as jau lantusa leidziuosi labai seniai ir visada duodavo , dabar tik pradejo neduoti, ne jau nauja tvarka. tik seniau buvo apuolytes isideti, o dabar vienkartiniai, tai nejaugi jiems neduos. bet manu cia nuo vaistines priklauso. arba as klistu. reikia pasiskambinti gal i asociacija tai pasakytu. (kazkaip idomo pasidar)
man jei ir duoda adateles, tai po viena vienam penui. Melyniu man nereikia, vienos adatos neuztenka, tai dasipirkineju...
QUOTE(aitiii @ 2009 05 16, 09:10)
as jau lantusa leidziuosi labai seniai ir visada duodavo , dabar tik pradejo neduoti, ne jau nauja tvarka. tik seniau buvo apuolytes isideti, o dabar vienkartiniai, tai nejaugi jiems neduos. bet manu cia nuo vaistines priklauso. arba as klistu. reikia pasiskambinti gal i asociacija tai pasakytu. (kazkaip idomo pasidar)
Anksciau tikrai duodavo, o jau kovo men. man nedave... Bet dabar pradejau leistis Levemir-tai siam insulinui dave nemokamai...
aitiii, kaip sekas be pompos? noretum vel ja turet?
kaip cia pasakius gal ir noreciau vien del to badymo man su penais skauda kaip duriu nezinau kodel jau tiek metu leidziuosi bet as duriu isleto, o kiti greitai gal todel man skauda. tai vien del to, bet kaip pagalvojukad vel ja tampyti paskui save ir tas adatas lupineti, na yra minusu ir pliusu. bet i senatve gal nusipirksiu
laba merginos
ar galima prie jusu prisijungti? va siandien pasidariau du nestumo testukus ir abu buvo teighiami. ryt planuoju registruotis pas ginekologe ir endokrinologa. diabetu sergu 4 metukus. leliuka su vyru darem 1 metukus ir vis nesekmingai. pries savaite ejau pas ginekologe tirtis kodel neina pastoti, ir va, poagaliau sulaukem stebuklo. esu biski pasimetus, issigandus del diabeto ir leliuko, kad jam viskas butu gerai. negaliu pasigirti labai gerais diabeto kontroles rezultatais.
ar galima prie jusu prisijungti? va siandien pasidariau du nestumo testukus ir abu buvo teighiami. ryt planuoju registruotis pas ginekologe ir endokrinologa. diabetu sergu 4 metukus. leliuka su vyru darem 1 metukus ir vis nesekmingai. pries savaite ejau pas ginekologe tirtis kodel neina pastoti, ir va, poagaliau sulaukem stebuklo. esu biski pasimetus, issigandus del diabeto ir leliuko, kad jam viskas butu gerai. negaliu pasigirti labai gerais diabeto kontroles rezultatais.
sveikinam su teigiamais rezultatais nepergyvenk viskas bus gerai. ir as taip galvojau kaip pastojau. rezultatai buvo nelabai geri, gliukonizuotas buvo 10. buvau pasimetus ir issigandus o dabar turiu sveika ir grazu vaikuti.
Sveikos
Balandžio mėnesį dar davė už dyką o va gegužės mėnesį ir aš už adatas mokėjau. Abu kartus Euro vaistinėje pirkau
Sveikinu
QUOTE(aitiii @ 2009 05 15, 21:04)
ar jus ka girdeje kad liepia pirkti??kokia cia nesmone. Cia Euro vaistineje.
Balandžio mėnesį dar davė už dyką o va gegužės mėnesį ir aš už adatas mokėjau. Abu kartus Euro vaistinėje pirkau
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 17, 19:59)
laba merginos
ar galima prie jusu prisijungti? va siandien pasidariau du nestumo testukus ir abu buvo teighiami. ryt planuoju registruotis pas ginekologe ir endokrinologa. diabetu sergu 4 metukus.
ar galima prie jusu prisijungti? va siandien pasidariau du nestumo testukus ir abu buvo teighiami. ryt planuoju registruotis pas ginekologe ir endokrinologa. diabetu sergu 4 metukus.
Sveikinu
sveikos
sveika prisijungus, sveikinimai su geromis naujienomis
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 05 17, 20:59)
laba merginos
sveika prisijungus, sveikinimai su geromis naujienomis
Gvile kaip tau sekasi? kada vaziuoji i klinikas?
QUOTE(aitiii @ 2009 05 17, 22:41)
Gvile kaip tau sekasi? kada vaziuoji i klinikas?
dėkui, visai neblogai aišku, įtampa ir nerimas didžiulis, kasdien meldžiuos, kad tik viskas gerai būtų, kad mūsų sūnaitėlis gimtų ir augtų gyvas ir sveikas vakar buvau pas savo gydytoją, tai pažiūrėjo, kad jau apie 3 cm atsidarymas iškart pasiskambinau B., tai sakė atvažiuot ateinančią savaitę. Tai nusprendžiau, kad važiuosim tikriausiai trečiadienį, kai jis konsultacijoj dirbs. Sakė dėl visa ko jau susiruošt visus daiktelius, nors jei nematys jokios rizikos, tai dar išleis namo. Na bet aš taip labai labai tikiuos, kad jau prasidarymas bus dar didesnis, jau matysis, kad reikalai sparčiai juda į priekį, ir jau namo be leliuko glėby nebeišleis žodžiu, jei po trečiadienio manęs nebesulauksit, tai žinokit, kad aš jau klinikose
kaip tavo Domukas auga? o sakykit, ar mažyliui daro kokius tyrimukus iškart gimus dėl to, kad mamytė su cukriukais problemų turėjo?
as treciadieni taip pat vaz pas B.
o o pas tave jau tiek atsidarymas ir dar zada namo paleisti? tikrainiekur nevaziuociau kaip saunu.
o kaip gimsta leliukas jam matuoja cukriuka, bent musu Domukui apie 3 dienas matavo. cukriukai buvo nuo 3 iki 4.
ikeliau i pasta dar pora Domuko foto
o o pas tave jau tiek atsidarymas ir dar zada namo paleisti? tikrainiekur nevaziuociau kaip saunu.
o kaip gimsta leliukas jam matuoja cukriuka, bent musu Domukui apie 3 dienas matavo. cukriukai buvo nuo 3 iki 4.
ikeliau i pasta dar pora Domuko foto