Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

lotuliukas.gif apziurejimui reikia sesti ant kedes oi kaip nenoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mes ir su Domuku vaziuosim nes kitaip nera kaip. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 20 gegužės 2009 - 10:24
QUOTE(monetuxe @ 2009 05 19, 21:44)
gal lauruciuks labai vaikelio norejo ir labai noredama pamirso kad diabetu serga ir kaip svarbu kontrole? smile.gif

nueisi pas endokrinologa, paims tyrimus glikuotam ir ats lauksi men?

nuvaryk i Klaipedos apskrities ligonine (buvus Raudonojo kryziaus) sumokesi 20 Lt ir atsakyma gausi po keliu valandu!!!

negi tau neidomu kokia konkreti situacija siuo momentu?

Klaipedos gimdymo namu ginekologes visos super!!

kad sergu diabetu ir kaip svarbu kontrole tikrai neuzmirsau, manau to neimanoma uzmirsti. o menesio tikrai nelauksiu atsakymo, jei tik reikes susimokesiu kad tik kuo greiciau padarytu. as ji planuoju pasidaryti uz poros dienu. nemanau kad reikia taip mane uzsipulti, as viska suprantu.
tik nezinau ka daryti, atsigulu su normaliu cukrumi, o ryte jis bvuna padidejes. pradejau biski didinti ilgo veikimo insulina kuri leidziu vakare - prataphane
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 05 19, 13:50)
Sveikos, esamos ir busimos mamytes. Jungiuosi ir as prie jusu  4u.gif . Diabetu sergu jau 6-i metai. Neseniai suzinojau, kad laukiuosi, turetu buti sesta savaite pagal mano paskaiciavmus. Planavom, praeitu metu lapkriti pasiemiau pompa nestumo planavimui. Na su ja vistiek geriau, cukrai stabilesni, ne taip sokineja. Ketvirtadieni einu pas Petrenko, o tada jau lauksim tolimesniu nurodymu  smile.gif

Sveikinimai prisijungus, pastojus ir atsakingai ziurint i cukriukus mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(aister @ 2009 05 19, 13:58)
Kaip linksma matyti nauju zmoniu musu ratelyje mirksiukas.gif O ypac su pilvukais nestuke.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(aister @ 2009 05 19, 14:38)
Kolkas musu temelej visoms pirmagimiai mirksiukas.gif

kolkas biggrin.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 05 19, 21:46)
Domukui du menesiai.
Shalna kazkada minejai kad ar man pasisapnavo ar tu buvai pas Birzieti po gimdymo 2 men. (nenoriu visai)as ryt vaziuoju, turbut tik patikrins ir viskas. ????

Uh, kaip greit! Sveiknimai Domukui! Kaip augat? Ramus? Kaip pilviukas? O kur Eudora dingus? Uzsikaifavo nuo rupesciu mazaja? lotuliukas.gif

Apziuros ejau pas savo vietos gydytoja, kuri mane ir priziurejo nestumo metu, o pas Birzieti vaziavu, nes vis kazkas patepliodavo, ko neturejo buti. Pasirodo, augo ataugele - granuliacijos, kurias B. pasalino chirurginiu budu biggrin.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 20, 12:52)
tik nezinau ka daryti, atsigulu su normaliu cukrumi, o ryte jis bvuna padidejes. pradejau biski didinti ilgo veikimo insulina kuri leidziu vakare - prataphane

Jei is esmes cukrai normalus, tai padidinus ilgo veikimo doze gali pahipuoti, ypac tai budinga pirmame nestumo trimestre, todel atsargiai. Rytiniai gali buti auksti del ausros sindromo, kai anksti aksti ryte cukrus nukrenta, o paskui kyla - stebek, ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 20 gegužės 2009 - 14:00
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 20, 11:52)
kad sergu diabetu ir kaip svarbu kontrole tikrai neuzmirsau, manau to neimanoma uzmirsti. o menesio tikrai nelauksiu atsakymo, jei tik reikes susimokesiu kad tik kuo greiciau padarytu. as ji planuoju pasidaryti uz poros dienu. nemanau kad reikia taip mane uzsipulti, as viska suprantu.

Nepatingek pasitikrinti cukru nakti arba labai anksti ryte.Pasek, kada tau jie pradeda kilti.
Man nestumo pradzoj buvo atvirksciai, ryte atsibusdavau su hipo, tai ryte kokia 6 val keldavaus tam, kad kazka uzvalgyti smile.gif Bet tai buvo tik kelias savaites.
Per nestuma bus visko, tai cukrai bus labiau linke kilti tai kristi.Na visdelto nestumo hormonai darys savo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2009 05 20, 13:59)

kolkas biggrin.gif

As jau gana rimtai pradejau galvot apie antra vaika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 19, 21:12)
Kaip smagu matyti naujas mamytes bigsmile.gif

O kas is jusu leidziasi Levemir? Kokia doze? Gailiuosi, kad su juo tam menesiui prasidejau- doh.gif kazkaip issiderino cukriukai... Buvo idealus, o dabar vel auksti unsure.gif

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 20, 12:52)

zuiki puiki niekas taves nepuola, tik pateikia savo pastebejimus ir patarimus, kuriu tu lyg ir norejai????? g.gif

o tu tai ir nebuvai iki siol 2.5 metu pas endokrinologa, kaip pradejai su protophanu taip ir tesi? tai gal tau insulinas netinka.. man sitas netiko, tai gavau Levemir ir esu patenkinta, bent jau rytiniai ir vakariniai idealus..
Atsakyti
lotuliukas.gif merginos as kiap kokia varna paskalune lotuliukas.gif atnesu vel nauju ziniu Gvile jau pagimde. berniukas 3070g. jei neklistu nes per jauduli viska pamirsau.

istorija tokia lotuliukas.gif neitiketina. su Gvile taremes susitikti vakar pas Birzieti,. atejus dairausi kuri cia gali buti, viena panasi sedi ieina pas B. iseina, taip ir nedristu pakalbinti(bet gerai kad nekalbinau) lotuliukas.gif ten buvo ne ji lotuliukas.gif
ieinu as pas B. ir klausiu ar cia ne Živile buvo atejus jis sako ne. o kokios Živiles tu ieskai, sianakt viena pagimde Šiaulių. Paskambinu eudorai pasitikslinu duomenis (nes as nieko nezinau issiziojus lotuliukas.gif ) pasirodo ta pati lotuliukas.gif
tai kaip man viskas idomu noriu nueiti aplankyti, nelabai dristu. Birzietis paragina nueiti.
pamaciau labai grazu Gviles vaikiuka. STIPRYBES IR SVEIKATOS JIEMS.

Eudora gal nesupyks kad parasysiu, (vakar skambinau, ot kokia as ikiri gal, betir neramu buvo kur dingus)ji neparaso nes neturi kada ir vargsta su maitinimu, mergyte dar vis valgo is buteliuko, tai kol nusirtaukia , kol pamaitina taip ir sukasi ratas. Kantrybes jai. group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 21 gegužės 2009 - 07:43
Sveikinimai dar vienai Mamytei wub.gif
Atsakyti
Sveikos

Sveikinu naująją mamytę wub.gif Daug daug sveikatytės jiems abiems.

Kaip užpavydėjau blush2.gif Jau ir aš noriu lelytės.
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 05 20, 21:42)
zuiki puiki niekas taves nepuola, tik pateikia savo pastebejimus ir patarimus, kuriu tu lyg ir norejai????? g.gif

o tu tai ir nebuvai iki siol 2.5 metu pas endokrinologa, kaip pradejai su protophanu taip ir tesi? tai gal tau insulinas netinka.. man sitas netiko, tai gavau Levemir ir esu patenkinta, bent jau rytiniai ir vakariniai idealus..

as ta pati pradejau galvoti, kad gal man tas prataphane netinka. nu kol kas pastarasias naktis viskas gerai, atsikeliu su normaliu cukrumi. reikes gydytojos paklausti del insulinu. antradieni einu pas ginekologe, gal tada greiciau pavyks nueiti pas endokrinologa, gal israsys cito siuntima ar ka, nes nesinori laukti iki birzelio 2 dienos. arba eisiu be siuntimo, susimokesiu pinigus, tada manau prieisiu bet kokia diena. o sakykit pre kiek dienu pada ro glikuoto tyrima, kiek zinau jau ta pacia diena buna atsakymai.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 05 20, 17:44)
As jau gana rimtai pradejau galvot apie antra vaika ax.gif

reiKia ne gavot, o daryt biggrin.gif Bet super, saunuoliai, linkiu, kad uzkibtu mirksiukas.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 05 21, 08:41)
lotuliukas.gif merginos as kiap kokia varna paskalune lotuliukas.gif atnesu vel nauju ziniu Gvile jau pagimde. berniukas 3070g. jei neklistu nes per jauduli  viska pamirsau.

pamaciau labai grazu Gviles vaikiuka. STIPRYBES IR SVEIKATOS JIEMS.
Eudora gal nesupyks kad parasysiu, (vakar skambinau, ot kokia as ikiri gal, betir neramu buvo kur dingus)ji neparaso nes neturi kada ir vargsta  su maitinimu, mergyte dar vis valgo is buteliuko, tai kol nusirtaukia , kol pamaitina taip ir sukasi ratas. Kantrybes  jai.  group.gif

Super, GVILE, sveikinimai jums abiems - treciadienio taip ir nesulauket smile.gif Lauksim detalesniu asakojimu, kas ir kaip mirksiukas.gif Ale Eudoros lelyte pairinkima bernu turi thumbup.gif
Na, o Eudorai stiprybes, kantrybes ir sekmes pratinantis prie (.) mirksiukas.gif
Atsakyti
Gvile, sveikinimai dideliausi!!!
Atsakyti