Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(aitiii @ 2009 06 05, 17:14)
maniškis Domukas neproblematiskas, ima viska ka duodu lotuliukas.gif  ir mano (.) ir buteliuka ir ciupltuka viska.  thumbup.gif

kantrybes jums.  wub.gif

kaip jums faina, kad jau turit savo stebuklelius. o man dar 8 menesiukus reikes palaukti, o toks geras jausmas buti nesciai
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 06 05, 16:24)
kaip jums faina, kad jau turit savo stebuklelius. o man dar 8 menesiukus reikes palaukti, o toks geras jausmas buti nesciai

Man pora menesiuku liko iki susitikimo su mazyliu wub.gif Tas laukimo jaumas irgi nuostabus ir istiesu laikas labai greit eina, atrodo visai neseniai pamaciau tas II juosteles rolleyes.gif
O del saldumynu, tai as laaabai noriu ledu, jau man vasara ir ledai neatsiejami dalykai, bet deja.. ne si karta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 06 05, 17:06)
Man pora menesiuku liko iki susitikimo su mazyliu wub.gif  Tas laukimo jaumas irgi nuostabus ir istiesu laikas labai greit eina, atrodo visai neseniai pamaciau tas II juosteles rolleyes.gif
O del saldumynu, tai as laaabai noriu ledu, jau man vasara ir ledai neatsiejami dalykai, bet deja.. ne si karta verysad.gif

Man besilaukiant didziausi prisiminimai kai mano mazius judedavo, kauburelius darydavo...ech... wub.gif

Man kai nustate CD-tai ir ledus kirtau-oi kaip juos megau ir ju norejau...o dabar...gal atpratau...suvalgau, leidziu sau, bet siaip netraukia jie manes... ale ir be saldumynu man cukriukai auksti buna doh.gif
Vat didziausia kancia, kad arbuzo negaliu valgyti...as juos be proto megstu, o suvalgius juos-cukriukai kosmines virsunes pasiekia blush2.gif
Siandien su anyta atsipalaidavom-sampano prisigeriau... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 birželio 2009 - 21:41
Apsileidimas schmoll.gif Taip temuke apleidot nono.gif

Kaip mane, tiksliau cukriukus, itakoja net menkiausi virusai, bakterijos... doh.gif prikibo sloga ir gerkle skauda-cukriukai vel auksti verysad.gif

Beje, buvau pas onkologa-viskas gerai thumbup.gif ir to guziuko nera bigsmile.gif

Dar du laipteliai liko-vel stomatologe liepos menesi-tikrins ar dantenos prigludo prie dantu, ir pompos isbandymas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 birželio 2009 - 20:29
madmuazele saunu del tavo ziniu,( o kas del tu tavo dantenu?)

sekmes iveikti visus laiptelius 4u.gif
mano cukriukai tai krenta tai kyla, nesugaudau. doh.gif
Atsakyti
Ai, vis rasinejau-ilga istorija...trumpai-paradontoze... reikia susitvarkyt, nes nestumo metu nera gerai schmoll.gif

Aciu 4u.gif

Kaip Domukas auga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 07 birželio 2009 - 20:59
Beje, buvau pas onkologa-viskas gerai  ir to guziuko nera

Liuks madmuazele, taip ir tūrėjo būti. bigsmile.gif
O iki leliuko jau nebedaug žingsnelių ir liko, svarbiausia didelis noras, o daugiau viskas bus ok ax.gif
maniškis Domukas neproblematiskas, ima viska ka duodu  ir mano (.) ir buteliuka ir ciupltuka viska. 

o mano Arnas ima tik mono, mišinėlį spjauna lauk. Tai kaip vyras juokiasi, teks maitinti iki 18. biggrin.gif .Gerai, kad jau primaitinimas prasidėjo.
Atsakyti
Jetau Inguška, tu saviškį jau primaitini bigsmile.gif Atrodo tik gimė...
Atsakyti
Jetau Inguška, tu saviškį jau primaitini  Atrodo tik gimė...

mano Arnučiui jau 6 mėn. Tai jau visas vyras. Labai mėgsta košes, bet mišinuko niekaip negaliu įsiūlyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2009 06 08, 12:50)
mano Arnučiui jau 6 mėn. Tai jau visas vyras. Labai mėgsta košes, bet mišinuko niekaip negaliu įsiūlyti. mirksiukas.gif

Tikras vyrukas auga thumbup.gif Ir kam jam kažkoks mišinukas, jei mamytės pienukas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 05, 14:54)
sveikutes. po gimdymo  pasidariau gliukonizuota 7, rezultatas ne koks verysad.gif  atsijungus pompa. su pompa buvo geri.

Shalna ar ir tau po gimdymo toki cukriukai buna kaip man auksti?
dar po 3 men, dar bus aukstesnis gliukonizuotas. na reikia susigriebti, bet kaip vaikuti priziuri pasimirsta cukraus matavimai doh.gif

Sveikos, jops, sakyciau, ne tai, kad kilo, bet tai kilo, tai krito, rezultatas - 7,5 buvo. Nezinau, kaip dabar bus, pas mane jau ilgokai tesiasi saldumynu periodas doh.gif

QUOTE(inguška @ 2009 06 05, 15:54)
Man sunkiau irgi sekti cukriukus, nes pasimiršti ir nebeturi sau laiko pasidaryti normalaus maisto, tai užgriauži ką randi. blush2.gif
Mano gliukuotas 6,2.  Bet dabar žiauriai prasidėjo saldumo manija, noriu net drebu. Tai nuo didžiosios dukros vis kažką saldaus nugvelbiu... blink.gif  manau cukriukams atsilieps. Vis save baru ir prisižadu, kad nuo rytojaus tai....
Jau mano vyriškiui suėjo puse metukų. Kaip gret bėga laikas... bigsmile.gif

Atrodo, kad cia as rasiau - pas mane lygiai tas pats biggrin.gif

Sveikinimai vyrukui, saunuoliai, kazkaip man pusmetis tokia gera riba buvo, jau i visa drasiau ziurejau vaiko atzvilgiu, o dabar ziuresiu dar drasiau biggrin.gif
Atsakyti
Vajei ax.gif ax.gif ax.gif
Paveluoti sveikinimai Martynukui 1-ojo Gimtadienio proga!!!

Kaip atsventet?Gal nuotraukyciu yra ax.gif
Atsakyti