Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(Gvile @ 2009 06 19, 10:30)
Mamuazele, su gimtadieniu!!!!! 4u.gif  4u.gif daug daug visko, kas geriausia wub.gif
šiandien ir mano brolio gimtadienis biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Kaip smagu žinoti, kad yra dar žmonių, gimusių šią dieną bigsmile.gif
Atsakyti
oj, pasišiukšlinau.. blush2.gif biggrin.gif aitiii, perduok savo vyrui nuo manęs linkėjimus gimtadienio proga 4u.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 06 19, 10:20)
duoda ir II grupę

man jokios nedave doh.gif Bet tas buvo pries kokius 4-5 metus, kazi, gal vel pabandyt? g.gif Bet kai dabar krize, jauciu, vel spaus, kad esu absoliutiskai sveika biggrin.gif
Mes vakar pas gyd buvom, pasisverem pasimatavom metu laiko prioga, tai sveriam 9700 g ir esam 75 cm. Kaip ir gydytoja sake, viskas i pati vidurki - nei per daug, nei per mazai. Ir pasidziauge, kad stiprus berniokas bei jau visiskai pasivijo bendraamzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 06 19, 14:24)
oj, pasišiukšlinau.. blush2.gif  biggrin.gif aitiii, perduok savo vyrui nuo manęs linkėjimus gimtadienio proga 4u.gif  biggrin.gif  blush2.gif

butinai Gvile perduosiu. jau einam neuziilgo svesti happybday.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif Man cd nustate kai buvo 16 metu, dabar jau 23 blush2.gif . Leidausi insulina apie 3 metus bet nereguliariai, uzeidavo isterijos priepuoliai ir negalejau vaistu susileist verysad.gif . Paskui susiemiau ir pradejau jau rimciau i tai ziuret, bet va atsitiko toks dalykas kad mano cukrai pasidare normoj ir kai susileisdavau insulino nors pora vienetu tai nukrisdavo tada iki 2mmol, taigi palaipsniui taip ir nutraukiau insulina vartot nors gydytoja ir buvo pries. Bet paaiskinkit kaip man leist insulina jei nevalgius cukrus budavo 4, o pavalgius 6.5 g.gif ??? ir taip diena is dienos, nepakildavo virs 7(pavalgius). Jau zinokit galvojau kad nutiko stebuklas ir pasveikau, nors zinau kad liga neisgydoma, nu bet viltis durniu motina blush2.gif Su tokiais cukriukais gyvenau virs 2 metu, bet va ana savaite blogai pasijutau ir cukriukas parode 11 sad.gif nors pries menesi dar viskas buvo gerai thumbup.gif . Uzsirasiau pas gydytoja kitai savaitei paziuresim ka sakys. Su vyru galvojom po kokio pusmecio jau vaika daryt blush2.gif bet dabar esu tokia pasimetus verysad.gif
Ar kam is jusu buvo tokia situacija su cukriukais? As jau nieko nebesuprantu kas su manim darosi, juk 2 metus viskas buvo gerai ir be jokio insulino.. o dabar vel ta nelemta liga islindo.
Lauksiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Hm,... idomi situacija pas tave g.gif o tau sumazejo cukriukai dietos deka? Ar tu siaip ji nutraukei ir net nesilaikei dietos? viska valgai?
Atsakyti
QUOTE(agnyte389 @ 2009 06 19, 18:33)
Sveikos mamytes. Noreciau prisijungti prie jusu  Man cd nustate kai buvo 16 metu, dabar jau 23 .
Ar kam is jusu buvo tokia situacija su cukriukais? As jau nieko nebesuprantu kas su manim darosi, juk 2 metus viskas buvo gerai ir be jokio insulino.. o dabar vel ta nelemta liga islindo.
Lauksiu jusu patarimu

Laba
Tai tau greičiausiai buvo tas vadinamas "medaus mėnesio" periodas. Man pačiai taip nebuvo, tačiau kiek žinau, teoriškai būna atvejų, kai tik nustačius ligą ir pradėjus vartot insuliną kai kuriems žmonėms situacija kuriam laikui stabilizuojasi ir kasa dar iš paskutiniųjų gamina insuliną, kol galutinai nustoja dirbus verysad.gif . Vieniems tai trunka ilgiau, kitiems trumpiau, o tretiems tokio periodo iš viso nebūna. Taip kad, manau, esi viena iš tų nedaugelio laimingųjų kuriems buvo lemta džiaugtis tuo fenomenu mirksiukas.gif Aišku, dar reiktų su specais pašnekėt, bet vistik tavo gydytojos reakcija į šį reiškinį buvo gana keista (o tu iš kokio miesto ir pas ką lankaisi?)
Na va, o dėl planavimo - tai pastebėk kelis mėnesius, kas ten pas tave su tais cukrais darosi, ir jei jau tas medaus mėnesio periodas bus galutinai praėjęs, tai gali drąsiai imti pompą ir sėkmingai planuoti nestuke.gif

Madmuazele, su uogienės diena tave ! Linkiu sveikatytės, daug džiaugsmo ir laimės, na ir žinoma, tavo taip trokštamų dvynukų mirksiukas.gif
Tiesa, dėl pompos - tai turėk kantrybės su ja. jinai tikrai geras daiktas, tik reikia išmokt su ja elgtis. Teisingai tau Shalna priminė mano atvejį, tik tiek kad aš jau buvau nestuke.gif ir labai pergyvenau, kad tie nesusipratimai, kurie pradžioj pasitaikė dėl vienų ar kitų priežasčių, nepakenktų 2.gif O kol dar ne nestuke.gif , tai besimokant, net jei ir bus kažkokios klaidos, tai jos niekam nepakenks, tik tiek kad šiek tiek nerviukus gali tuo metu gadinti mirksiukas.gif .

Shalna, apžiūrėjau tavo Martynuką, tai visai tas mūsų žentelis nepaplikęs lotuliukas.gif o labai fainas ir cool bičiukas, ir jau koks didelis bigsmile.gif

Kelniki, užuojauta jums dėl netekties console.gif O galvojant apie ateitį - tai viskas bus gerai mirksiukas.gif Ir tikrai nereikėtų bijoti planuoti nestuke.gif vien dėl to, kad nustatytas CD. Tiesiog reikia susireguliuoti cukriukus, ir tada pirmyn. Ir aišku, nėštumo metu, tai jau būtina griežta cukrų kontrolė, kuri užtikrina, kad 2.gif viskas gerai. Ir žinoma, kaip ir visur, pirmiausia reikia domėtis savo liga ir rūpintis pačiai savimi, nes niekas kitas taip gerai tavim nepasirūpins kaip tu pati schmoll.gif Ir kuo daugiau žinosi apie šią ligą ir jos eigą - tuo lengviau bus kontroliuoti tave prižiūrinčius medikus mirksiukas.gif Aišku, nežinau kaip ten pas jus Norvegijoj yra su nėščių cukrinukių priežiūra, bet reikia žinoti kas ir kaip ir tada reikalauti, kad būtų padaryta viskas, kad užtikrint sėkmingą nestuke.gif . Juk mes visos čia pasigimdėm tfu tfu tfu sveikus lelius, ir daugumos mūsų ligos stažas tikrai ne metai ar dveji. O pas tave pati ligos pradžia - taip kad sėkmingo nėštumo tikimybė yra maksimali. Bet kuriuo atveju, labai linkiu nepalūžti, susigyventi su savo liga ir sėkmingai norimu laiku suplanuoti nestuke.gif

tiesa, o kur dingus Wowavyva ? g.gif Aūūūūūūūūūū!

Gvile, su mėnesiuku jūsų brangenybę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 19 birželio 2009 - 22:36
Vajei, kokia aš žiopla doh.gif Gi ir Aitiii Domuką su trim mėnesiukais sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Eudora, malonu tave matyti 4u.gif

Gviliukui ir Aitiiciukui po 4u.gif 4u.gif menesiadienio proga! smile.gif
Atsakyti
Eudora, smagu kai užsuki bigsmile.gif

Gviles ir Aitiii sūneliams sveikinimai mėnesiadienio proga 4u.gif 4u.gif

Shalna, svekinimai 6 vedybų proga 4u.gif

Mes su vyru rytoj irgi šeštąsias švęsim tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 20 birželio 2009 - 07:55
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 20, 08:53)
Shalna, svekinimai 6 vedybų proga 4u.gif

Mes su vyru rytoj  irgi šeštąsias švęsim tongue.gif

Aciu. 6 mes kartu tik skraidinejam, vedybu treciasias svesim rugsejo 2 mirksiukas.gif
Mes irgi jus is anksto sveikiname 6 metu sutuoktuviu prioga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 06 20, 08:36)
Aciu. 6 mes kartu tik skraidinejam, vedybu treciasias svesim rugsejo 2 mirksiukas.gif
Mes irgi jus is anksto sveikiname 6 metu sutuoktuviu prioga wub.gif

Išsidūriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti