Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 06 16, 21:31)
Pasimatavau cukriukus-22.1 doh.gif  g.gif  dasileidau 2 vv, ir dar kitus 2 isdeliojau 30 min-pamatuosiu veliau unsure.gif

Paziurek gerai pries sviesa ar kateteri nera oro, toks pakilimas gali buti, jei slangeleje atsirado oro g.gif
Papildyta:
Oro gali atsirasti uzpildant rezervuara, jei gerai burbuliukai neisvarineti, jie paskui, kad ir visai maziukai buna, po kiek laiko linke susokti i viena didesni oro tarpa. Arba toj vietoj kur kateteris sukasi prie pompos, gal jis atsileides ir prisigaude oro. As karts nuo karto paverziu ji truputi, nes kartais buna atsilaisvines.
Papildyta:
Ir nelabai gerai, kad tu ta adatele jauti g.gif . Del to irgi galejo sukilti cukriukas, nes jei blogai idurta, ta vieta sukieteja ir blogai pasisavina insulinas. Jei dasileidus cukrus nenores kristi, tai keisk adatele ir durio vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 16 birželio 2009 - 20:33
dabar 19.5... oro tarpu lyg nera... nezinau ar dar didinti, ar dar palaukti... adateles lyg ir nelabai dabar jauciu...gal tikrai kai vyras patrauke, kazkas nutiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 16, 20:55)
dabar 19.5... oro tarpu lyg nera... nezinau ar dar didinti, ar dar palaukti... adateles lyg ir nelabai dabar jauciu...gal tikrai kai vyras patrauke, kazkas nutiko g.gif

o tu tik 2 vnt susileidai?Manau mazai tokiam cukrui.
Atsakyti
ne, 4 vv... dabar 17.2 rodo...reiskias "praeina" insulinas... dar 4vv susileisiu...
Papildyta:
2 vv is karto, o kitus 2 istempsiu 45 min...sake taip efektyviau kai reikia auksta cukru musti...
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 16, 21:38)
Ir nelabai gerai, kad tu ta adatele jauti  g.gif . Del to irgi galejo sukilti cukriukas, nes jei blogai idurta, ta vieta sukieteja ir blogai pasisavina insulinas. Jei dasileidus cukrus nenores kristi, tai keisk adatele ir durio vieta.

as adatele jauciau, nes mano organizmas, matyt, neprieme svetimkunio, jau antra diena durio vieta buvo pradejusi slapiuoti. Cia nuo teflonines - gelezines nebandziau, nes nuo metalo mane apskritai alergizuoja.

QUOTE(madmuazele @ 2009 06 16, 22:19)
ne, 4 vv... dabar 17.2 rodo...reiskias "praeina" insulinas... dar 4vv susileisiu...
Papildyta:
2 vv is karto, o kitus 2 istempsiu 45 min...sake taip efektyviau kai reikia auksta cukru musti...

Na, pradzioj matyt tai normalu, kol iskirsi sistema, kol organizmas pripras prie kitokio insulino rezimo, tad bet kokiu atveju noriu palinketi nesinervinti, stiprybes ir kantrybes. Pameni, Eudora pradzioj irgi nervinosi (aisku, ji dar tada ir laukesi), bet paskui kokia laiminga buvo wink.gif

O man tai baisu ir pagalvot apie cukrus, gliukuoto bijau, nors 2.gif planuojam sad.gif Sunkiai tvarkausi, saldumynai itin traukia, uztatai ir durnavoja cukrai sad.gif Bandysiu atsisakyti saldumynu ir paminti dviratuka, kai vaikas miegos...
Martynukas dekoja uz komplimentus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 17 birželio 2009 - 07:52
QUOTE(aitiii @ 2009 06 16, 20:13)
Gvile kaip benukas. augat taip pat sauniai. Musu Domas jau sveria 6,400 smile.gif
Papildyta:

tai va kodel Birzietis ar kita gydytojas kol gulejau galejo pasakyti, opacia tuometu neatejo minris, aas kazkaip net nzn kad jau ten toki stiprus tie antibijiotikai.

Jo, Benukas gerai auga wub.gif truputį vargstam kartais su diegliukais, bet (tpiu tpiu tpiu) berods jau judam į gerąją pusę thumbup.gif
oho koks Domukas šaunuolis, kad jau tiek daug sveria bigsmile.gif thumbup.gif

matai, man irgi nei vienas gydytojas tada nepasakė, čia man tokį patarimą iš savo patirties davė vyresnė moterėlė, gulėjusi su manim ligoninėj. Sakė, kad ir gydytojai taip rekomendavo jos dukrai.
Atsakyti
Na kaip tau, madmuazele? Ar pavyko su pompa susitvarkyti, kaip siandien cukriukas? g.gif Man tai kazkaip is pirmos dienos viskas gerai buvo, cukrus iskart i normos ribas atsistojo tik prijungus pompa, buvo nuo 4 iki 7-iu. Tik va, kai oro buvo atsirade, tai jau buvau uzsikelus doh.gif . Ir dar, jei as i koja iduriu adatele, ta prasme i slauni aukstai, tai kazkaip greiciau insulinas veikia pastebejau, ypac jei daugiau vaikstau, kristi tada ima.
Papildyta:
Kaip tau smagu, Gvile, jau greit menesiuka svesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 17, 13:08)
Na kaip tau, madmuazele? Ar pavyko su pompa susitvarkyti, kaip siandien cukriukas?  g.gif  Man tai kazkaip is pirmos dienos viskas gerai buvo, cukrus iskart i normos ribas atsistojo tik prijungus pompa, buvo nuo 4 iki 7-iu. Tik va, kai oro buvo atsirade, tai jau buvau uzsikelus  doh.gif . Ir dar, jei as i koja iduriu adatele, ta prasme i slauni aukstai, tai kazkaip greiciau insulinas veikia pastebejau, ypac jei daugiau vaikstau, kristi tada ima.

Agha, Madmuazele, kaip tau pompa? O ir siaip ar dar planuojanciom neatsoko fantazija planuotis po tokiu busimu istatymu pakeitimu? doh.gif doh.gif
Kaip idomiai, fiziologiskai kaip tik atvirksciai turetu buti, is slaunies insulinas leciau issivaiksto, todel ir rekomenduojama ilgo veikimo i slauni leisti. Na, bet cia kaip ir daugelyje sriciu yra nemazai individualiu dalyku.
O kaip tu jauties? Ar nepykina? Ar nejauti nuovargio? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 06 17, 16:31)
Agha, Madmuazele, kaip tau pompa? O ir siaip ar dar planuojanciom neatsoko fantazija planuotis po tokiu busimu istatymu pakeitimu? doh.gif  doh.gif
Kaip idomiai, fiziologiskai kaip tik atvirksciai turetu buti, is slaunies insulinas leciau issivaiksto, todel ir rekomenduojama ilgo veikimo i slauni leisti. Na, bet cia kaip ir daugelyje sriciu yra nemazai individualiu dalyku.
O kaip tu jauties? Ar nepykina? Ar nejauti nuovargio? wink.gif

Pykino tai labai mazai sakyciau, gal tik pora pusryciu atidaviau "porcelianiniam draugui". Tik taip toks nemalonumas buvo ant skrandzio. Dabar jau kokia pora dienu geriau jauciuosi, atrodo ir tie nedideli blogumai traukiasi ir valgyt labiau norisi smile.gif . O nuovargi, tai patikek, jauciu, tingiu bet ka daryti doh.gif . Siandien jau siek tiek pasitaisiau, padariau vakariene vyrui ir kambarius apsitvarkiau ax.gif
Papildyta:
Mes irgi pasiemem pompa metams laiko nemokamai nestumo planavimui, tai va po septyniu menesiu, nutarem, kad jau laikas butu, nes ir pompa reikes greitu laiku atiduoti, tai va ir suplanavom. O ka daryti, negi lauksim kol krize baigsis, o kvailu istaymu dar netiek gali sugalvoti. Kaip nors isgyvensim unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 17 birželio 2009 - 17:27
QUOTE(Shalna @ 2009 06 17, 07:52)
Na, pradzioj matyt tai normalu, kol iskirsi sistema, kol organizmas pripras prie kitokio insulino rezimo, tad bet kokiu atveju noriu palinketi nesinervinti, stiprybes ir kantrybes. Pameni, Eudora pradzioj irgi nervinosi (aisku, ji dar tada ir laukesi), bet paskui kokia laiminga buvo wink.gif
O man tai baisu ir pagalvot apie cukrus, gliukuoto bijau, nors 2.gif planuojam sad.gif Sunkiai tvarkausi, saldumynai itin traukia, uztatai ir durnavoja cukrai sad.gif Bandysiu atsisakyti saldumynu ir paminti dviratuka, kai vaikas miegos...

Tikiuosi, kad susitvarkysiu ir paskui busiu patenkinta.
O tu dar karta nenori kaip planuojanti pompos pabandyti?

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 17, 12:08)
Na kaip tau, madmuazele? Ar pavyko su pompa susitvarkyti, kaip siandien cukriukas?  g.gif  Man tai kazkaip is pirmos dienos viskas gerai buvo, cukrus iskart i normos ribas atsistojo tik prijungus pompa, buvo nuo 4 iki 7-iu. Tik va, kai oro buvo atsirade, tai jau buvau uzsikelus  doh.gif . Ir dar, jei as i koja iduriu adatele, ta prasme i slauni aukstai, tai kazkaip greiciau insulinas veikia pastebejau, ypac jei daugiau vaikstau, kristi tada ima.

Na, lyg ir nieko jau...Vakar ryta su 1.9 atsikeliau, siandien su 6.2... tik negaliu darbe istisai matuoti, tikrintis... tai va savaitgali dazniau paseksiu ax.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 06 17, 15:31)
Agha, Madmuazele, kaip tau pompa? O ir siaip ar dar planuojanciom neatsoko fantazija planuotis po tokiu busimu istatymu pakeitimu? doh.gif  doh.gif

Zinai, jau nesigilinu i ju istatymu keitinejimus, nes jei pradesiu nervintis ir i tai atsizvelgti, tai vel reiks laukti nezinia kiek doh.gif Pamaniau, kad kazkaip isgyvensim.. g.gif Kai Arnolda auginau, tai berods 70 proc mokejo pirmus metus, o antrus is viso nieko... Svarbu nestumas lengvas butu, gimdymas ir vaikelis sveikas tongue.gif

O dar del pompos-visa diena ji man netrukdo, bet va vakare jau ima erzinti, ypac kai einu miegoti.... doh.gif Man nepatinka kai tabaluoja ... kazkoks diskomfortas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 birželio 2009 - 07:12
ir man nakti ir vakare pompa buvo nepatogu. ipac kaip persirengit reikia. doh.gif cukriukai jau geresnis, bet vis pagalvoju as apie pompos isigijima g.gif g.gif

Ryt vyro tortadienis tai apsikrovus rupesciais su maistu. Domas vis maziau jau miega, tai nespeju suktis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 18 birželio 2009 - 10:05
QUOTE(aitiii @ 2009 06 18, 10:04)
ir man nakti ir vakare pompa  buvo nepatogu. ipac kaip persirengit reikia.  doh.gif cukriukai jau geresnis, bet vis pagalvoju as apie pompos isigijima g.gif  g.gif

Ryt vyro tortadienis tai apsikrovus rupesciais su maistu. Domas vis maziau jau miega, tai nespeju suktis.

Kai leidziuosi insulina-tai jauciu sioki toki tempima ten.. na, ryt kita adatele pabandysiu...

O, tai mes su tavo vyru viena diena gimem cool.gif
Atsakyti