Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

o tai tyrima padaris man be siuntimo?
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2009 05 22, 19:50)
o tai tyrima padaris man be siuntimo?

NEzinau kur tu lankaisi...kur darei tyrima? juk jei gydytoja mate-neturejo taves vat taip paleisti schmoll.gif
As gydausi seimos centre, tai jei kas tik neaisku ar kiek blogesni rezultatai-tiria labai kruopsciai...
Atsakyti
gydytoja mano tyrimo nemate man tik sesele pasake o pas gydytoja reiks eiti tik 06 02 na gal nieko blogo neatsitiks.
Atsakyti
Pasilaikyti dietos gali 4u.gif
Atsakyti
Kriste, smagumelis, ad nepagulde ligoninen. Is patirties galiu pasakyti, kad ten tiksliai tik formalumai - visus tyrimus gali ir poliklinikoj padaryti, o i ligonine galetu guldyti, na, tarkim, jei itaria ka negero ar kokie turimai butu ne kokie.
Likykites ir nesirkit 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 05 22, 20:36)
Pasiskaityk va CIA ... Ir siulyciau nelaukti birzelio men, o eiti pirmadieni dar karta kartoti tyrima mirksiukas.gif

Oi, Madmuazele, negasdink zmoniu su tokiais atgyvenom straipsniais doh.gif Jis gi parasytas ne anksciau kaip pries 100 metu, o kadangi nelabai daugiau yra, kas rasytu diabeto ir nestumo tema, tai sita atgyvena visur ir kaisoja. Paslepk tu ji kur nors biggrin.gif
Atsakyti
As manau, kad vis straipsniai yra naudingi mirksiukas.gif Negi sakysi "oi, viskas bus gerai...nepergyvenk...niekas negresia"....
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 23, 22:27)
As manau, kad vis straipsniai yra naudingi mirksiukas.gif  Negi sakysi "oi, viskas bus gerai...nepergyvenk...niekas negresia"....

O as manau, kad nestukes ir taip jautrios, tad joms reikia realios info, o ne tokios, kuri tik bereikalingai sujaudintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 05 24, 19:50)
O as manau, kad nestukes ir taip jautrios, tad joms reikia realios info, o ne tokios, kuri tik bereikalingai sujaudintu mirksiukas.gif

Zinai... Man kai nustate GD, as is viso nesiorentavau ax.gif Niekas manes nieko nemoke, nezinojau kokios pasekmes galejo buti, tik laikiausi savo nusistatytos dietos doh.gif Gerai, kad viskas gerai baigesi rolleyes.gif

Jetau bigsmile.gif Taviskiui jau vieneri metukai bus bigsmile.gif Kaip greitai laikas eina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 24 gegužės 2009 - 19:54
Labą vakariuką 4u.gif
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 05 21, 21:38)
Didziausi sveikinimai Gvilei, tegul mazius auga didelis ir stiprus, ir apetitas kuo greiciau tegul padideja, kad i namucius galetumet vaziuot  4u.gif

ačiū wub.gif 4u.gif

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 05 22, 11:15)
Buvau pas Birzieti, nuostabus gydytojas, kitaip cia nepavadinsi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gvile dar jusus nepaleidzia? g.gif ar jau vardas isrinktas ir vardyno? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 05 25, 08:41)
Gvile dar jusus nepaleidzia? g.gif ar jau vardas isrinktas ir vardyno? 4u.gif

nu šiandien jau tikimės, kad išleis, bet bėda, kad geltutė prasidėjo, tai sakė jei bus labai geltonas, neišleis doh.gif nu tai palaikykit kumštukus, kad paleistų unsure.gif o vardelis tai jau ir profily pas mane įrašytas blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 24, 20:53)
Jetau bigsmile.gif  Taviskiui jau vieneri metukai bus bigsmile.gif  Kaip greitai laikas eina ax.gif

Aga, dabar mastom, kaip cia pazymejus ta diena... is pradziu gavojom tusa gamtoj su draugais, o dabar linkstame link to, kad uz tuos pinigelius geriau kokia fotosesija pasidarysim. Ziurinejau skaistes puslapi,kol pamaciau, kad ji klaipedoj doh.gif Gal Vilniuj zinot kokia gera fotomemiminke? ax.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 05 25, 10:14)
nu šiandien jau tikimės, kad išleis, bet bėda, kad geltutė prasidėjo, tai sakė jei bus labai geltonas, neišleis doh.gif nu tai palaikykit kumštukus, kad paleistų unsure.gif o vardelis tai jau ir profily pas mane įrašytas blush2.gif  wub.gif

Nius labai linkiu, kad tie geltutes skaiciukai butu tokie, kurie leistu vaziuoti namuku 4u.gif Mes irgi tokie pusgeltoniai parvaziavom lotuliukas.gif

Atsakyti