Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 18, 15:31)
kaip supratau cia man yra taip pasakyta. jusu pasakyme yra tiesos. taip seniau buvau apleidus biski, informacijos trukumas ir panasiai, bet situacija pasikeite. man svarbiausia kad maziukuyi butu viskas gerai, ir labai tuo tikiu kad bus.

As visdelto su CD patartciau tau vaziuoti i KMUK.Uzsiregistruok pas endokrinologa Pertrenko, jis tave paguldys i klinikas, o ten tave jau apziures visi daktarai, kurie tau reikalingi siuo metu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 05 18, 16:36)
As visdelto su CD patartciau tau vaziuoti i KMUK.Uzsiregistruok pas endokrinologa Pertrenko, jis tave paguldys i klinikas, o ten tave jau apziures visi daktarai, kurie tau reikalingi siuo metu mirksiukas.gif

pirmiausia nueisiu pas savo ginekologe ir endokrinologa ir ta dalyka su jais aptarsiu.
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 18, 15:43)
pirmiausia nueisiu pas savo ginekologe ir endokrinologa ir ta dalyka su jais aptarsiu.

na kai as suzinojau, kad laukiuosi, netempiau tiek laiko.jau po savaites gulejau klinikose.I ligonine gultis vis tiek tau reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 05 18, 17:30)
na kai as suzinojau, kad laukiuosi, netempiau tiek laiko.jau po savaites gulejau klinikose.I ligonine gultis vis tiek tau reiks mirksiukas.gif

taip zinau kad reikes. bet reikia nueiti pas ginekologe kad patvirtintu nestuma. o kai nueisiu pas endokrinologa tadfa su juo aptarsiu del kauno, del gulimosi. vis tiek juk reikia siuntimo, taip nenuvaziuosi be nieko. o anksciau talono negavau pas endokrinologa
Atsakyti
viskas bus gerai. reikia tik tiketi. 4u.gif
Gvile bandysiu tada as tave atpazinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 18, 15:31)
kaip supratau cia man yra taip pasakyta. jusu pasakyme yra tiesos. taip seniau buvau apleidus biski, informacijos trukumas ir panasiai, bet situacija pasikeite. man svarbiausia kad maziukuyi butu viskas gerai, ir labai tuo tikiu kad bus.

Sveika prisijungusi 4u.gif Linkiu kuo greiciau viska issiaiskinti /butinai pasidaryk glikuota dabar!!!/ ir rupintis savimi ir savo vaikiuku wub.gif Visada pagelbesim tau, jei kas bus neaisku ar ko prireiks 4u.gif

O man pradejus leistis Levemir cukriukai kiek pakilo g.gif Vakare, grizus po darbo 8.8, ryte - 8.2 doh.gif Kazi cia jau didinti dozes g.gif

Beje, kuri galit, parasykit i a.z. Roche firmos agento kontaktus, i kuri galeciau kreiptis del pompos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 gegužės 2009 - 17:51
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 18, 18:49)
Sveika prisijungusi 4u.gif Linkiu kuo greiciau viska issiaiskinti /butinai pasidaryk glikuota dabar!!!/ ir rupintis savimi ir savo vaikiuku wub.gif Visada pagelbesim tau, jei kas bus neaisku ar ko prireiks 4u.gif
O man pradejus leistis Levemir cukriukai kiek pakilo g.gif  Vakare, grizus po darbo 8.8, ryte - 8.2 doh.gif  Kazi cia jau didinti dozes g.gif

Beje, kuri galit, parasykit i a.z. Roche firmos agento kontaktus, i kuri galeciau kreiptis del pompos 4u.gif

labai dekui uz priemima ir patarimus. o sakykit, ar teisingai supratau, kad nestumo metu galima naudoti insulinus - novorapid ir protaphane?
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 18, 18:10)
labai dekui uz priemima ir patarimus. o sakykit, ar teisingai supratau, kad nestumo metu galima naudoti insulinus - novorapid ir protaphane?

As situos naudojau ir dabar naudoju.Kai uzsikabinau pompa nestumo metu, tai tada tik novorapid naudojau.Bet nestumo pradzioj naudojau ir novorapid ir protofana ir niekas nesake, kad negalima ju naudoti.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 05 18, 19:41)
As situos naudojau ir dabar naudoju.Kai uzsikabinau pompa nestumo metu, tai tada tik novorapid naudojau.Bet nestumo pradzioj naudojau ir novorapid ir protofana ir niekas nesake, kad negalima ju naudoti.

tuomet gerai, nes pompos as nenoriu. na kai nueisiu pas gydytojus tada viskas bus aiskiau
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 05 18, 18:43)
Gvile bandysiu tada as tave atpazinti lotuliukas.gif

ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 18, 20:53)
tuomet gerai, nes pompos as nenoriu. na kai nueisiu pas gydytojus tada viskas bus aiskiau

o kodel tu pompos nenori.???? juk tau geriau ir leliukui. Na aisku cia kiekvieno pasirinkimas. bent as buciau nesugebejus be pompos sau ir leliukui palaikyti geru cukriuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 18 gegužės 2009 - 21:25
Sveikos

Gal kuri žinot kada prasidės registracija pas Biržietį birželio mėnesiui? mirksiukas.gif
Atsakyti