Sveikos, esamos ir busimos mamytes. Jungiuosi ir as prie jusu . Diabetu sergu jau 6-i metai. Neseniai suzinojau, kad laukiuosi, turetu buti sesta savaite pagal mano paskaiciavmus. Planavom, praeitu metu lapkriti pasiemiau pompa nestumo planavimui. Na su ja vistiek geriau, cukrai stabilesni, ne taip sokineja. Ketvirtadieni einu pas Petrenko, o tada jau lauksim tolimesniu nurodymu
Kaip linksma matyti nauju zmoniu musu ratelyje O ypac su pilvukais
QUOTE(aister @ 2009 05 19, 13:58)
Kaip linksma matyti nauju zmoniu musu ratelyje O ypac su pilvukais
Aciu uz palaikyma, tikiuosi viskas bus ok, vistik pirmagimis
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 05 19, 13:03)
Aciu uz palaikyma, tikiuosi viskas bus ok, vistik pirmagimis
Kolkas musu temelej visoms pirmagimiai
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 05 19, 13:50)
Sveikos, esamos ir busimos mamytes. Jungiuosi ir as prie jusu . Diabetu sergu jau 6-i metai. Neseniai suzinojau, kad laukiuosi, turetu buti sesta savaite pagal mano paskaiciavmus. Planavom, praeitu metu lapkriti pasiemiau pompa nestumo planavimui. Na su ja vistiek geriau, cukrai stabilesni, ne taip sokineja. Ketvirtadieni einu pas Petrenko, o tada jau lauksim tolimesniu nurodymu
sveika prisijungus.
del pompos, tai manau man bus labai nepatogumu daug darbe ir panasiai. o beje tai labai brangu, kiek girdejau tai nesciosioms jau nebeduoda nemokamai. nebent as klystu. nesinori su tom pompom kai jau esu nescia eksperimentuoti, visgi kol isivaziuosiu, ismoksiu su ja elgtis, bijau kad cukrai labai nesokinetu. bus matyt ka pasakys endokrinologe, gal persigalvosiu. turiu baime ant pompos.
lauruciuxs as manau leliukui geriau ir tau bus geriau su pompa, joks cia ne eksperimentas, bet jei tau sunku dabar cukriuka gera palaikyti, besilaukiant dar sunkiau nes tu jau ne viena, cukriukai sokines, o pompa tik pades sureguliuoti. na cia tik mano nuomone, as pagal save spedziu kaip man buvo. be pompos butu buve sunku. o su ja ismoksi elgtis labai greitai. didelio mokslo ten nereikia. o del to kad neduoda nemokamai tai negirdejau , bet gali pasiklausti atstovu.
QUOTE(aitiii @ 2009 05 19, 20:50)
lauruciuxs as manau leliukui geriau ir tau bus geriau su pompa, joks cia ne eksperimentas, bet jei tau sunku dabar cukriuka gera palaikyti, besilaukiant dar sunkiau nes tu jau ne viena, cukriukai sokines, o pompa tik pades sureguliuoti. na cia tik mano nuomone, as pagal save spedziu kaip man buvo. be pompos butu buve sunku. o su ja ismoksi elgtis labai greitai. didelio mokslo ten nereikia. o del to kad neduoda nemokamai tai negirdejau , bet gali pasiklausti atstovu.
Na, kad neduoda, tai cia nesamone. Ne tik nesciosioms, bet ir planuojancioms pastoti duoda metams laiko nemokamai ir priedai nemokami, nes kitu atveju tie priedai tai ojojoi kiek kainuotu ( apie 380 Lt menesiui) . Na galesiu pasitikslinti, ketvirtadieni einu i Klinikas, jei kam idomu. O as kai pompa pasiemiau, tai net ligoninej negulejau, pora valandu apmoke firmos atstove, prijunge ir namuciu Nesunku ten visai su ja. O darbe zinok tik patogiau butu, issiimi kaip mobiliaka is deklo, keli mygtuku paspaudimai ir susileidi, nei rubu kilnotis, kad susileist, nei ka. O be to tada nereikalingas visiskai ilgo veikimo insulinas, lieka tik trumpo, tai valandu nereikia taip ziureti kada susileist ir panasiai. Zinok tikrai patogiau, nebijok tu jos visai, lauruciuxs
Papildyta:
aitiii, matau tavo Domui rytoj du menesiai. Sveikinu Kaip mazius tavo auga, kaip pati jautiesi?
gal lauruciuks labai vaikelio norejo ir labai noredama pamirso kad diabetu serga ir kaip svarbu kontrole?
nueisi pas endokrinologa, paims tyrimus glikuotam ir ats lauksi men?
nuvaryk i Klaipedos apskrities ligonine (buvus Raudonojo kryziaus) sumokesi 20 Lt ir atsakyma gausi po keliu valandu!!!
negi tau neidomu kokia konkreti situacija siuo momentu?
Klaipedos gimdymo namu ginekologes visos super!!
nueisi pas endokrinologa, paims tyrimus glikuotam ir ats lauksi men?
nuvaryk i Klaipedos apskrities ligonine (buvus Raudonojo kryziaus) sumokesi 20 Lt ir atsakyma gausi po keliu valandu!!!
negi tau neidomu kokia konkreti situacija siuo momentu?
Klaipedos gimdymo namu ginekologes visos super!!
Kriste1978 taip Domukui du menesiai. Auga Domukas, as net nepastebejau kaip atejo geguzis. Dabar tai cukrukai mano o o aukstoki kartais iskyla iki 20 bet manu baigsiu maitinti gal susitvarkys, na net nzn. Net galvoju apie pompos pirkima, na bet dar ilgai mastysiu, nes kaip pripratau su pompa tai pamirstu susliesti dabar begdama aplink Domuka.
Shalna kazkada minejai kad ar man pasisapnavo ar tu buvai pas Birzieti po gimdymo 2 men. (nenoriu visai)as ryt vaziuoju, turbut tik patikrins ir viskas. ????
Shalna kazkada minejai kad ar man pasisapnavo ar tu buvai pas Birzieti po gimdymo 2 men. (nenoriu visai)as ryt vaziuoju, turbut tik patikrins ir viskas. ????
[quote=aitiii,2009 05 19, 21:46]
Kriste1978 taip Domukui du menesiai. Auga Domukas, as net nepastebejau kaip atejo geguzis. Dabar tai cukrukai mano o o aukstoki kartais iskyla iki 20 bet manu baigsiu maitinti gal susitvarkys, na net nzn. Net galvoju apie pompos pirkima, na bet dar ilgai mastysiu, nes kaip pripratau su pompa tai pamirstu susliesti dabar begdama aplink Domuka.
Paziurek cia jei domina pompa, nebrangiai siulo, visai geras variantas tau butu, jei nori pompos http://www.dia.lt/fo...c...?f=35&t=690
Paziurek cia jei domina pompa, nebrangiai siulo, visai geras variantas tau butu, jei nori pompos http://www.dia.lt/fo...c...?f=35&t=690
Kaip smagu matyti naujas mamytes
O kas is jusu leidziasi Levemir? Kokia doze? Gailiuosi, kad su juo tam menesiui prasidejau- kazkaip issiderino cukriukai... Buvo idealus, o dabar vel auksti
Papildyta:
Va ka radau del svorio....
http://www.medicine....e...66&subid=gm
O kas is jusu leidziasi Levemir? Kokia doze? Gailiuosi, kad su juo tam menesiui prasidejau- kazkaip issiderino cukriukai... Buvo idealus, o dabar vel auksti
Papildyta:
Va ka radau del svorio....
http://www.medicine....e...66&subid=gm
QUOTE(aitiii @ 2009 05 19, 20:46)
Ir as buvau 2 ar 3 men po gimdymo.Na matyt taip reikia.Paklausineja apziuri jis ir viskas.Mes vaziavom kartu su Mantuku, tai prase, kad atnestumem i kabineta parodyti koks uzaugo