Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 06 04, 08:05)
Tikiuosi ir aš būti tarp jūsų blush2.gif
O tai jau visi atakuoja...nes vaikas klausia kada gi bus pas jį broliukas ir sesutė wub.gif  wub.gif

Bus linksmiau visoms kartu pilvus augint biggrin.gif

Va va, ir vaikui liudna vienam augti, norisi sesutes ar broliuko wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos, o kiek cia planuotoju.

As tai vargstu su cukriukai oi jie nesusitvarko man visia po gimdymo. pastoviai rytais 17,20,18 nesuprantu. doh.gif

Kazin kaip Eudorai sekasi?

aister paaiskink man kaip pasidaryti parasa apcioje maziuko, man rodo kazkaip iskar kad du vaikus turiu. biggrin.gif kaip panaikinti
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 04, 09:28)
aister paaiskink man kaip pasidaryti  parasa apcioje maziuko, man  rodo kazkaip iskar kad du vaikus turiu.  biggrin.gif kaip panaikinti

pirmam sm puslapi kur spaudi forumas, spausk liniuotes.ir pasirink ta. kur raso tik 1 vaika mirksiukas.gif
Pabandziau nukopinti, gal taip tau bus paprasciau cia. is cia pasirink kokia nori liniute ir koki nori slankikli, ir suvesk visus vaiko duomenis.Nu ten viska raso ka daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 04 birželio 2009 - 09:44
aciu aister thumbup.gif
Atsakyti
Labutis, kiek čia daug planuojančių nestuke.gif , ir tuo besidžiaugenčių. senau bebuvau užsukusi į šį puslapiuką, tai smagu buvo paskaitinėti. Daug pas jus optimizmo, kurio galima tiesiog pasikrauti beskaitant.
Pasižiūrėjau filmuotą medžiagą apie KMU tai nostalgija apėmė...
Atsakyti
aister ir shalnai linkėjimai kuo greičiau papildyti nėštukių gretas mirksiukas.gif tai ir sentimentai vėl virs tikrove ax.gif
aš dar truputį palauksiu su antru, kolkas užtenka neklaužados sūnaus biggrin.gif dar jaučiuosi nepasiruošus antram, bet jis tikrai bus biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Tikrai sioje temukeje mamytes pilnos optimizmo, kuriuo net galima uzsikresti biggrin.gif
Taip ir reikia gyventi, prisiminti ir vertinti tai kas nutinka gero ir nuostabaus musu gyvenime, o i sunkumus numoti ranka. Tikriausiai toks poziuris issiugdomas einant gyvenimo keliu, kuris tikrai ne visada rozemis klotas.
Jus taip sauniai kalbat apie gimdymus.., kai kitos mamytes labiau pabrezia skausmelius, plysimus, nuovargius ir kt.
Vat, tikiuosi ir man gimdymas bus primiausia mazojo dziaugsmelio atejimas pas mus, o visa kita irnesakyk.gif
O planiukems po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 06 04, 11:09)
aister ir shalnai linkėjimai kuo greičiau papildyti nėštukių gretas  mirksiukas.gif tai ir sentimentai vėl virs tikrove  ax.gif
aš dar truputį palauksiu su antru, kolkas užtenka neklaužados sūnaus  biggrin.gif  dar jaučiuosi nepasiruošus antram, bet jis tikrai bus  biggrin.gif

Palaukt tai ir as gal dar laukciau, jei ne CD doh.gif Bijau, kad veliau, nebutu per velu smile.gif Visgi jau nemazas stazas ligos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 06 04, 10:28)
man  rodo kazkaip iskar kad du vaikus turiu.  biggrin.gif kaip panaikinti

gal tai zenklas? bigsmile.gif

QUOTE(Asciuke @ 2009 06 04, 12:09)
aister ir shalnai linkėjimai kuo greičiau papildyti nėštukių gretas   mirksiukas.gif tai ir sentimentai vėl virs tikrove  ax.gif

sako, ir zydas del kompanijos pasikore, tai gal vis tik prisijungsi? mirksiukas.gif

QUOTE(aister @ 2009 06 04, 13:46)
Palaukt tai ir as gal dar laukciau, jei ne CD doh.gif Bijau, kad veliau, nebutu per velu smile.gif Visgi jau nemazas stazas ligos verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

juo labiau, kad dabar grizus i darba reiketu itin saugoti darbo vieta, ir neaisku, kiek ta sargyba gali uztrukti biggrin.gif

Jerguteliau, as visa susijaudinus - ruosiuosi didziajam gimtadieniui wub.gif Vis tik neisdegs mums TIK pasifotkinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 04 birželio 2009 - 14:00
nezinau ar as nemoku ar man nepasileidzia ta filmuota medziaga, norejau paziureti bet neina, ant ko ten tiksliai reiketu spausti norint paziureti, nes nerandu. pries pora dienikiu pasidariau glikuota, rezultatas - 6,9. na manau visai gerai, a ne? reiks bandyt ieskot kur galeciau pigiau acucek go juosteliu papirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 06 04, 08:09)
Bus linksmiau visoms kartu pilvus augint biggrin.gif
Va va, ir vaikui liudna vienam augti, norisi sesutes ar broliuko wub.gif

Aga, smagu bus nestuke.gif nestuke.gif

Liūdna...visko jis nori: ir broliuko su sesute, ir katinėlio, ir šuniuko, ir triušių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 04, 15:58)
Liūdna...visko jis nori: ir broliuko su sesute, ir katinėlio, ir šuniuko, ir triušių doh.gif

Rupintojelis auga wub.gif
Atsakyti