Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

Aciu 4u.gif

Kaip Domukas auga?
[/quote]

auga Domukas jau ga ga auuuuu sako, taip juokinga. biggrin.gif
oi kiek cia vyruku matau paaugusiu, vienam 6 men, vienam 1 m. spek tik pastebeti. musu Domui tuo 3 men.
Atsakyti
Ui tikrai geda blush2.gif

Paveluotai, bet nuosirdziai sveikinam Martynuka 1 gimtadienio proga
biggrin.gif

Pasigirsiu dar blush2.gif Susitariau, kad birzelio 16 uzdes man pompa ir pamokins ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 08 birželio 2009 - 19:14
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 08, 21:13)
Pasigirsiu dar blush2.gif  Susitariau, kad birzelio 16 uzdes man pompa ir pamokins ax.gif

kaip saunu. nedaug laukti. lauksim atsiliepimu.

verysad.gif Eudora nesirodo gaila.
Atsakyti
Pavėluoti sveikinimai Martynukui 1-OJO gimtadienio proga!! 4u.gif
Bet tikrai, kaip greitai tie vaikai auga bigsmile.gif aitii, Domukui tuoj trys mėnesiai?! bigsmile.gif juk tik ką tik jis gimė rolleyes.gif va, ir mano vyrukui po pusantros savaitėlės jau ir visas mėnesiukas bus wub.gif smile.gif greit rolleyes.gif
ot kvailė, tik dabar supratau, kad mūsų leliai tą pačią dieną gimę doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 09 birželio 2009 - 08:57
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 08, 20:13)
Ui tikrai geda blush2.gif

Paveluotai, bet nuosirdziai sveikinam Martynuka 1 gimtadienio proga
biggrin.gif
Pasigirsiu dar blush2.gif  Susitariau, kad birzelio 16 uzdes man pompa ir pamokins ax.gif

Na pabandysi pompa ir tu, zinok visai nieko ir patogiau daug vaikstant kur nors po miesta. Issiimi is deklo kaip mobiliaka ir dasileidi smile.gif Tik miegant gal reikes truputi priprast, kad kazkas pastoviai uzdeta ir vartantis trukdo, bet kaip pripranti, tai atrodo, kad nebejauti jos. Pabandysi ir tada mums pasakysi, patogu tau ar ne mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gvile @ 2009 06 09, 09:55)
Pavėluoti sveikinimai Martynukui 1-OJO gimtadienio proga!! 4u.gif
Bet tikrai, kaip greitai tie vaikai auga bigsmile.gif aitii, Domukui tuoj trys mėnesiai?! bigsmile.gif juk tik ką tik jis gimė rolleyes.gif va, ir mano vyrukui po pusantros savaitėlės jau ir visas mėnesiukas bus  wub.gif smile.gif greit rolleyes.gif
ot kvailė, tik dabar supratau, kad mūsų leliai tą pačią dieną gimę doh.gif  biggrin.gif

Nieko sau, atrodo tik pagimdei ,Gvile, o jau greit menesiukas, o paskui dar greiciau turbut tas laikas eis. Kaip tau smagu, kad tu jau turi savo mazuliuka, o mum dar laukt ir laukt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 09 birželio 2009 - 10:16
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 09, 11:26)
Nieko sau, atrodo tik pagimdei ,Gvile, o jau greit menesiukas, o paskui dar greiciau turbut tas laikas eis. Kaip tau smagu, kad tu jau turi savo mazuliuka, o mum dar laukt ir laukt  doh.gif

tai va, sakau, kad, atrodo, tik ką tik pagimdžiau, o jau tuoj mėnesiukas mano brangenybei wub.gif o juokingiausia, kad tik šiandien arba rytoj turėjau gimdyt hihihi.gif džiaugiuosi nerealiai, kad jau turiu savo vaikutį, jei dar nebūčiau pagimžius, tai nuo proto jau tikriausiai per tas 3 savaites nušokus būčiau doh.gif na bet nieko, sulauksit ir jūs savo mažiukų. Paidžiaukit nėštumu, vėliau leliaus judesiukais wub.gif
Atsakyti
labutis visoms 4u.gif
na va, siandien buvau pas ginekologe, padare echoskopu nuotrauka, nustate tikslu laika. mums jau 7 savaites ir 4 dienos. taip pat israse siuntima i kauno klinikas. tik nezinau kaip ten vyksta priemimas, ar reikia is anksto registruotis, nuo kada vyksta registracija, ar ilgai reikia laukti kol patenki ten.
Atsakyti
labutis visoms 
na va, siandien buvau pas ginekologe, padare echoskopu nuotrauka, nustate tikslu laika. mums jau 7 savaites ir 4 dienos. taip pat israse siuntima i kauno klinikas. tik nezinau kaip ten vyksta priemimas, ar reikia is anksto registruotis, nuo kada vyksta registracija, ar ilgai reikia laukti kol patenki ten.

Pirmiausia sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O į klinikas siūlyčiau pirma prisiregistruoti ( pas Petrenko), bet kai registruosies perspėk, kad esi nėščia, nereikės tada ilgai laukti. Tave guldys tytimams (apie savaitę), tai būk pasiruošusi. Laukti ilgai nemanau, kad reikės. Sėkmės. O čia dar tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2009 06 09, 13:48)
Pirmiausia sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O į klinikas siūlyčiau pirma prisiregistruoti ( pas Petrenko), bet kai registruosies perspėk, kad esi nėščia, nereikės tada ilgai laukti. Tave guldys tytimams (apie savaitę), tai būk pasiruošusi. Laukti ilgai nemanau, kad reikės. Sėkmės. O čia dar tau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

dekui uz informacija. tai taip suprantu kad pirmaiusia kai paskambinsiu registruotis pas Petrenko. na man daktare sake kad tikriausiai guldys, kad pasimciau daiktus kartu su savimi. galviju kada geriau skambinti, pirmadieni turiu eiti pas endokrinologe ir okulista. o jei nores jau iki pirmadienio kad atvyksciau i klinikas. gal merginos zinot tikslu adresa, telefono numeriukus kur registruotis
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 06 09, 10:26)
Na pabandysi pompa ir tu, zinok visai nieko ir patogiau daug vaikstant kur nors po miesta. Issiimi is deklo kaip mobiliaka ir dasileidi  smile.gif Tik miegant gal reikes truputi priprast, kad kazkas pastoviai uzdeta ir vartantis trukdo, bet kaip pripranti, tai atrodo, kad nebejauti jos. Pabandysi ir tada mums pasakysi, patogu tau ar ne  mirksiukas.gif

Vat man įdomiausia ar netrukdys man ji doh.gif Ar matosi po prigludusiais rubais? Ar su mylintis netrukdo blush2.gif
Beje, kokią pompą turi?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 09, 14:40)
Vat man įdomiausia ar netrukdys man ji doh.gif  Ar matosi po prigludusiais rubais? Ar su  mylintis netrukdo  blush2.gif
Beje, kokią pompą turi?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ja zinok bet kada gali nusiimti, neistraukus adateles, adatele su pleistriuku liks pas tave.Taip kad myletis galesi be jos biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit merginos man registruojantis i kauno klinikas, butinai reikia registruotis pas petrenko, ar pas ji ilgos eiles. planuoju skambintis penktadieni, idomu kada jau gales mane priimti. kazko paskutiniu metu man pradejo cukrus kilti nei is sio nei is to unsure.gif
ir manau kad man gali siulyti pompa isigyti, bet bijau kad su ja bus nepatogu. megztu nesioti aptemptus drabuzius, o per juos juk matysit, o ir ta aparatuka kur reikes prideti kai busiu su drabuziaiis be kiseniu, ir miegoti turetu trukdyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruciuxs: 10 birželio 2009 - 15:09