Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(Odna @ 2009 05 30, 13:20)
Labukas 4u.gif

1. Hmm., o nemokamas juosteles duoda kazkokios vienos firmos ar galima pasirinkti? g.gif
Nes aparatuka as turiu,tik tu juosteliu man reiketu blush2.gif

2. Dar turiu viena klausimeli. As labai daznai vakarais jauciu saldumo skoni burnoje, idomu ar tai gali buti susije su GD? g.gif

3. Gvile, kaip suprantu tau irgi GD ir matau, kad tavo sunelis siek tiek anksciau pasibelde smile.gif  Girdejau, kad leliukai daznai anksciau gimsta esant CD ar GD, taip pat dazniau atliekamas CP.
Net nezinau, apie tokius dalykus anksciau net nepagalvodavau, bet tikriausiai reiktu ir apie tai susimastyti.. unsure.gif

1. Pagal turimą aparatėlį ir išrašo mirksiukas.gif

2. net neįsivaizduoju unsure.gif

3. visu pirma, tai man buvo antras gimdymas, tai kai ne p[irmakartei, tai viskas greiciau biggrin.gif visu antra, prasiau gydytoju, kad biskiuka "pakrapstytu", kad anksciau viskas prasidetu blush2.gif o kadangi jau sulaukiau 37 sav., skaitos leliukas pilnai isnesiotas, todel gydytojai ir paskatino taip, nes laaabai bijojau paskutiniu nestumo savaiciu ir norejau kuo greiciau pagimdyt wub.gif
Atsakyti
Gvile, o tu pati gimdei ar cezari dare? g.gif Kiek zinau, kaip mums saldziom mergaitem, labiau pataria cezari ar cia nuo bukles priklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 05 30, 21:38)
Kiek zinau, kaip mums saldziom mergaitem, labiau pataria cezari ar cia nuo bukles priklauso  unsure.gif

čia priklauso nuo būklės biggrin.gif paprastai cezario nedaro
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 05 30, 21:58)
čia priklauso nuo būklės  biggrin.gif paprastai cezario nedaro

Aisku, tik kazkaip baisu, kad akims nepakenktu, juk net sveikoms kraujosruvos akyse buna nuo gimdymo unsure.gif Na pas mane nera jokiu pakenkimu akyse, tai kazin kaip cia bus g.gif
Papildyta:
Tiesa, penktadieni pasiemiau glikuoto atsakyma : 5,7, tai taip dziaugiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 30 gegužės 2009 - 21:05
sveikos merginos. oi niekaip neprisedu prie kompiuterio. 3 diena sveciu tai Domuka dar lanko,arba mane sveikina su gimtadieniu tai nieko kito nedarau kaip valgyti.
Ziuriu Gviles berniukas geras leidzia mamyte pasirasineti:super thumbup.gif kaip jusu sveikatyte, kaip Benukas auga gal jau foto gmaile yra? Ar pati maitini?

Mums tai jau daugiau nei du men. geras Domukas labai vaikas. 4u.gif blush2.gif toks ramus,kaip veliau bus nzn. Gaila kad Eudora nepasirodo. neturi kada turbut maitina savo pienuku. as tai tik nakti ir diena pora kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 30 gegužės 2009 - 22:08
Gvile 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Gvile, o tu pati gimdei ar cezari dare?  g.gif  Kiek zinau, kaip mums saldziom mergaitem, labiau pataria cezari ar cia nuo bukles priklauso  unsure.gif

gimdžiau pati didis.gif viskas buvo gerai, lialius nebuvo didelis, kad kažkokia rizika susidarytų ir pan., pati gerai jaučiausi, tai niekas man cezario nedarė thumbup.gif gimdžiau pas mūsų taip visų numylėtą gydytoją Biržietį, tai gimdymą visą prisimenu kaip didžiausią šventę wub.gif tai va kai kalbėjom su gydytoju paskui, ir sakiau, kad aš galvojau, kad man cezarį darys, tai jis man maždaug taip pasakė: "ne ant tokio pataikei, kad taip lengva ranka operacijas darytų" biggrin.gif aišku, sako, jei būčiau matęs kokią riziką, ar būtų buvęs pavojus kurio nors gyvybei, tai būtų ir cezarį padaręs. O šiaip, kiek teko domėtis, tai cezarį cukrinukėms daro, jei labai stambus vaikas (gerokai virš 4 kg) arba jei yra kažkokia rizika, pavojus ir pan. 4u.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 05 30, 23:07)
Ziuriu Gviles berniukas geras leidzia mamyte pasirasineti:super  thumbup.gif  kaip jusu sveikatyte, kaip Benukas auga gal jau foto gmaile yra? Ar pati maitini?

aitiii, su gimimo diena!!!!!!!!!!!!!!!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif

jo, geras tas mano vaikas wub.gif wub.gif šiaip viskas gerai, tik va man temperatųra kokias 4 paras sukilus buvo, bet kadangi ne joks virusas ir pan., o viskas tik iš ginekologinės pusės (krūtinė tikriausiai), tai maitint leido thumbup.gif tai va, maitinu pati, tik dažniausiai nusitraukinėju ir duodu iš buteliuko, nes mano tinginiukas kai valgo iš papuko, tai gal tik pusvalandžiui sotus būna doh.gif nu bet nieko, po biškiuką, po biškiuką ir gal rimčiau traukt pradėsim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 31 gegužės 2009 - 06:53
Sveikos gyvos merginos hi.gif

po 4u.gif visoms naujai prisijungusioms. Linkiu sėkmingo ir lengvo nešiojimo, ir svarbiausia - kad tas laukimas, nepaisant visų 'o, bet, tačiau, kadangi, o kas jeigu ... ir pan.' būtų ramus mirksiukas.gif

O aš pati nerašau, nes nelabai turiu ką rašyti - stogas kaip nuvažiavo taip kol kas vis dar negrįžo doh.gif , o pasakoti apie savo problemas ir gadinti žmonėms nuotaiką, o ypač naujai prisijungusioms nestuke.gif , tikrai nesinori ir negalima schmoll.gif Taip kad, kai tik mano protelis sugrįš, na bent jau nors pavalgyti, tada parašysiu dažniau ir ką nors daugiau ...

Gvile, o tu pati gimdei ar cezari dare?  g.gif  Kiek zinau, kaip mums saldziom mergaitem, labiau pataria cezari ar cia nuo bukles priklauso

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 05 30, 22:05)
Aisku, tik kazkaip baisu, kad akims nepakenktu, juk net sveikoms kraujosruvos akyse buna nuo gimdymo. Na pas mane nera jokiu pakenkimu akyse, tai kazin kaip cia bus

Na, tikrai niekas nepuola daryt cezario schmoll.gif Viskas priklauso nuo būklės, o ypač gimdant pas B. lotuliukas.gif Cezarį daro vienu iš atvejų:
1) jei yra kokia nors diabetinė komplikacija - inkstų pakitimai, akių dugno pakitimai ar buvusios akių operacijos (jei Jurgevičienė (akių gydytoja) uždegs žalią šviesą - tai tikrai gimdysi pati), aukštas spaudimas ar pan.
2) jei yra arba atsirastų kokios nors ginekologinės indikacijos - t.y. lelius didelis, lelius laiku neapsiverstų, virkštelė kaip nors būtų apsisukus ir t.t. ir pan.
O visais kitais atvejais gimdysi pati, ir kaip didelė mirksiukas.gif O dėl kraujosrūvų akyse - tai jei Jurgevičienė matys riziką, tai ir neleis pačiai gimdyt. O jei nematys - tai reiškia viskas bus gerai. Nes man irgi vienu metu buvo klausimas ar dėl akių galėsiu gimdyt, bet Jurgevičienė po visų stebėjimų pasirašė, kad vistik galėsiu pati. Na ir ką - pagimdžiau pati, lengvai ir greitai, be jokių komplikacijų biggrin.gif Taip kad, pasitikėk gydytoju ir viskas bus čiki piki.

sveikos merginos. oi niekaip neprisedu prie kompiuterio. 3 diena  sveciu tai Domuka dar lanko,arba mane sveikina su gimtadieniu tai nieko kito nedarau kaip valgyti.

Aitiii, su praėjusia uogienės diena birthday.gif Daug daug laimės, sveikatytės ir tau ir mažiukui, ir visų svajonių išsipildymo wub.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 05 31, 07:50)
tai va, maitinu pati, tik dažniausiai nusitraukinėju ir duodu iš buteliuko, nes mano tinginiukas kai valgo iš papuko, tai gal tik pusvalandžiui sotus būna. nu bet nieko, po biškiuką, po biškiuką ir gal rimčiau traukt pradėsim

oh doh.gif , nu ir kas čia per gegužiukai tinginukai užderėjo doh.gif Manoji iš viso kitaip nevalgo, kaip tik iš buteliuko, didžioji estetė mat, ne lygis jai iš (.) valgyt doh.gif jei duodu (.) tai apsižioja, pamąsto, spjauna lauk ir rėkia doh.gif , ir jau antrą kartą nebeįsiūlysi schmoll.gif O va su buteliuku kitas reikalas - net abiem rankytėm įsikimba į tą buteliuką ir pati laikosi to buteliuko kol pavalgo ...

Gvile, labai linkiu, kad bent jau taviškis apsigalvotų. Visgi pas tave berniukas, tai gal dar įvertins ir susipras kad (.)(.) yra gėris ir reikia jais naudotis jei tik kas duoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 31 gegužės 2009 - 07:42
kaip miela kad Eudora uzsuko, vis zenklas kad su mumis ji.

"Aitiii, su praėjusia uogienės diena " visai ne su praejusia siandien mano tortadienis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Eudora kaip laukiu kad tau viskas susitvarkytu, ir kada nors pasimatytume. blush2.gif

siandien:

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 31 gegužės 2009 - 09:46
QUOTE(Eudora @ 2009 05 31, 08:35)
oh  doh.gif , nu ir kas čia per gegužiukai tinginukai užderėjo  doh.gif Manoji iš viso kitaip nevalgo, kaip tik iš buteliuko, didžioji estetė mat, ne lygis jai iš (.) valgyt doh.gif jei duodu (.) tai apsižioja, pamąsto, spjauna lauk ir rėkia  doh.gif , ir jau antrą kartą nebeįsiūlysi  schmoll.gif  O va su buteliuku kitas reikalas - net abiem rankytėm įsikimba į tą buteliuką ir pati laikosi to buteliuko kol pavalgo ...

Gvile, labai linkiu, kad bent jau taviškis apsigalvotų. Visgi pas tave berniukas, tai gal dar įvertins ir susipras kad  (.)(.) yra gėris ir reikia jais naudotis jei tik kas duoda  lotuliukas.gif

nu žinok manasis tai labai godžiai įsikimba į papuką, ir tik pabandyk jį atimt doh.gif kai čiumpa, tai čiumpa biggrin.gif anąkart su vyru žiūrėjom, kaip jis ten visokius "šposus" daro, tai oj kad prisijuokėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik visa bėda, kad nelabai valgo iš to papulio. Atroo, kad ir traukia, ir viską, bet kai po kokio pusvalandžiuko jį "atkabinu", tai vėl už pusvalandžio valgyt reikalauja, vadinas, dar vistiek neprivalgo tiek, kad jam užtektų verysad.gif nu bet nieko, tikiu, kad greit normaliai jau trauks, nes kasdien vis geriau ir geriau sekasi wub.gif thumbup.gif ir jums to paties linkiu 4u.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 05 31, 10:38)
"Aitiii, su praėjusia uogienės diena " visai ne su praejusia siandien mano tortadienis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

va va, aš irgi norėjau rašyt "su praėjusia", bet gerai, kad į tavo profilį pasižiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz sveikinimus. Gvile kaip galesi iklek maziuko foto i gmail. Labai jau norim paziureti. Vyras klausia kaip gyvenat. vis sako paskaityk man is forumo ka Gvile raso lotuliukas.gif lotuliukas.gif

matau ir shalna atsirado 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 31 gegužės 2009 - 12:27
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 30, 12:01)
na man ju tikrai labai ilgam neuztenka, visgi cukru matuoju 5-6 kartus per diena, kartais ir daugiau. tai tu kur israso gydytojas man neuzteks teks dasipirkti, o manosios vaistineje kainuoja apoie 130 lt

As nestumo metu per para pasimatuodavau apie 10 kartu, tai buciau subankrutavus, jei tokiom kainom buc pirkus. Ir kur jus tokiu brangiu randat doh.gif Tikrai pasidairykite pas platintojus, o tu pinigeliu dar labai prireiks gimusiems leliukams wink.gif

QUOTE(Odna @ 2009 05 30, 13:20)
Hmm., o nemokamas juosteles duoda kazkokios vienos firmos ar galima pasirinkti? g.gif

Gvile, kaip suprantu tau irgi GD ir matau, kad tavo sunelis siek tiek anksciau pasibelde smile.gif  Girdejau, kad leliukai daznai anksciau gimsta esant CD ar GD, taip pat dazniau atliekamas CP.
Net nezinau, apie tokius dalykus anksciau net nepagalvodavau, bet tikriausiai reiktu ir apie tai susimastyti.. unsure.gif

Galima pasirinkti wink.gif

Nebutinai CP - as irgi pagimdziau pati tongue.gif

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 05 30, 22:05)
Tiesa, penktadieni pasiemiau glikuoto atsakyma : 5,7, tai taip dziaugiausi  lotuliukas.gif

Super thumbup.gif Sveikinu 4u.gif

sveikos merginos. oi niekaip neprisedu prie kompiuterio. 3 diena  sveciu tai Domuka dar lanko,arba mane sveikina su gimtadieniu tai nieko kito nedarau kaip valgyti.
Ziuriu Gviles berniukas geras leidzia mamyte pasirasineti:super  thumbup.gif  kaip jusu sveikatyte, kaip Benukas auga gal jau foto gmaile yra? Ar pati maitini?
Mums tai jau  daugiau nei du men. geras Domukas labai vaikas.  4u.gif  blush2.gif toks ramus,kaip veliau  bus nzn. Gaila kad Eudora nepasirodo. neturi kada turbut maitina savo pienuku. as tai tik nakti ir diena pora kartu.

Sveikinu su GIMTADIENIU! 4u.gif Sveikatos ir kantrybes su maziuku - viso to dar tikrai prireiks wink.gif

Eudora, smagu tave matyt, kad dar sveika ir gyva wink.gif Laikykis!
Atsakyti