau mirksiukas.gif nes pas mane tai buvo tooooookių bangavimų ir abejonių dėl tos pompos doh.gif bet finale aš likau su pompa ir tuo buvau labai patenkinta.
Atsakyti

mes dar klinikose pradejom gert vit.D - nuo pirmos gyvenimo savaites. O jus dar negeriat? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(junė @ 2009 06 21, 15:59)
Biržietis sakė, kad bus berniukas.

kaip man sakė prieš gimdymą sakė akušerė, jei jau Biržietis pamatė berniuką, tai tikrai bus berniukas biggrin.gif thumbup.gif

jo, duodu, nuo 3 savaičių. Mums, kadangi ne kauniečiai esam, davė išrašą iš ligoninės apie leliuką, kuriame ir buvo parašytą, kad gerti vitaminą D III nuo 3 gyvenimo savaitės. Kiek skaičiau informaciniame lapelyje, tai ir rašo kažką, kad nuo 3 gyvenimo savaitės, berods mirksiukas.gif bet vasarą ir iš saulytės gauna to D vitamino, tai jei man duodant kartais nubėga iš burnytės (duodu lašelį, įlašintą į arbatinį šaukštelį vandens), tai papildomai nebepriduodu, manau, užteks ir taip, nes ilgai labai lauke būnam, tai kažkiek ir saulės gauna 4u.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 06 21, 20:43)
mes dar klinikose pradejom gert vit.D - nuo pirmos gyvenimo savaites. O jus dar negeriat? blink.gif

o čia tai jau tikrai anksti blink.gif jums taip liepė?
Atsakyti
mes geriam, kaip tik grizom is kliniku. Bet man atrodo kad Domukui, kazkas ne taip. manu reikia padidinti doze, eisim pas gydytojus antradieni. JO pakausis nsusitryne, ir rankytes pastoviai dregnos.man tai kaip rachito pozymiai, taip sunerimus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 21, 20:52)
mes geriam, kaip tik grizom is kliniku. Bet man atrodo kad Domukui, kazkas ne taip. manu reikia padidinti doze, eisim pas gydytojus antradieni. JO pakausis nsusitryne, ir rankytes pastoviai dregnos.man tai kaip  rachito pozymiai, taip sunerimus.  verysad.gif

Nepergyvenk 4u.gif Gal jam tiesiog per šilta? O pakausis gali nusitrinti nuo gulejimo, nuolatinio trynimosi i pagalve 4u.gif

KA tik pirma karta pasikeiciau ampule-oh kaip papraikatavau doh.gif doh.gif vel bandau teflonine adata, bet ta kuri duriasi tiesiai-sakes kaip skaudejo kai iduriau doh.gif doh.gif ir vel jauciu... blyn, teflonine patogesne, bet metaline ne taip skauda... uztat nuo metalines kazkoks guziukas issokes...mazas mazas, toks kauburiukas g.gif
Papildyta:
Nors kol kas pompa esu patenkinta rolleyes.gif Tik jei ne tas miegojimas trise lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 21, 21:52)
JO pakausis nsusitryne, ir rankytes pastoviai dregnos.man tai kaip  rachito pozymiai, taip sunerimus.  verysad.gif

nu kaip jūsų vaikai miega ant pakaušio? g.gif mano išvis nenori miegot tiesiai ant pakaušio, būtinai galvytė turi būt pasukta tai į vieną šoną, tai į kitą, nors ir ant nugaros gulėtų doh.gif tai dabar man atrodo, kad kažkokia pailga galvytė pasidarius doh.gif kad rachitas tavo Domukui būtų, kažkodėl nenorėčiau tikėt, bet aišku, bent tam, kad save apramintum, geriau pasirodykit gydytojai ir išsakyk savo nuogastavimus 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 06 21, 23:11)
Tik jei ne tas miegojimas trise lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti