Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

mano toks pat. Šiaip nepirkau, bet buvau radus nemažai skelbimų, kur tas juosteles (50 vnt.) parduoda po 60 Lt. Pabandyk pasiieškot visokiuose skelbiu.lt ir pan. mirksiukas.gif
[/quote]
dekui uz info, reiketu pabandyti pasieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 06 01, 16:57)
Norejau jusu paklausti ar kai pavalgau pvz. pietus, dar galiu kazka uzkandziauti (obuoliuka sugriauzti, riesutuku uzkrimsti), ar geriau jau po valgio tas kelias valandas nieko nebevalgyti? Idomu todel, ar tie uzkandziavimai neitakos cukriuko matavimui? g.gif

Nežinau ar čia aš gerai ar blogai darau, bet neužkandžiauju tas 2 val., kol nepasimatuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 06 01, 16:57)
Norejau jusu paklausti ar kai pavalgau pvz. pietus, dar galiu kazka uzkandziauti (obuoliuka sugriauzti, riesutuku uzkrimsti), ar geriau jau po valgio tas kelias valandas nieko nebevalgyti? Idomu todel, ar tie uzkandziavimai neitakos cukriuko matavimui? g.gif

aciuks.gif

geriau neužkandžiauti tas dvi valandas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asciuke: 02 birželio 2009 - 17:09
QUOTE(Shalna @ 2009 06 01, 22:52)
Tunise buvai?! bigsmile.gif As po Tuniso labai i Alzyra svajoju... Gal uztaikei ant kelioniu gides Egles?

O kas Alzyre? kuo Tunisas tave suzavejo?

Mano viesbuti dirbo gide latve, net vardo jos nepamenu... nelabai mes ten su ja bendravom... ir kadangi buvom tinginiai ir gulejom prie baseino, tai sali nelabai ir pamaciau.... tik atskirus miestus... grizciau tik saulutes.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2009 06 02, 15:22)
Nežinau ar čia aš gerai ar blogai darau, bet neužkandžiauju tas 2 val., kol nepasimatuoju  g.gif

as irgi tas valandas kelias dazniausiai neuzkandziauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 06 01, 20:03)
sveikutes visos!!!!

as per savaite tik Lietuva-Tunisas-Lietuva spejau susukt, o jus cia kiek visokiu ivykiu apturejot?!  clap.gif
tris dienas skaiciau, negalejau pasivyt wink.gif
tikiuos dabar bus lengviau wink.gif

Kaip smagu bigsmile.gif
Lauksim fotoreportazo mirksiukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 06 01, 22:12)

Zadeti fotografai:
http://www.daniene.lt/
http://www.redluk.lt/

Atsakyti
http://tv.delfi.lt/video/4WXnOp0c/

rekomenduoju nėštukėm pažiūrėti mirksiukas.gif čia pasakojama apie KMUK gimdyklas, priežiūrą, palatas,kas kaip vyksta gimdykloje gimdymo metu, gan išsamus pasakojimas
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 06 03, 07:32)
http://tv.delfi.lt/video/4WXnOp0c/

rekomenduoju nėštukėm pažiūrėti  mirksiukas.gif  čia pasakojama apie KMUK gimdyklas, priežiūrą, palatas,kas kaip vyksta gimdykloje gimdymo metu, gan išsamus pasakojimas

Labutis 4u.gif

Aha tikrai fainai labai viskas papasakota ir parodyta rolleyes.gif
Kiek suprantu dauguma mamyciu cukrinukiu gimdo KMU smile.gif As dar nezinodama apie GD planavau gimdyti KMU, manau taip ir bus.
Tik gaila, kad dabar KMU nestukiu kursuose gali dalyvauti tik nestuke.gif , kurios yra registruotos KMU ir ten lankosi. ech cool.gif
Atsakyti
aš dar jus patrukdysiu ir jei galite pasidalinkite savo patirtimi. Kai dabar buvau pas gynekologe tai mane siunčia pas šeimos gydytoja. mano cukrus buvo 6,2, o kur mane toliau sius gydytoja ir pas kokius gydytojus jus lankėtės. Dėkoju iš anksto nes norėčiau žinoti nes mano šeimos gyd nelabai kokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 06 03, 13:46)
Tik gaila, kad dabar KMU nestukiu kursuose gali dalyvauti tik  nestuke.gif , kurios yra registruotos KMU ir ten lankosi. ech

o kas čia tau taip pasakė ? g.gif Ir nuo kada jie čia taip sumąstė blink.gif nes būtų labai keista ir neprotinga iš jų pusės. Aš kai ten lankiausi tuose kursuose kovo - balandžio mėn., tai visose paskaitose išskyrus vieną, buvau vienintelė KMUK registruotų nestuke.gif atstovė rolleyes.gif visos kitos buvo iš viso Kauno cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 06 03, 15:13)
o kas čia tau taip pasakė ? g.gif  Ir nuo kada jie čia taip sumąstė blink.gif nes būtų labai keista ir neprotinga iš jų pusės. Aš kai ten lankiausi tuose kursuose kovo - balandžio mėn., tai visose paskaitose išskyrus vieną, buvau vienintelė KMUK registruotų  nestuke.gif atstovė  rolleyes.gif visos kitos buvo iš viso Kauno  cool.gif

Tai va, kad cia jie labai neseniai pakeite tvarka. Pries pora savaiteliu ten buvau, tai ir suzinojau. Taciau, kadangi lektore buvo supratinga thumbup.gif sako, nu negaliu as nestuke.gif, kuri atejo pasiklausyti paskaiteles namo isvaryti.. doh.gif
Vat, bet daugiau nebejau, nes neaisku kaip butu kita lektore pasielgusi. Esme ta, kad finansavimas sumazejes ir etc.. Is tiesu nesamone, juk vis tiek pamokele vyksta nepriklausomai ar dvi nestuke.gif ar desimt nestuke.gif klauso..
Niu bet yra kaip yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 06 03, 16:22)
Tai va, kad cia jie labai neseniai pakeite tvarka. Pries pora savaiteliu ten buvau, tai ir suzinojau. Taciau, kadangi lektore buvo supratinga  thumbup.gif  sako, nu negaliu as  nestuke.gif, kuri atejo pasiklausyti paskaiteles namo isvaryti.. doh.gif
Vat, bet daugiau nebejau, nes neaisku kaip butu kita lektore pasielgusi. Esme ta, kad finansavimas sumazejes ir etc.. Is tiesu nesamone, juk vis tiek pamokele vyksta nepriklausomai ar dvi  nestuke.gif  ar  desimt nestuke.gif klauso..
Niu bet yra kaip yra rolleyes.gif

o tu truputį pameluok ax.gif sakyk, kad prisiregistravus kmuk šeimos klinikoje, manau niekas netikrina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asciuke: 03 birželio 2009 - 16:19