Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(Shalna @ 2009 05 25, 10:01)
Aga, dabar mastom, kaip cia pazymejus ta diena... is pradziu gavojom tusa gamtoj su draugais, o dabar linkstame link to, kad uz tuos pinigelius geriau kokia fotosesija pasidarysim. Ziurinejau skaistes puslapi,kol pamaciau, kad ji klaipedoj doh.gif Gal Vilniuj zinot kokia gera fotomemiminke? ax.gif

Redluk yra... Dar mano drauge fotografavosi su visa seimyna pas viena-grazios foto, ir nera labai brangu lyg... suzinoti kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 05 25, 11:01)
Nius labai linkiu, kad tie geltutes skaiciukai butu tokie, kurie leistu vaziuoti namuku 4u.gif Mes irgi tokie pusgeltoniai parvaziavom lotuliukas.gif

jeeeee, paleido mus vakar thumbup.gif clap.gif clap.gif dar echoskopu smegenytes žiūrėjo, tai viskas gerai thumbup.gif wub.gif mmm... kaip faina namie.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 26 gegužės 2009 - 06:56
sunukad jau namuciuose, o kodel smegenytes ziurejo?
o vardukas saunus, mano vyro sesrs vaikucio toks pat drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 05 26, 09:57)
sunukad jau namuciuose, o kodel smegenytes ziurejo?
o vardukas  saunus, mano vyro sesrs vaikucio toks pat drinks_cheers.gif  thumbup.gif

net nežinau, bet sakė, kad atseit dėl to, kad buvo glikemija vienąkart nukritus. O iš tikrųjų, tai glikemija buvonukritus, nes mažiukas nieko pirmą parą nevalgė, tai vat po tos pirmos paros ir nukrito doh.gif aišku, gal nelabai malonu, kad su echoskopu žiūrėjo, bet užtat labai šaunu, kad viskas tikrai gerai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 05 26, 10:31)
net nežinau, bet sakė, kad atseit dėl to, kad buvo glikemija vienąkart nukritus. O iš tikrųjų, tai glikemija buvonukritus, nes mažiukas nieko pirmą parą nevalgė, tai vat po tos pirmos paros ir nukrito doh.gif aišku, gal nelabai malonu, kad su echoskopu žiūrėjo, bet užtat labai šaunu, kad viskas tikrai gerai wub.gif  thumbup.gif

kokios puikios naujienos kad grizot namuciu ir viskas jums gerai. linkiu kuo didziausios sekmes, ir aukit diduciai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 26, 16:21)
kokios puikios naujienos kad grizot namuciu ir viskas jums gerai. linkiu kuo didziausios sekmes, ir aukit diduciai. 4u.gif

ačiū už gražius linkėjimus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir nestukes!
Atejau cia pilna nerimo sirdele ax.gif vakar man dare GTT, pries gliukozes gerima buvo 5,5, po 2 valandu isgerus 75 g gliukozes - 7,3. Ar tai labai baisu? Uzregistravo mane pas endokrinologa, bet tik po menesio.. bijau, kad per ta menesi sau ne tik ranku, bet ir koju nagu nenusigrauzciau is nerimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujamarte @ 2009 05 27, 21:31)
Sveikos mamytes ir nestukes!
Atejau cia pilna nerimo sirdele  ax.gif vakar man dare GTT, pries gliukozes gerima buvo 5,5, po 2 valandu isgerus 75 g gliukozes - 7,3. Ar tai labai baisu? Uzregistravo mane pas endokrinologa, bet tik po menesio.. bijau, kad per ta menesi sau ne tik ranku, bet ir koju nagu nenusigrauzciau is nerimo  doh.gif

nusiramink, kritinė riba 2 val. po gliukozės yra 7,8 mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 25, 21:33)
Redluk yra... Dar mano drauge fotografavosi su visa seimyna pas viena-grazios foto, ir nera labai brangu lyg... suzinoti kontaktus?

O tas redluk tai cia kas - salonas, nikas, vardas?... g.gif Nu sorry, kad as tokia nesupratinga doh.gif Suzinok, jei nesunku, tuos kontaktus, kur drauge fotkinosi. Uzmaciau ir SM cia tokia viena nebloga, kurios darbo metodai atitinka mano lukescius - viskas naturalioje aplinkoje, naturaliai, be jokiu dirbtiniu fonu, bet tuo paciu metu grazu ir meniska wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Man itariamas GD doh.gif Mamytes turiu klausimuka, kokia cukraus norma yra pavalgius po 2val. esantg GD?
As dar pas gydytojus nebuvau, tik pirmadieni eisiu, bet turiu galimybe pasimatuoti su gliukometru cukru. Tai pvz.: siandien pavalgius po 2 val. buvo 7,7. tai nzn, cia norma ar per daug jau? g.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 05 28, 19:15)
Sveikutes  4u.gif

Man itariamas GD doh.gif  Mamytes turiu klausimuka, kokia cukraus norma yra pavalgius po 2val. esantg GD?
As dar pas gydytojus nebuvau, tik pirmadieni eisiu, bet turiu galimybe pasimatuoti su gliukometru cukru. Tai pvz.: siandien pavalgius po 2 val. buvo 7,7. tai nzn, cia norma ar per daug jau? g.gif

Dekui 4u.gif

man viena gydytoja sakė, kad iki 6,5, o iš kito girdėjau, kad dar dar leidžiama nėštukėms "užkilt" iki 7
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 05 28, 19:15)
Sveikutes  4u.gif

Man itariamas GD doh.gif  Mamytes turiu klausimuka, kokia cukraus norma yra pavalgius po 2val. esantg GD?

Dekui 4u.gif

labas, aparatėliai nėra visiškai tikslūs, būna nedidelės paklaidos, sergant cd tai reikšmės didelės mums neturi, bet sveikam, tarkim, 0,2mmol/l gali būti reikšminga. Tavo cukrus nėra labai jau aukštas, bet dietos būtinai turi laikytis. Po gliukozės tolerancijos testo cukrus turi būti iki 7,8
Atsakyti