Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(Shalna @ 2009 06 04, 16:45)
Rupintojelis auga wub.gif

Turesiu saunu padejeja wub.gif
Atsakyti
as jau antra pakuote folines pradejau rolleyes.gif

tai gal tikrai rudeni padauges nestukiu? g.gif
Atsakyti
labas visoms nestukems
katik gryzau is savo poliklinikos, ziurejo gliukoze, atsakymas nedziugina 7,1 mol/l, eisiu ryt kartoti nes vakar pries miega daug saldzios sriubos privalgiau, gal tas itakojo, man jau 17 savaiciu nestumo. su pirmu nestumu nebuvo jokiu probelmu, o dabar sau vietos nerandu, kaip sulaukti rytojaus atsakymo. labai bijau kad vaikiukui nebutu kas blogai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 06 05, 08:51)
labas visoms nestukems
katik gryzau is savo poliklinikos, ziurejo gliukoze, atsakymas nedziugina 7,1 mol/l, eisiu ryt kartoti nes vakar pries miega daug saldzios sriubos privalgiau, gal tas itakojo, man jau 17 savaiciu nestumo. su pirmu nestumu nebuvo jokiu probelmu, o dabar sau vietos nerandu, kaip sulaukti rytojaus atsakymo. labai bijau kad vaikiukui nebutu kas blogai unsure.gif

Labutis, o tai cia GTT tau dare? Ar ryte nevalgius kraujuka paeme?
Bet kokiu atveju, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 06 05, 11:49)
Labutis, o tai cia GTT tau dare? Ar ryte nevalgius kraujuka paeme?
Bet kokiu atveju,  sekmes 4u.gif

teisiog is pirsto krauja eme, gliukoze ziurejo. ryte nieko nevalgiau, ryt vaziuosiu i grybo gatve, kad is venos normaliai krauja paimtu. nes labai man neramu
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 06 05, 10:22)
teisiog is pirsto krauja eme, gliukoze ziurejo. ryte nieko nevalgiau, ryt vaziuosiu i grybo gatve, kad is venos normaliai krauja paimtu. nes labai man neramu

Man atrodo norma ryte nevalgius yra 5,5. g.gif
Bet kokiu atveju svarbiausia jeigu yra problema ja zinoti, tada jau galima ja kazkaip spresti. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. po gimdymo pasidariau gliukonizuota 7, rezultatas ne koks verysad.gif atsijungus pompa. su pompa buvo geri.

Shalna ar ir tau po gimdymo toki cukriukai buna kaip man auksti?
dar po 3 men, dar bus aukstesnis gliukonizuotas. na reikia susigriebti, bet kaip vaikuti priziuri pasimirsta cukraus matavimai doh.gif

Kaip Gvile gyvena, jau maziukas valgo (.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 05 birželio 2009 - 13:54
dar po 3 men, dar bus aukstesnis gliukonizuotas. na reikia susigriebti, bet kaip vaikuti priziuri pasimirsta cukraus matavimai

Man sunkiau irgi sekti cukriukus, nes pasimiršti ir nebeturi sau laiko pasidaryti normalaus maisto, tai užgriauži ką randi. blush2.gif
Mano gliukuotas 6,2. Bet dabar žiauriai prasidėjo saldumo manija, noriu net drebu. Tai nuo didžiosios dukros vis kažką saldaus nugvelbiu... blink.gif manau cukriukams atsilieps. Vis save baru ir prisižadu, kad nuo rytojaus tai....
Jau mano vyriškiui suėjo puse metukų. Kaip gret bėga laikas... bigsmile.gif
Atsakyti
tu teisi inguska " uzgrauzi ka randi" biggrin.gif
o as visa gyvenima megeja saldumynu, nebegaliu be ju. ir kodel tai skirta kad CD ir megstam saldumynus. ir as kazdien kartoju jau siandien valgysiu kas sveika, ir vel tas pats....
Atsakyti
siandien vat stipriai issigandau, nei is sio nei is to cukrus pakilo iki 16. bet po truputi pradejo kristi, nesuprantu kas cia uzejo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 05, 14:54)
Kaip Gvile gyvena, jau maziukas valgo (.)

nu ima, negaliu sakyt, bet paskui tik pabandyk iš jo atimt doh.gif biggrin.gif tik jis nepavalgo tiek, kiek iš buteliuko ištraukia, po kokio pusvalandžio ar max valandos vėl alkanas būna verysad.gif tai nusitraukiu ir duodu iš buteliuko, man taip patogiau blush2.gif blush2.gif

o dėl saldumynų.. doh.gif aš jų po gimdymo NESVEIKAI daug per dieną suvalgau doh.gif nepasimatuoju ir cukriukų, laukiu ir šiek tiek bijau tų 6 sav., kada reiks pasikartot GTT blush2.gif
Atsakyti
maniškis Domukas neproblematiskas, ima viska ka duodu lotuliukas.gif ir mano (.) ir buteliuka ir ciupltuka viska. thumbup.gif

kantrybes jums. wub.gif
Atsakyti