mano toks pat. Šiaip nepirkau, bet buvau radus nemažai skelbimų, kur tas juosteles (50 vnt.) parduoda po 60 Lt. Pabandyk pasiieškot visokiuose skelbiu.lt ir pan.
[/quote]
dekui uz info, reiketu pabandyti pasieskoti
QUOTE(Odna @ 2009 06 01, 16:57)
Norejau jusu paklausti ar kai pavalgau pvz. pietus, dar galiu kazka uzkandziauti (obuoliuka sugriauzti, riesutuku uzkrimsti), ar geriau jau po valgio tas kelias valandas nieko nebevalgyti? Idomu todel, ar tie uzkandziavimai neitakos cukriuko matavimui?
Nežinau ar čia aš gerai ar blogai darau, bet neužkandžiauju tas 2 val., kol nepasimatuoju
QUOTE(Odna @ 2009 06 01, 16:57)
Norejau jusu paklausti ar kai pavalgau pvz. pietus, dar galiu kazka uzkandziauti (obuoliuka sugriauzti, riesutuku uzkrimsti), ar geriau jau po valgio tas kelias valandas nieko nebevalgyti? Idomu todel, ar tie uzkandziavimai neitakos cukriuko matavimui?
geriau neužkandžiauti tas dvi valandas
QUOTE(Shalna @ 2009 06 01, 22:52)
Tunise buvai?! As po Tuniso labai i Alzyra svajoju... Gal uztaikei ant kelioniu gides Egles?
O kas Alzyre? kuo Tunisas tave suzavejo?
Mano viesbuti dirbo gide latve, net vardo jos nepamenu... nelabai mes ten su ja bendravom... ir kadangi buvom tinginiai ir gulejom prie baseino, tai sali nelabai ir pamaciau.... tik atskirus miestus... grizciau tik saulutes..
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2009 06 02, 15:22)
Nežinau ar čia aš gerai ar blogai darau, bet neužkandžiauju tas 2 val., kol nepasimatuoju
as irgi tas valandas kelias dazniausiai neuzkandziauju
QUOTE(monetuxe @ 2009 06 01, 20:03)
sveikutes visos!!!!
as per savaite tik Lietuva-Tunisas-Lietuva spejau susukt, o jus cia kiek visokiu ivykiu apturejot?!
tris dienas skaiciau, negalejau pasivyt
tikiuos dabar bus lengviau
as per savaite tik Lietuva-Tunisas-Lietuva spejau susukt, o jus cia kiek visokiu ivykiu apturejot?!
tris dienas skaiciau, negalejau pasivyt
tikiuos dabar bus lengviau
Kaip smagu
Lauksim fotoreportazo
QUOTE(Shalna @ 2009 06 01, 22:12)
Zadeti fotografai:
http://www.daniene.lt/
http://www.redluk.lt/
http://tv.delfi.lt/video/4WXnOp0c/
rekomenduoju nėštukėm pažiūrėti čia pasakojama apie KMUK gimdyklas, priežiūrą, palatas,kas kaip vyksta gimdykloje gimdymo metu, gan išsamus pasakojimas
rekomenduoju nėštukėm pažiūrėti čia pasakojama apie KMUK gimdyklas, priežiūrą, palatas,kas kaip vyksta gimdykloje gimdymo metu, gan išsamus pasakojimas
QUOTE(Asciuke @ 2009 06 03, 07:32)
http://tv.delfi.lt/video/4WXnOp0c/
Labutis
Aha tikrai fainai labai viskas papasakota ir parodyta
Kiek suprantu dauguma mamyciu cukrinukiu gimdo KMU As dar nezinodama apie GD planavau gimdyti KMU, manau taip ir bus.
Tik gaila, kad dabar KMU nestukiu kursuose gali dalyvauti tik , kurios yra registruotos KMU ir ten lankosi. ech
aš dar jus patrukdysiu ir jei galite pasidalinkite savo patirtimi. Kai dabar buvau pas gynekologe tai mane siunčia pas šeimos gydytoja. mano cukrus buvo 6,2, o kur mane toliau sius gydytoja ir pas kokius gydytojus jus lankėtės. Dėkoju iš anksto nes norėčiau žinoti nes mano šeimos gyd nelabai kokia
QUOTE(Odna @ 2009 06 03, 13:46)
Tik gaila, kad dabar KMU nestukiu kursuose gali dalyvauti tik , kurios yra registruotos KMU ir ten lankosi. ech
o kas čia tau taip pasakė ? Ir nuo kada jie čia taip sumąstė nes būtų labai keista ir neprotinga iš jų pusės. Aš kai ten lankiausi tuose kursuose kovo - balandžio mėn., tai visose paskaitose išskyrus vieną, buvau vienintelė KMUK registruotų atstovė visos kitos buvo iš viso Kauno
QUOTE(Eudora @ 2009 06 03, 15:13)
o kas čia tau taip pasakė ? Ir nuo kada jie čia taip sumąstė nes būtų labai keista ir neprotinga iš jų pusės. Aš kai ten lankiausi tuose kursuose kovo - balandžio mėn., tai visose paskaitose išskyrus vieną, buvau vienintelė KMUK registruotų atstovė visos kitos buvo iš viso Kauno
Tai va, kad cia jie labai neseniai pakeite tvarka. Pries pora savaiteliu ten buvau, tai ir suzinojau. Taciau, kadangi lektore buvo supratinga sako, nu negaliu as , kuri atejo pasiklausyti paskaiteles namo isvaryti..
Vat, bet daugiau nebejau, nes neaisku kaip butu kita lektore pasielgusi. Esme ta, kad finansavimas sumazejes ir etc.. Is tiesu nesamone, juk vis tiek pamokele vyksta nepriklausomai ar dvi ar desimt klauso..
Niu bet yra kaip yra
QUOTE(Odna @ 2009 06 03, 16:22)
Tai va, kad cia jie labai neseniai pakeite tvarka. Pries pora savaiteliu ten buvau, tai ir suzinojau. Taciau, kadangi lektore buvo supratinga sako, nu negaliu as , kuri atejo pasiklausyti paskaiteles namo isvaryti..
Vat, bet daugiau nebejau, nes neaisku kaip butu kita lektore pasielgusi. Esme ta, kad finansavimas sumazejes ir etc.. Is tiesu nesamone, juk vis tiek pamokele vyksta nepriklausomai ar dvi ar desimt klauso..
Niu bet yra kaip yra
Niu bet yra kaip yra
o tu truputį pameluok sakyk, kad prisiregistravus kmuk šeimos klinikoje, manau niekas netikrina