Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

Paskelbta Šiandien, 16:08
  o sakykit merginos man registruojantis i kauno klinikas, butinai reikia registruotis pas petrenko, ar pas ji ilgos eiles. planuoju skambintis penktadieni, idomu kada jau gales mane priimti. kazko paskutiniu metu man pradejo cukrus kilti nei is sio nei is to
ir manau kad man gali siulyti pompa isigyti, bet bijau kad su ja bus nepatogu. megztu nesioti aptemptus drabuzius, o per juos juk matysit, o ir ta aparatuka kur reikes prideti kai busiu su drabuziaiis be kiseniu, ir miegoti turetu trukdyti

Geriausiai gulkis pirmadienį, nes kitaip laikys per savaitgalį, o savaitgalį ten niekas nėra daroma. Aš pas Petrenko prisiregistravau pasiskambinus po savaitės, tik pasakyk kad laukiesi ir kad guldys į lygoninę, taip priregistruos skubiau. o jei dar paverkšlensi dėl aukštų cukriukų, gal ir dar greičiau papulsi.
O dėl pompos, tai aš jos nesidėjau. Nes sugebėjau ir su penais kontroliuoti. Tai priklausys nuo tavęs ir nuo tavo cukriukų. Kažkodėl aš jos labai nenorėjau, bijojau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2009 06 10, 17:16)
Geriausiai gulkis pirmadienį, nes kitaip laikys per savaitgalį, o savaitgalį ten niekas nėra daroma. Aš pas Petrenko prisiregistravau pasiskambinus po savaitės, tik pasakyk kad laukiesi ir kad guldys į lygoninę, taip priregistruos skubiau. o jei dar paverkšlensi dėl aukštų cukriukų, gal ir dar greičiau papulsi.
O dėl pompos, tai aš jos nesidėjau. Nes sugebėjau ir su penais kontroliuoti. Tai priklausys nuo tavęs ir nuo tavo cukriukų. Kažkodėl aš jos labai nenorėjau, bijojau... blush2.gif

as galvoju skambintis penktadieni, tai gal gausiu taloneli kitai savaitei. siaip pirmadieni turiu eiti pas endokrinologa ir okulista akiu pasitikrinti. butu gerai pas juos apsilankyti. o pompos tai nenoriu ir bijau jos. na bet kaip bus taip
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 09, 15:40)
Vat man įdomiausia ar netrukdys man ji doh.gif  Ar matosi po prigludusiais rubais? Ar su  mylintis netrukdo  blush2.gif
Beje, kokią pompą turi?

As turiu DANA DIABECARE IIS. Na, o del rubu, tai nesioju visokius ir prigludusius. Gali buti ir be kiseniu, tada dedi ja i dekliuka ir segi ant dirzo. Tada, jei maikute ilgesne, tai aisku matosi, kad po apacia kazkas yra, atrodo, kad mobilus butu prisegtas. O jei maikute trumpesne, tai tada matysisi truputis kateterio, na to laiduko kur prijungtas prie pompos ir kuriuo insulinas teka. O mylintis, tai tikrai netrukdo, atrasi kaip patogiau ir i kuri sona ar prieki ja pasukti, nes ji bus dekliuke ant dirzo, skirto miegojimui tongue.gif . Dar yra dekliuku kurie tvirtinasi prie liemeneles, tada ji buna tiesiog po krutine, tik aisku krutine tada turetu buti nelabai mazyte biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 06 10, 19:06)
as galvoju skambintis penktadieni, tai gal gausiu taloneli kitai savaitei. siaip pirmadieni turiu eiti pas endokrinologa ir okulista akiu pasitikrinti. butu gerai pas juos apsilankyti. o pompos tai nenoriu ir bijau jos. na bet kaip bus taip

Man tai isvis nuo ligonines pavyko prasisukti, bet pas mane visi rodikliai buvo geri ir glikuotas 5.7. Bet ir tai Petrenko jau labai nenoriai padare tokia isimti, kadangi tokia tvarka doh.gif
Atsakyti
OH... As vaikstau su kostiumeliais darban-tai nera ten kiseniu g.gif na, ziuresim-prisitaikysiu...svarbu cukriukus sureguliuotu, nes dabar su Levemir man jie vel issiderino doh.gif
Atsakyti
Na va dar ir insulino pompos fotosesija padarem biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu uz fotosesija bigsmile.gif thumbup.gif

Tik as jau pradedu nervuotis, kad man ji matysis ir kysos unsure.gif o taip nenoriu, kad kas matytu ir zinotu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 10 birželio 2009 - 20:45
As nesiojau pompa be jokiu dekliuku.Dazniausiai ja uzsikisdavau uz liemenuko, sone prie pazasties.Tan man ji niekaip nesimatydavo mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai sakykit merginos kai paskambinsiu i kauno klinikas sakyti kad noriu pas petrenko prisiregistruoti ir kad esu nescia. tada greiciau taloneli gausiu? ar ka dar reikia ten pasakyti, gi tiksliai nezinau ar guldys
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 06 11, 16:07)
o tai sakykit merginos kai paskambinsiu i kauno klinikas sakyti kad noriu pas petrenko prisiregistruoti ir kad esu nescia. tada greiciau taloneli gausiu? ar ka dar reikia ten pasakyti, gi tiksliai nezinau ar guldys

va ziuriu del tos pompos, kateteris tai nelabai matiosi bet tas aparatelis tai matosi, nezinociau kur ji isideti, ir prie ko. pati dirbu sesute ligonineje, tai prie kostiumo nelabai kur bus pritvirtinti, jis gi aptenptas
Atsakyti
i kisene gali isideti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 06 11, 19:35)
i kisene gali isideti mirksiukas.gif

bet per susegima matysis laidukai, o kelnes be kiseniu.
beje, siandien uzsiregistravau i kauno klinikas. 22 diena jau vykstu pas petrenko, ziuresim ka pasakys. biski baisu nes pirma karta vykstu i tas klinikas, net nezinau kur vyksti, kur eiti
Atsakyti
viska rasi, sekmes. nebijok. ten visi labai mieli. o del pompos laiduku, ir matymu, nereikia taip sureiksminti, niekas ten niekur nesimato, galvok kad leliukui butu geriau. sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 12 birželio 2009 - 12:18
QUOTE(aitiii @ 2009 06 12, 13:14)
viska rasi, sekmes. nebijok. ten visi labai mieli. o del pompos laiduku, ir matymu, nereikia taip sureiksminti, niekas ten niekur nesimato, galvok kad leliukui butu geriau. sekmes. 4u.gif

dekui uz gerus linkejimus. na viskas bus matyt kai nuvyksiu pas daktara smile.gif
Atsakyti