Paskelbta Šiandien, 16:08
o sakykit merginos man registruojantis i kauno klinikas, butinai reikia registruotis pas petrenko, ar pas ji ilgos eiles. planuoju skambintis penktadieni, idomu kada jau gales mane priimti. kazko paskutiniu metu man pradejo cukrus kilti nei is sio nei is to
ir manau kad man gali siulyti pompa isigyti, bet bijau kad su ja bus nepatogu. megztu nesioti aptemptus drabuzius, o per juos juk matysit, o ir ta aparatuka kur reikes prideti kai busiu su drabuziaiis be kiseniu, ir miegoti turetu trukdyti
o sakykit merginos man registruojantis i kauno klinikas, butinai reikia registruotis pas petrenko, ar pas ji ilgos eiles. planuoju skambintis penktadieni, idomu kada jau gales mane priimti. kazko paskutiniu metu man pradejo cukrus kilti nei is sio nei is to
ir manau kad man gali siulyti pompa isigyti, bet bijau kad su ja bus nepatogu. megztu nesioti aptemptus drabuzius, o per juos juk matysit, o ir ta aparatuka kur reikes prideti kai busiu su drabuziaiis be kiseniu, ir miegoti turetu trukdyti
Geriausiai gulkis pirmadienį, nes kitaip laikys per savaitgalį, o savaitgalį ten niekas nėra daroma. Aš pas Petrenko prisiregistravau pasiskambinus po savaitės, tik pasakyk kad laukiesi ir kad guldys į lygoninę, taip priregistruos skubiau. o jei dar paverkšlensi dėl aukštų cukriukų, gal ir dar greičiau papulsi.
O dėl pompos, tai aš jos nesidėjau. Nes sugebėjau ir su penais kontroliuoti. Tai priklausys nuo tavęs ir nuo tavo cukriukų. Kažkodėl aš jos labai nenorėjau, bijojau...