QUOTE(agnyte389 @ 2009 06 19, 18:33)
Sveikos mamytes. Noreciau prisijungti prie jusu Man cd nustate kai buvo 16 metu, dabar jau 23 .
Ar kam is jusu buvo tokia situacija su cukriukais? As jau nieko nebesuprantu kas su manim darosi, juk 2 metus viskas buvo gerai ir be jokio insulino.. o dabar vel ta nelemta liga islindo.
Lauksiu jusu patarimu
Laba
Tai tau greičiausiai buvo tas vadinamas "medaus mėnesio" periodas. Man pačiai taip nebuvo, tačiau kiek žinau, teoriškai būna atvejų, kai tik nustačius ligą ir pradėjus vartot insuliną kai kuriems žmonėms situacija kuriam laikui stabilizuojasi ir kasa dar iš paskutiniųjų gamina insuliną, kol galutinai nustoja dirbus
. Vieniems tai trunka ilgiau, kitiems trumpiau, o tretiems tokio periodo iš viso nebūna. Taip kad, manau, esi viena iš tų nedaugelio laimingųjų kuriems buvo lemta džiaugtis tuo fenomenu
Aišku, dar reiktų su specais pašnekėt, bet vistik tavo gydytojos reakcija į šį reiškinį buvo gana keista (
o tu iš kokio miesto ir pas ką lankaisi?)
Na va, o dėl planavimo - tai pastebėk kelis mėnesius, kas ten pas tave su tais cukrais darosi, ir jei jau tas medaus mėnesio periodas bus galutinai praėjęs, tai gali drąsiai imti pompą ir sėkmingai planuoti
Madmuazele, su uogienės diena tave ! Linkiu sveikatytės, daug džiaugsmo ir laimės, na ir žinoma, tavo taip trokštamų
dvynukų Tiesa, dėl pompos - tai turėk kantrybės su ja. jinai tikrai geras daiktas, tik reikia išmokt su ja elgtis. Teisingai tau Shalna priminė mano atvejį, tik tiek kad aš jau buvau
ir labai pergyvenau, kad tie nesusipratimai, kurie pradžioj pasitaikė dėl vienų ar kitų priežasčių, nepakenktų
O kol dar ne
, tai besimokant, net jei ir bus kažkokios klaidos, tai jos niekam nepakenks, tik tiek kad šiek tiek nerviukus gali tuo metu gadinti
.
Shalna, apžiūrėjau tavo Martynuką, tai visai tas mūsų žentelis nepaplikęs
o labai fainas ir cool bičiukas, ir jau koks didelis
Kelniki, užuojauta jums dėl netekties
O galvojant apie ateitį - tai viskas bus gerai
Ir tikrai nereikėtų bijoti planuoti
vien dėl to, kad nustatytas CD. Tiesiog reikia susireguliuoti cukriukus, ir tada pirmyn. Ir aišku, nėštumo metu, tai jau būtina griežta cukrų kontrolė, kuri užtikrina, kad
viskas gerai. Ir žinoma, kaip ir visur, pirmiausia reikia domėtis savo liga ir rūpintis pačiai savimi, nes niekas kitas taip gerai tavim nepasirūpins kaip tu pati
Ir kuo daugiau žinosi apie šią ligą ir jos eigą - tuo lengviau bus kontroliuoti tave prižiūrinčius medikus
Aišku, nežinau kaip ten pas jus Norvegijoj yra su nėščių cukrinukių priežiūra, bet reikia žinoti kas ir kaip ir tada reikalauti, kad būtų padaryta viskas, kad užtikrint sėkmingą
. Juk mes visos čia pasigimdėm
tfu tfu tfu sveikus lelius, ir daugumos mūsų ligos stažas tikrai ne metai ar dveji. O pas tave pati ligos pradžia - taip kad sėkmingo nėštumo tikimybė yra maksimali. Bet kuriuo atveju, labai linkiu nepalūžti, susigyventi su savo liga ir sėkmingai norimu laiku suplanuoti
tiesa, o kur dingus
Wowavyva ?
Aūūūūūūūūūū!
Gvile, su mėnesiuku jūsų brangenybę