Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

Aitiii, su gimtadieniu!!! Daug daug sveikatytės ir svajonių išsipildymo.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 05 31, 13:26)
aciu uz sveikinimus. Gvile kaip galesi iklek maziuko foto i gmail. Labai jau norim paziureti. Vyras klausia kaip gyvenat. vis sako paskaityk man is forumo  ka Gvile raso lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

uoj, vyras tavo nerealus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif perduok jam nuo manęs linkėjimus nail.gif oro_buckis.gif flirt.gif biggrin.gif o kam tau tos nuotraukos, juk gyvai matei! biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 05 31, 07:35)
Sveikos gyvos merginos  hi.gif

po  4u.gif visoms naujai prisijungusioms. Linkiu sėkmingo ir lengvo nešiojimo, ir svarbiausia - kad tas laukimas, nepaisant visų 'o, bet, tačiau, kadangi, o kas jeigu ... ir pan.'  būtų ramus  mirksiukas.gif

Dekui mamytes uz siltus zodzius ir patrarimus 4u.gif
Matau cia yra nemazai mamyciu supuojanciu savo maziukus. Mes savo pirmosios atzaleles laukiam rugpjuti wub.gif
Linkiu jums lengvai auginti zandukus , daugiau dziaugsmelio, maziau vargelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Gvile perdaviau vyrui linkejimus blush2.gif bet jau paauges gal Benukas. O kie ten jo matyti ivyniotas tik nosyte matesi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 31 gegužės 2009 - 18:28
[quote=Shalna,2009 05 31, 13:31]
As nestumo metu per para pasimatuodavau apie 10 kartu, tai buciau subankrutavus, jei tokiom kainom buc pirkus. Ir kur jus tokiu brangiu randat doh.gif Tikrai pasidairykite pas platintojus, o tu pinigeliu dar labai prireiks gimusiems leliukams wink.gif
Galima pasirinkti wink.gif

mano aparatelis yra acucek go, tokios kainos vaistineje. kazi gal kur pigiau butu galima klaipedoje isigyti ju g.gif
Atsakyti
[quote=aitiii,2009 05 31, 19:27]
Gvile perdaviau vyrui linkejimus blush2.gif bet jau paauges gal Benukas. O kie ten jo matyti ivyniotas tik nosyte matesi biggrin.gif 4u.gif
[/quote]
blush2.gif biggrin.gif nu paaugęs jau šiek tiek, paaugęs rolleyes.gif jau ir žandžiukus augint pradėjom rolleyes.gif wub.gif bet naujų nuotraukų (ne iš ligoninės tai dar neturiu, niekaip neprisiruošiam perkelt į kompą. Tai kada vėliau 4u.gif
[quote=lauruciuxs,2009 05 31, 19:37]
[quote=Shalna,2009 05 31, 13:31]
mano aparatelis yra acucek go, tokios kainos vaistineje. kazi gal kur pigiau butu galima klaipedoje isigyti ju g.gif
[/quote]
mano toks pat. Šiaip nepirkau, bet buvau radus nemažai skelbimų, kur tas juosteles (50 vnt.) parduoda po 60 Lt. Pabandyk pasiieškot visokiuose skelbiu.lt ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 31 gegužės 2009 - 18:43
QUOTE(Gvile @ 2009 05 31, 19:42)
blush2.gif  biggrin.gif nu paaugęs jau šiek tiek, paaugęs rolleyes.gif jau ir žandžiukus augint pradėjom rolleyes.gif  wub.gif bet naujų nuotraukų (ne iš ligoninės tai dar neturiu, niekaip neprisiruošiam perkelt į kompą. Tai kada vėliau 4u.gif

mano toks pat. Šiaip nepirkau, bet buvau radus nemažai skelbimų, kur tas juosteles (50 vnt.) parduoda po 60 Lt. Pabandyk pasiieškot visokiuose skelbiu.lt ir pan. mirksiukas.gif

Na, kas liecia juosteles cukriuko matavimui, tai mes perkame Suvalkuose,paciam Kauflande yra vaistine. Ten yra Accu Chek Go ir Accu Chek Aktive juosteliu. Dezutes kaina(50 vnt.) 38 Lt thumbup.gif . Pigiau niekur nerasit. Tai pries savaite kazkur buvom, tai tris dezutes pasiemiau ir dar roletus nusipirkom i kambari, tai cia Senukuose butume du simtus sumokeje, o ten gavosi 113 Lt. Cia ant didelio svetaines kambario lango thumbup.gif . Ten irgi salia Kauflando yra ukiniu prekiu parduotuve, panasiai kaip senukai, tik mazesne. Tai va tokios ten kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 01 birželio 2009 - 13:50
Labutis 4u.gif

Siandien buvau KMU pas Petrenko konsultacijoje ax.gif Na is esmes nieko naujo ir nesuzinojau. Tai nuo siandien pradesiu tuos cukriukus rasytis ir ziureti ar dieta padeda. Kita pirmadieni vel keliausiu su rezultatais pasirodyti.
Norejau jusu paklausti ar kai pavalgau pvz. pietus, dar galiu kazka uzkandziauti (obuoliuka sugriauzti, riesutuku uzkrimsti), ar geriau jau po valgio tas kelias valandas nieko nebevalgyti? Idomu todel, ar tie uzkandziavimai neitakos cukriuko matavimui? g.gif

aciuks.gif
Atsakyti
sveikutes visos!!!!

as per savaite tik Lietuva-Tunisas-Lietuva spejau susukt, o jus cia kiek visokiu ivykiu apturejot?! clap.gif
tris dienas skaiciau, negalejau pasivyt wink.gif
tikiuos dabar bus lengviau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 06 01, 21:03)
sveikutes visos!!!!

as per savaite tik Lietuva-Tunisas-Lietuva spejau susukt, o jus cia kiek visokiu ivykiu apturejot?!  clap.gif
tris dienas skaiciau, negalejau pasivyt wink.gif
tikiuos dabar bus lengviau wink.gif

Tunise buvai?! bigsmile.gif As po Tuniso labai i Alzyra svajoju... Gal uztaikei ant kelioniu gides Egles?
Atsakyti
Merginos, paklausykite ir butinai su ausinemis - nerealu! thumbup.gif

http://www.alfa.lt/straipsnis/10272783
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 06 01, 23:12)
Merginos, paklausykite ir butinai su ausinemis - nerealu! thumbup.gif

http://www.alfa.lt/straipsnis/10272783

jo, tą žinau, jau prieš porą metų iš kažkur parsisiunčiau, bet nerealus įrašiukas thumbup.gif
Atsakyti