Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:01)
Issiunciau... foto nekokia lotuliukas.gif  neprofesionalo, nemaskuota blush2.gif pati fotografavau, su chalatu prie miega cool.gif

grazu, bet kazkaip dabar galvoju, tu su kirpciais ar be kirpciu pries tai rodeisi? cia tavo naturali plauku spalva?
Atsakyti
Aga, as pasikeiciau visiskai... be kirpciu buvau smile.gif plauku spalva naturali.... o ka?
Siaip man reik ryskaiu dazytis su sia seveliura, ale kaip man nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:08)
Aga, as pasikeiciau visiskai... be kirpciu buvau  smile.gif  plauku spalva naturali.... o ka?
Siaip man reik ryskaiu dazytis su sia seveliura, ale kaip man nepatinka blush2.gif

grazi spalva smile.gif
o as negaliu iseit is namu bent be pudros, be tuso. kaip nuoga jauciuos, trauma kazkokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuoj imesiu foto kaip anksciau atrodziau... o as jums rodziau foto is Italijos?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:10)
Tuoj imesiu foto kaip anksciau atrodziau... o as jums rodziau foto is Italijos?

schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 30, 20:29)

Imeciau kelias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 20:37)
Imeciau kelias 4u.gif

bet su savim tik viena foto. nenoriu pasakyt, kad dabar sena atrodai, bet toje nuotraukoje kaip nepilnamete atrodai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ir dabar kirpeja sako-reiks pasa su savim nesiotis ir rodyti, norint alkoholi nusipirkti blush2.gif
Jau baigiu priprasti taip jaunai atrodydama...
O foto su manim nelabai yra-nepatinka man fotografuotis blush2.gif Pvz. nescios savo ne vienos foto neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 21:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai ir dabar kirpeja sako-reiks pasa su savim nesiotis ir rodyti, norint alkoholi nusipirkti blush2.gif
Jau baigiu priprasti taip jaunai atrodydama...

oi, koks pažįstamas jausmas lotuliukas.gif aš galiu kirptis ir šukuotis kaip noriu - nieks nepadeda doh.gif - kaip nepilnametė taip nepilnametė lotuliukas.gif Alkoholio po šiai dienai vis dar nenori parduot liezuvis.gif o dabar dar turbūt visi galvoja - va, dar viena nestuke.gif nepilnametė biggrin.gif
Atsakyti
Man ir sako, kad ne su vaiku, o su broliuku einu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nu ir aš pasirodau.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 03 31, 14:02)
sveikos 4u.gif nu ir aš pasirodau.. blush2.gif  4u.gif

Malonu susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti