Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(Gvile @ 2009 05 17, 22:24)
sveikos 4u.gif

sveika prisijungus, sveikinimai su geromis naujienomis 4u.gif  4u.gif

dekui merginos uz sveikinimus. del tu cukriu ku esu isigandusi. o pas endokrinologa siandien uzsiregistravau ir talona gavau tik po poros savaiciu. noreciau greiciau nueiti, bet deja neiseina. noriu kad viskas butu gerai. beje opas kokia ginekologe lanketes nestumo metu klaipedoje. noreciau papulti pas gera, kuri biski ir apie CD nusimanytu
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

aitii, tai gal susimatysim bigsmile.gif thumbup.gif reiks pasižiūrėt, kaip tu atrodai, jei paštuke nuotraukytė yra, ir tada jau pažindinsimės hihihi.gif o ponas B. gali mane ir paleist, bet specialiai važiuojam ne pvz. šiandien, o tik trečiadienį, nes tikiuos, kad dar didesnis tas prasidarymas ir pan. bus, tai jau gal ir nebeišleis, nes tikrai nebenorėčiau jau grįžt rolleyes.gif matai, man kažkaip irgi jau didelis tas atsidarymas atrodo, net savo gydytojos klausiau, ar nepamesiu aš to savo mažuliuko wub.gif biggrin.gif bet va ir B. sakė, kad dar čia visai nedaug blink.gif doh.gif biggrin.gif nu bet nieko, gal kaip nors aš jau įsiprašysiu, kad mumis jau pasiliktų rolleyes.gif
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 18, 10:18)
dekui merginos uz sveikinimus. del tu cukriu ku esu isigandusi. o pas endokrinologa siandien uzsiregistravau ir talona gavau tik po poros savaiciu. noreciau greiciau nueiti, bet deja neiseina. noriu kad viskas butu gerai. beje opas kokia ginekologe lanketes nestumo metu klaipedoje. noreciau papulti pas gera, kuri biski ir apie CD nusimanytu

čia beveik visos Kaune lankosi/-ėsi pas gyd. Biržietį. Jei tau CD, tai greičiausiai vistiek lieps gimdyt KMUK, tad mes čia dauguma ir atakuojam tą mūsų daktariuką, nors ir iš skirtingų miestų esam 4u.gif aišku, savo mieste irgi turėk kokią daktarytę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 18 gegužės 2009 - 10:13
čia beveik visos Kaune lankosi/-ėsi pas gyd. Biržietį. Jei tau CD, tai greičiausiai vistiek lieps gimdyt KMUK, tad mes čia dauguma ir atakuojam tą mūsų daktariuką, nors ir iš skirtingų miestų esam 4u.gif aišku, savo mieste irgi turėk kokią daktarytę 4u.gif
[/quote]
tai va, daba ir galvoju pas kokia lankytis. uzsirasiau pas Milkintaite. tik va del tu cukriuku esu persigandus biski. kazko neina labai gerai ju reguliuoti, tai laukiuy kada reikes pas endokrinologa eiti
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 05 15, 13:40)
net nezinau kur tas pienukas tik 60 gr. teturiu tai mano Domukui permazai.
aisku nuo tu misinuku tik vargai, skauda pilvuka.

as niekada nezinojau, kiek to pieno pas mane - bene nusitraukineji nono.gif
o kokius misinukus naudoji? Pabandyk pakaitaliot, arba kai mums pilvuka pute, tai gydytoja rekomendavo Aptamil Pepti Allergy Care, jie nepigus, bet gal maziukas dar tiek daug nesuvalgo, gal pabandykit? Nors jis neskanus, bet gal pilvuko nepus? g.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 05 15, 22:04)
bet jau kokia pikta as dabar vyra pasiunciau insulina parvezti ir jau antra karta taip pirma karta liepe pirkti adateles, po 0,80cnt. o dabar visia nepasiule i nesiule pirkti tas ir grizo be adatu.
ar jus ka girdeje kad liepia pirkti??kokia cia nesmone. Cia Euro vaistineje.  gun_bandana.gif  bash.gif  bash.gif  protest.gif

visose vaistinese Lantusui reikia pirktis. Anksciau buvo 60 cnt.

QUOTE(aitiii @ 2009 05 17, 12:06)
kaip cia pasakius g.gif gal ir noreciau vien del to badymo man su penais skauda

man nestumo metu irgi skaudedavo, o dabar jau vel normaliai. O gal tu netaisyklingai suimi oda, kad tau skauda? g.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 17, 20:59)
ar galima prie jusu prisijungti? va siandien pasidariau du nestumo testukus ir abu buvo teighiami. ryt planuoju registruotis pas ginekologe ir endokrinologa. diabetu sergu 4 metukus. leliuka su vyru darem 1 metukus ir vis nesekmingai. pries savaite ejau pas ginekologe tirtis kodel neina pastoti, ir va, poagaliau sulaukem stebuklo. esu biski pasimetus, issigandus del diabeto ir leliuko, kad jam viskas butu gerai. negaliu pasigirti labai gerais diabeto kontroles rezultatais.

prasom prasom, sveiinimai kuo didziausi 4u.gif
Gal yra galimybe pasiskambinti endokrinologei ir paprasyti, kad priimtu be talonelio? Vis tiek tave turi kuo greiciau siust pas ginekologe, be to au juosteliu daugiau priklausytu, iskar galetum pradeti daugiau matuotis, o kitas dalykas - tai reitu kuo greiciau atsigulti i ligonine cukriukus suziureti. O kokie dabar tavo cukriukai? Koks paskutnis gliukuotas?

QUOTE(Gvile @ 2009 05 17, 22:53)
dėkui, visai neblogai 4u.gif aišku, įtampa ir nerimas didžiulis, kasdien meldžiuos, kad tik viskas gerai būtų, kad mūsų sūnaitėlis gimtų ir augtų gyvas ir sveikas wub.gif

vakar buvau pas savo gydytoją, tai pažiūrėjo, kad jau apie 3 cm atsidarymas

o sakykit, ar mažyliui daro kokius tyrimukus iškart gimus dėl to, kad mamytė su cukriukais problemų turėjo?

Viskas bus gerai, tikrai mirksiukas.gif 4u.gif

Kursuose musm sake, kad su 2-3 cm atsidarymu dar ilgai galima pravaikscioti. jei jokiu skausmu nejauti, tai ir nepergyvenk. O man per pusdieni atsidare nuo 3 cm. iki 5 cm., bet man ir skaudejo labai labai - saremiavau neblogai, taip sakant, nes labai greit atsidarinejo.

Zinau, kad papldomai leliukui smegenu tomografijos tyrimus daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal yra galimybe pasiskambinti endokrinologei ir paprasyti, kad priimtu be talonelio? Vis tiek tave turi kuo greiciau siust pas ginekologe, be to au juosteliu daugiau priklausytu, iskar galetum pradeti daugiau matuotis, o kitas dalykas - tai reitu kuo greiciau atsigulti i ligonine cukriukus suziureti. O kokie dabar tavo cukriukai? Koks paskutnis gliukuotas?
Viskas bus gerai, tikrai mirksiukas.gif 4u.gif

pas ginekologe eisiu po savaites, jau uzsirasiau, o pas endokrinologe po poros savaiciu. o cukriukai buna ivairus. buna ir 10 ir biski daugiau, ir norma. kaip kokia diena, ir kaip ka valgau. o gliukuotas tai nezinau, nes nedariau labai ilgai. paskutini karta dariau pries kokius 2,5 metu - tai buvo liktai 8,9, jei gerai atmenu. dabar manau butu geresnis, nes cukrai laikosi geriau. kazkaip internete mazai informacijos radau apie mityba. nestumas galetu buti apie 3 savaiciu, skaiciuojant nuo paskutiniu menesiniu
Atsakyti
nepykit, bet man ziauru doh.gif planavau nestuma, bet mano cukrai blogi, glikuoto nedariau 10 metu, ka man dabar daryti, oi oi oi doh.gif ne nestumo testus darytis man rodos reikejo, o truputi nuo kito galo pradet. man tai pikta skaitant apie toki neatsakinguma ir savanaudiskuma.
Atsakyti
Shalna tai as specialia nutraukiau karta pienuka paziureti kiek jo yra nes mazius pavalges rekia tai ir pamaciau kad pienuko mazia lotuliukas.gif mes Tutelis naudojom tai dabar Aptamil tai ir todel jam pilvuka skauda nuo aptamil panaudojom tris dienas ir jau nebenorim ziureti i verkainti Domuka tai dabar vel Tutelis, viskas suitvarke ir kakoja ir valgo ir geria miega thumbup.gif

Gvile. po nestumo as pasikeitus negu foto bet gal atpazinsi lotuliukas.gif stora lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar liko keleta kg numesti lotuliukas.gif keleta ot pasakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 18 gegužės 2009 - 14:34
QUOTE(wowavyva @ 2009 05 18, 14:44)
nepykit, bet man ziauru  doh.gif planavau nestuma, bet mano cukrai blogi, glikuoto nedariau 10 metu, ka man dabar daryti, oi oi oi  doh.gif  ne nestumo testus darytis man rodos reikejo, o truputi nuo kito galo pradet. man tai pikta skaitant apie toki neatsakinguma ir savanaudiskuma.

nu joooo, ziauriai tu cia, nors kaip bebutu ziauru, tavo zodziuose tiesos yra...

QUOTE(aitiii @ 2009 05 18, 15:32)
Shalna tai as specialia  nutraukiau karta pienuka paziureti kiek jo yra nes mazius pavalges rekia tai ir pamaciau kad pienuko mazia lotuliukas.gif  mes Tutelis naudojom tai dabar Aptamil tai ir todel jam pilvuka skauda nuo aptamil panaudojom  tris dienas ir  jau nebenorim ziureti i verkainti Domuka tai dabar vel Tutelis, viskas suitvarke ir kakoja ir valgo ir geria miega thumbup.gif

ir to aptamilio visokio yra mirksiukas.gif Svarbiausia, kad atradot, kas jam tinka mirksiukas.gif Beje, sio menesio "Tavo vaikas" zurnalo priedukas yra visas apie misinukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 18 gegužės 2009 - 14:45
QUOTE(Shalna @ 2009 05 18, 14:43)
nu joooo, ziauriai tu cia, nors kaip bebutu ziauru, tavo zodziuose tiesos yra...

ne mano zodziai ziauri, o zmoniu elgesys ziaurus. aisku, cia dar ir poziurio klausimas. geriau tylesiu ir toliau, nes dar tikrai ka ziauraus pasakysiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 05 18, 15:47)
tikrai ka ziauraus pasakysiu user posted image

as tiesiog uz tai, kad bet kokia informacija galima pasakyti neizeidinejant zmogaus ir neuzgaunant jo jausmu. Visi mes skirtingi, gyvename skirtingose aplinkose, juo labiau, kad tu nezinai, gal jai elemantariai informacijos truko ir pan. Galu gale, visi suprantame, kad kiekvienas uz save, kad kaip pasiklosi, taip pats miegosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 05 18, 13:22)
Viskas bus gerai, tikrai mirksiukas.gif  4u.gif

Kursuose musm sake, kad su 2-3 cm atsidarymu dar ilgai galima pravaikscioti. jei jokiu skausmu nejauti, tai ir nepergyvenk. O man per pusdieni atsidare nuo 3 cm. iki 5 cm., bet man ir skaudejo labai labai - saremiavau neblogai, taip sakant, nes labai greit atsidarinejo.

Zinau, kad papldomai leliukui smegenu tomografijos tyrimus daro mirksiukas.gif

ačiū wub.gif 4u.gif
tai vat, kad man neskauda doh.gif o aš jau noriu, kad kuo greičiau lelius pasibelstų, tai kaskart bandau prisigalvot, kad jau atseit skauda blush-anim-cl.gif biggrin.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 05 18, 15:32)
Gvile. po nestumo as pasikeitus negu foto bet gal atpazinsi lotuliukas.gif  stora lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  dar liko keleta kg numesti  lotuliukas.gif keleta ot pasakiau  lotuliukas.gif

nu žinok iš anksto atsiprašau, jei nepažinsiu.. blush2.gif nes kiek tavo nuotraukų žiūrėjau, man visose skirtingai atrodai doh.gif biggrin.gif o dabar jei dar labiau pasikeitus ir net nebepanaši į savo įdėtas nuotraukėles, tai tada jau išvis abejoju ar pažinsiu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 05 18, 14:44)
nepykit, bet man ziauru  doh.gif planavau nestuma, bet mano cukrai blogi, glikuoto nedariau 10 metu, ka man dabar daryti, oi oi oi  doh.gif  ne nestumo testus darytis man rodos reikejo, o truputi nuo kito galo pradet. man tai pikta skaitant apie toki neatsakinguma ir savanaudiskuma.

kaip supratau cia man yra taip pasakyta. jusu pasakyme yra tiesos. taip seniau buvau apleidus biski, informacijos trukumas ir panasiai, bet situacija pasikeite. man svarbiausia kad maziukuyi butu viskas gerai, ir labai tuo tikiu kad bus.
Atsakyti