Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

sveikos merginos.O shalna pasirode.
siandien buvau pas ginekologa, sake didelis uzdegimas, pienlige, tai ale tipo nuokazkokiu antibijiotiku kuriu po cezario suleido kartu ir del CD. israse vaistu, kad tik padetu.kankinuosi jausmas toks nemalonus.

madmuazele butinai parasyk kaip sekesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 16 birželio 2009 - 15:59
QUOTE(Shalna @ 2009 06 16, 13:02)
Sveikos saldainiukes! 4u.gif
Imeciau pastuke nuorodele i musu gimtadienio nuotraukas smile.gif
Kaip gi jus laikotes? O Eudoros mazoji kaip sauniai svorio priaugo - smagumelis thumbup.gif
Oi, lauksime naujienu, kaip patiko smile.gif Nors ta, manau, pasakysi po keliu dienu, pradzioj niekas neaisku, kol issiaiskinsi praeis laikelio. Tad kantrybe tau!
O del kaciuko thumbup.gif Mes irgi dziaugiames, kad turim, vaikas pamates iskart tokius garsus leidzia, patinka ji jam:)
Tiesa, pasigirsiu, mes jau pagaliau vaikstom. Aisku, pirmas pasileidimas baigesi didziausiu guzu, bet kas uzaugo be ju smile.gif

Kaip musu nestukes laikosi?
Aister, tavo avataras wub.gif

Sveikinam su pirmais zingsniukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Einu pasiziurinet Martynuko nuotrauku ax.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 06 16, 15:14)
Adatele jauciu g.gif  cia taip bus ar iprasiu?

As nejauciau adateles schmoll.gif Gal tau netinka tos, kurias naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 06 16, 16:33)
As nejauciau adateles schmoll.gif Gal tau netinka tos, kurias naudoji? g.gif

Kad tik vienas isbandziau... ziuresiu kaip su kitom bus...
Vyras netycia man uz slangelio patrauke doh.gif bet taip gerokai, kad net pajauciau... kazi galejo kiek issitraukti, ar cia nesibaiminti del tokiu dalyku?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(aitiii @ 2009 06 16, 16:58)
sveikos merginos.O shalna pasirode.
siandien buvau pas ginekologa, sake didelis uzdegimas, pienlige, tai ale tipo nuokazkokiu antibijiotiku kuriu  po cezario suleido kartu ir del CD. israse vaistu, kad tik padetu.kankinuosi jausmas toks nemalonus.
madmuazele butinai parasyk kaip sekesi?

man po pirmo gimdymo skyrė antibijotikų visokių stipriausių, tai protingi žmonės rekomendavo gert gerųjų jogurto bakterijų arba (nors ir juokingai gal skambės) "Actimel" 4u.gif nes geriant antibijotikus labai nusilpsta pati organizmo imuninė sistema ir labai kabinasi paskui ligelės visokios, o ypač ta pienligė doh.gif

lendu į paštuką žiūrėt nuotraukėlių bigsmile.gif
Papildyta:
Tikrai Eudoriukė šaunuolė, kad taip gerai svoris auga thumbup.gif mes, spėju, irgi kokį kilogramą tai laisvai užsimetę būsim, nes jau kokius žandžiukus užsiauginom ir pusę šliaužtinukų jau per maži wub.gif kažkaip man atrodo, kad vaikai daugiau suvalgo nusitraukiant pienuką, negu tiesiai iš (.) maitinant (na bent jau maniškis), tai matyt mūsų Eudoriukė irgi dėl to gerai auga thumbup.gif P.S. mes irgi tokį pat vystykliuką su žirafom turim ir rankšluostį tokė pat, tik dar jo nenaudojom biggrin.gif

o Martynukas jau visas vyyras thumbup.gif didžiausi sveikinimai pradėjus vaikščiot wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 16 birželio 2009 - 19:03
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 16, 17:33)
Kad tik vienas isbandziau... ziuresiu kaip su kitom bus...
Vyras netycia man uz slangelio patrauke doh.gif  bet taip gerokai, kad net pajauciau... kazi galejo kiek issitraukti, ar cia nesibaiminti del tokiu dalyku?

Nemanau, kad galejo adatele issitraukti, nes juk tau durtu, jei butu issitraukusi g.gif
Papildyta:
O vaikuciai tikrai labai greitai auga.Ir Eudoros dukryte jau paaugus wub.gif O Martynukas tai tikrai jau visas vyras thumbup.gif
Atsakyti
apziurejau nuotraukas, Dovilyte kokia grazi mergyte. O shalnos sunelio nuotraukos kokios grazios, koks grazus gimtadienis. tikrai sauni mamyte.

Gvile kaip benukas. augat taip pat sauniai. Musu Domas jau sveria 6,400 smile.gif
Papildyta:
[quote=Gvile,2009 06 16, 21:01]
sveikos 4u.gif

man po pirmo gimdymo skyrė antibijotikų visokių stipriausių, tai protingi žmonės rekomendavo gert gerųjų jogurto bakterijų arba (nors ir juokingai gal skambės) "Actimel" 4u.gif nes geriant antibijotikus labai nusilpsta pati organizmo imuninė sistema ir labai kabinasi paskui ligelės visokios, o ypač ta pienligė doh.gif

tai va kodel Birzietis ar kita gydytojas kol gulejau galejo pasakyti, opacia tuometu neatejo minris, aas kazkaip net nzn kad jau ten toki stiprus tie antibijiotikai.

Yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 16 birželio 2009 - 19:11
Klausykit, dar klausimas... kai einu praustis-pompa nusiimu-insulinas juk neteka-tai man vel pompa uzsidejus jo dasileisti kiek reikia papildomai, ar nieko tokio, kad 20 min tiekimas "nevyksta" g.gif
Man vis ta slangele uzsikabina doh.gif
Atsakyti
Nieko tokio madmuazele.Nu kiek tu ten per ta pusvalandi netenki, kokius o,5 vnt smile.gif As nesidaleidinedavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 16, 20:19)
Klausykit, dar klausimas... kai einu praustis-pompa nusiimu-insulinas juk neteka-tai man vel pompa uzsidejus jo dasileisti kiek reikia papildomai, ar nieko tokio, kad 20 min tiekimas "nevyksta" g.gif
Man vis ta slangele uzsikabina doh.gif

Dasileisti nereikia, pompa galima nusiimti valandai laiko. As kai einu i dusa ar maudytis, tai ligiau nei pusvalandi vonioj uztrunku. Toki laika kuriam galima nusiimti nurode tie, kurie ir atveze ja ir moke kaip naudotis.

Papildyta:
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 16, 20:54)
Dasileisti nereikia, pompa galima nusiimti valandai laiko. As kai einu i dusa ar maudytis, tai ligiau nei pusvalandi vonioj uztrunku. Toki laika kuriam galima nusiimti nurode tie, kurie ir atveze ja ir moke kaip naudotis.

Mano bazine norma 18 vnt. per para, tai i valanda suleidzia 0.8, 0.7 vnt. As paryciui nuo 4-os ryto pasidarius, kad truputi daugiau pompuotu, ne 0.7, o 0.8 vnt., nes paryciais mano cukriukas budavo linkes kilti.
Atsakyti
Oh, aciu 4u.gif Ka as be jusu daryciau doh.gif
O jus pirkote tuos dekliukus, idekliukus pompai?

Mano bazine per para 24 vv.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 16 birželio 2009 - 19:59
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 16, 20:58)
Oh, aciu 4u.gif  Ka as be jusu daryciau doh.gif
O jus pirkote tuos dekliukus, idekliukus pompai?

Mano bazine per para 24 vv.

Aha, pirkau, atveze visokiu su pompa. Vieneto kaina 25 Lt., bet reikia kelis pasiimti viena miegojimui, kita nesiojimui diena, dar galima ir dusui pasiimti. Mano baze irgi buvo 24 vnt., bet kai pradejau lauktis, sumazejo iki 18 vnt. smile.gif
Papildyta:
Kokiu tik kils klausimu, klausk, visada padesim, turiu jau patirties su pompa mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasimatavau cukriukus-22.1 doh.gif g.gif dasileidau 2 vv, ir dar kitus 2 isdeliojau 30 min-pamatuosiu veliau unsure.gif
Atsakyti