QUOTE(Odna @ 2009 05 30, 13:20)
Labukas
1. Hmm., o nemokamas juosteles duoda kazkokios vienos firmos ar galima pasirinkti?
Nes aparatuka as turiu,tik tu juosteliu man reiketu
2. Dar turiu viena klausimeli. As labai daznai vakarais jauciu saldumo skoni burnoje, idomu ar tai gali buti susije su GD?
3. Gvile, kaip suprantu tau irgi GD ir matau, kad tavo sunelis siek tiek anksciau pasibelde Girdejau, kad leliukai daznai anksciau gimsta esant CD ar GD, taip pat dazniau atliekamas CP.
Net nezinau, apie tokius dalykus anksciau net nepagalvodavau, bet tikriausiai reiktu ir apie tai susimastyti..
1. Hmm., o nemokamas juosteles duoda kazkokios vienos firmos ar galima pasirinkti?
Nes aparatuka as turiu,tik tu juosteliu man reiketu
2. Dar turiu viena klausimeli. As labai daznai vakarais jauciu saldumo skoni burnoje, idomu ar tai gali buti susije su GD?
3. Gvile, kaip suprantu tau irgi GD ir matau, kad tavo sunelis siek tiek anksciau pasibelde Girdejau, kad leliukai daznai anksciau gimsta esant CD ar GD, taip pat dazniau atliekamas CP.
Net nezinau, apie tokius dalykus anksciau net nepagalvodavau, bet tikriausiai reiktu ir apie tai susimastyti..
1. Pagal turimą aparatėlį ir išrašo
2. net neįsivaizduoju
3. visu pirma, tai man buvo antras gimdymas, tai kai ne p[irmakartei, tai viskas greiciau visu antra, prasiau gydytoju, kad biskiuka "pakrapstytu", kad anksciau viskas prasidetu o kadangi jau sulaukiau 37 sav., skaitos leliukas pilnai isnesiotas, todel gydytojai ir paskatino taip, nes laaabai bijojau paskutiniu nestumo savaiciu ir norejau kuo greiciau pagimdyt