QUOTE(Shalna @ 2009 06 17, 07:52)
Na, pradzioj matyt tai normalu, kol iskirsi sistema, kol organizmas pripras prie kitokio insulino rezimo, tad bet kokiu atveju noriu palinketi nesinervinti, stiprybes ir kantrybes. Pameni, Eudora pradzioj irgi nervinosi (aisku, ji dar tada ir laukesi), bet paskui kokia laiminga buvo
O man tai baisu ir pagalvot apie cukrus, gliukuoto bijau, nors
planuojam
Sunkiai tvarkausi, saldumynai itin traukia, uztatai ir durnavoja cukrai
Bandysiu atsisakyti saldumynu ir paminti dviratuka, kai vaikas miegos...
Tikiuosi, kad susitvarkysiu ir paskui busiu patenkinta.
O tu dar karta nenori kaip planuojanti pompos pabandyti?
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 17, 12:08)
Na kaip tau, madmuazele? Ar pavyko su pompa susitvarkyti, kaip siandien cukriukas?
Man tai kazkaip is pirmos dienos viskas gerai buvo, cukrus iskart i normos ribas atsistojo tik prijungus pompa, buvo nuo 4 iki 7-iu. Tik va, kai oro buvo atsirade, tai jau buvau uzsikelus
. Ir dar, jei as i koja iduriu adatele, ta prasme i slauni aukstai, tai kazkaip greiciau insulinas veikia pastebejau, ypac jei daugiau vaikstau, kristi tada ima.
Na, lyg ir nieko jau...Vakar ryta su 1.9 atsikeliau, siandien su 6.2... tik negaliu darbe istisai matuoti, tikrintis... tai va savaitgali dazniau paseksiu
QUOTE(Shalna @ 2009 06 17, 15:31)
Agha, Madmuazele, kaip tau pompa? O ir siaip ar dar planuojanciom neatsoko fantazija planuotis po tokiu busimu istatymu pakeitimu?
Zinai, jau nesigilinu i ju istatymu keitinejimus, nes jei pradesiu nervintis ir i tai atsizvelgti, tai vel reiks laukti nezinia kiek
Pamaniau, kad kazkaip isgyvensim..
Kai Arnolda auginau, tai berods 70 proc mokejo pirmus metus, o antrus is viso nieko... Svarbu nestumas lengvas butu, gimdymas ir vaikelis sveikas
O dar del pompos-visa diena ji man netrukdo, bet va vakare jau ima erzinti, ypac kai einu miegoti....
Man nepatinka kai tabaluoja ... kazkoks diskomfortas...