QUOTE(aitiii @ 2009 05 15, 13:40)
net nezinau kur tas pienukas tik 60 gr. teturiu tai mano Domukui permazai.
aisku nuo tu misinuku tik vargai, skauda pilvuka.
as niekada nezinojau, kiek to pieno pas mane - bene nusitraukineji
o kokius misinukus naudoji? Pabandyk pakaitaliot, arba kai mums pilvuka pute, tai gydytoja rekomendavo Aptamil Pepti Allergy Care, jie nepigus, bet gal maziukas dar tiek daug nesuvalgo, gal pabandykit? Nors jis neskanus, bet gal pilvuko nepus?
QUOTE(aitiii @ 2009 05 15, 22:04)
visose vaistinese Lantusui reikia pirktis. Anksciau buvo 60 cnt.
QUOTE(aitiii @ 2009 05 17, 12:06)
kaip cia pasakius
gal ir noreciau vien del to badymo man su penais skauda
man nestumo metu irgi skaudedavo, o dabar jau vel normaliai. O gal tu netaisyklingai suimi oda, kad tau skauda?
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 17, 20:59)
ar galima prie jusu prisijungti? va siandien pasidariau du nestumo testukus ir abu buvo teighiami. ryt planuoju registruotis pas ginekologe ir endokrinologa. diabetu sergu 4 metukus. leliuka su vyru darem 1 metukus ir vis nesekmingai. pries savaite ejau pas ginekologe tirtis kodel neina pastoti, ir va, poagaliau sulaukem stebuklo. esu biski pasimetus, issigandus del diabeto ir leliuko, kad jam viskas butu gerai. negaliu pasigirti labai gerais diabeto kontroles rezultatais.
prasom prasom, sveiinimai kuo didziausi
Gal yra galimybe pasiskambinti endokrinologei ir paprasyti, kad priimtu be talonelio? Vis tiek tave turi kuo greiciau siust pas ginekologe, be to au juosteliu daugiau priklausytu, iskar galetum pradeti daugiau matuotis, o kitas dalykas - tai reitu kuo greiciau atsigulti i ligonine cukriukus suziureti. O kokie dabar tavo cukriukai? Koks paskutnis gliukuotas?
QUOTE(Gvile @ 2009 05 17, 22:53)
dėkui, visai neblogai
aišku, įtampa ir nerimas didžiulis, kasdien meldžiuos, kad tik viskas gerai būtų, kad mūsų sūnaitėlis gimtų ir augtų gyvas ir sveikas
vakar buvau pas savo gydytoją, tai pažiūrėjo, kad jau apie 3 cm atsidarymas
o sakykit, ar mažyliui daro kokius tyrimukus iškart gimus dėl to, kad mamytė su cukriukais problemų turėjo?
Viskas bus gerai, tikrai
Kursuose musm sake, kad su 2-3 cm atsidarymu dar ilgai galima pravaikscioti. jei jokiu skausmu nejauti, tai ir nepergyvenk. O man per pusdieni atsidare nuo 3 cm. iki 5 cm., bet man ir skaudejo labai labai - saremiavau neblogai, taip sakant, nes labai greit atsidarinejo.
Zinau, kad papldomai leliukui smegenu tomografijos tyrimus daro