Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(Eudora @ 2009 05 09, 10:29)
įmečiau į gmail'ą kelias dukriuko fotkes  ax.gif
aišku, menka paguoda ir negražu džiaugtis, kad ne man vienai taip, bet šiek tiek nuraminot, nes jau galvojau, kad čia aš viena nesugebu vaiko pamaitint  doh.gif  doh.gif
o kiek jūs laiko vargot kol įsiūlėt krūtį ir įkalbėjot, kad buteliukas - tai blogis ?

Vaje kokia princese wub.gif wub.gif

As su saviskiu kovojau ligonineje... Pamenu, kad pasiguodziau draugei-tai ji pamoke, nes jos vaikinas ir uzsispyres tinginiukas buvo lotuliukas.gif As saviskiu nedaviau nieko valgyti is buteliuko, nors sesutes primygtinai liepe primaitinti, nes nemazai svorio neteko ir nieko nepriauginejo.. As jam duodavau kruti-jis rekdavo, as jam duodavau-jis rekdavo... vat taip ir kovojom..pabadavo kiek ir paskui valge blush2.gif Nebutu drauge pagelbejusi-nebuciau isdrisusi vaiko nemaitinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 05 09, 10:29)
Sveikos  4u.gif

nea, vienodai jai rodo - su antspeniu ar be jo - vistiek neima, nors tu ką  doh.gif
aišku, menka paguoda ir negražu džiaugtis, kad ne man vienai taip, bet šiek tiek nuraminot, nes jau galvojau, kad čia aš viena nesugebu vaiko pamaitint  doh.gif  doh.gif
o kiek jūs laiko vargot kol įsiūlėt krūtį ir įkalbėjot, kad buteliukas - tai blogis ?

Asciuke ir Shalna ,  jau jūsų suneliai kooooooooooookie fainučiai, kad negaliu atsižiūrėt į jūsų avatarą  wub.gif  ot bus žentų mano pupai  blush2.gif

As pirmoji apziurejau tavo dukriuka wub.gif

Mantas taip ir nepriprato prie krutines.Nedejau as jau labai dideliu pastangu, nenorejo tai nenorejo, ka cia kankinsi dabar vaika.O ir paciai kazkaip atrode geriau, per diena pritraukdavau pieno, nakti vyras galedavo maitinti smile.gif As miegodavau tongue.gif Jei trukdavo pieno-misinuko duodavom.Nematau as kazkaip tame bedos schmoll.gif Pienuko gavo tik iki 4 men.Ir sveiki esam.Iki sio pavasario nebuvom temperaturos tureje.Va tik dabar buvo sukilus per tuos vejus pavasarinius verysad.gif Tik maista labai vaikui ziurejau.Viska daviau laiku-tiek darzoves, tiek kruopas, tiek mesa.
As cia savo nuomone surasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 05 09, 11:29)
nea, vienodai jai rodo - su antspeniu ar be jo - vistiek neima, nors tu ką  doh.gif

Asciuke ir Shalna ,  jau jūsų suneliai kooooooooooookie fainučiai, kad negaliu atsižiūrėt į jūsų avatarą  wub.gif  ot bus žentų mano pupai  blush2.gif

jau koks grozis wub.gif wub.gif o plaukiuku kiek daug - mes iki siol tiek neturim, kazi, ar patiks kasuotai panelei paplikes vaikinas biggrin.gif
O siaip rami mergyte Dovilyte? smile.gif

maniskis pirmasias dienas is buteliuko gere, o kai paragavo kruties, apsimete, kad buteliuko ne neragaves biggrin.gif Taip ir neismoko is buteliuko gert, o budavo ir tai problema.

Aciu uz kamplimientus ax.gif

QUOTE(aister @ 2009 05 09, 12:35)
As cia savo nuomone surasiau ax.gif

aisku, kiekvienam savo. As irgi svajojau iki metu laiko maitinti rutimi, bet kai priaugau tiek svorio bemaitindama ptadejau dietinis, pienas pradejo mazet, o be to Martynukas su dantukais nuzulindavo speneli, tad dideles tragedijos nei darau, nei matau, kad nutraukiau daug anksciau. Tik beda, kad jis nei misinuko, nei pieno negeria. Tik dabar prdejo patraukti po truputuka pieno, bet ne tiek, kiek reikia, tad vartojam kalcio papilda..
Atsakyti
Eudora , smagu kad viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 05 09, 11:47)
Tik beda, kad jis nei misinuko, nei pieno negeria. Tik dabar prdejo patraukti po truputuka pieno, bet ne tiek, kiek reikia, tad vartojam kalcio papilda..

Visai negeria is buteliuko?Ar misinukas jam nepatinka?
Pabandyk is gertuves duoti gerti, gal jam bus idomiau nei is buteliuko?
Maniskis geria visaip, misinuka is buteliuko, arbata arba sultis is gertuves, arba su siaudeliu, arba is vis is puodelio geria.Jam tik duok gerti biggrin.gif
O tu jau duodi karves piena ar misinuka?
Atsakyti
Sveikos
Kaip smagu skaityti. Jau dauguma jūsų turit savo mažylius wub.gif
QUOTE(Eudora @ 2009 05 08, 17:21)
mes namo grįžom vakar. Bet mūsų lelia - tinginukas kvadratu  doh.gif t.y. valgo tik iš buteliuko, o krūties neįsiūlysi  schmoll.gif

Sveikos sugrįžusios 4u.gif Sekmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2009 05 09, 11:47)
maniskis pirmasias dienas is buteliuko gere, o kai paragavo kruties, apsimete, kad buteliuko ne neragaves biggrin.gif Taip ir neismoko is buteliuko gert, o budavo ir tai problema.

aisku, kiekvienam savo. As irgi svajojau iki metu laiko maitinti rutimi, bet kai priaugau tiek svorio bemaitindama.

Tau pasisekė. Retai kada vaikelis mieliau ima krūtį o ne buteliuką. ax.gif
O kaži nuo ko priklauso svoris maitinant? Vienoms jis krenta maitinant kitoms auga g.gif
Atsakyti
niu mergytes grozis wub.gif wub.gif nereali vaikiuks clap.gif
Atsakyti
Maniskis pieno nemegdavo...ir iki siol jo siaip negeria rolleyes.gif Maitinau savo pienu tik iki 4 menesiu, veliau misinukus duodavau...o jau nuo 10 menesio atsisakydavo ir ji gerti...
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 05 09, 13:40)
Visai negeria is buteliuko?Ar misinukas jam nepatinka?
Pabandyk is gertuves duoti gerti, gal jam bus idomiau nei is buteliuko?
Maniskis geria visaip, misinuka is buteliuko, arbata arba sultis is gertuves, arba su siaudeliu, arba is vis is puodelio geria.Jam tik duok gerti biggrin.gif
O tu jau duodi karves piena ar misinuka?

visai neima buteliuko. Misinukai, itariu, jam per saldus, nes net koses tos pagamintos pieniskos nevalge, bandziau kazkada virti vandeny ir misinuko ipilt, irgi sake schmoll.gif Taip, jau geriam is gertuves, pradzioj ir karves pieno nenorejo, et tik del to, kad nebuvo priprates gerti kazka kita nei mano piena. Tai gundem skaniomis sultimis, kol iprato gerti, dabar jau ir piena geria. Ne prudais, aisku, bet nebespjauna biggrin.gif Taip, duodu paprasta karves piena, paduotuvini, pasterizuota. Nevirinu.

QUOTE(Cykrė @ 2009 05 09, 14:32)
Tau pasisekė. Retai kada vaikelis mieliau ima krūtį o ne buteliuką. ax.gif
O kaži nuo ko priklauso svoris maitinant? Vienoms jis krenta maitinant kitoms auga  g.gif

mane reanimacijoj guode, kad reikes daug kantrybes abiems, bet jis ismoks vagyti is kruties, bijojau, o isejo viskas daug paprasciau smile.gif
Paprastai krenta, nes pieno gamybai sunaudojama nemazai energijos (per para berods 200-500 kaloriju), taciau buna, kad pienas nesigamina, jei kokybiskai nepavalgai, o as kadangi norejau maitinti pati, o nepavalgius pienas prastai gaminosi ir jo truko, tai ir rijau kaip besote doh.gif

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 09, 21:26)
Maniskis pieno nemegdavo...ir iki siol jo siaip negeria rolleyes.gif Maitinau savo pienu tik  iki 4 menesiu, veliau misinukus duodavau...o jau nuo 10 menesio atsisakydavo ir ji gerti...

o kaip su kalcui reikalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 05 09, 20:28)
o kaip su kalcui reikalai? g.gif

Manau, kad viskas gerai ax.gif Juk kalcio ne tik piene yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 09, 21:43)
Manau, kad viskas gerai ax.gif Juk kalcio ne tik piene yra mirksiukas.gif

nu stengiuosi as jam varskes, jogurtu grusti. Suaugusiems kaip suaugusiems, bet kai vaiko organizmas augantis ir kalcio poreikis didelis, tai baisu, kad nepritruktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 05 11, 12:37)
nu stengiuosi as jam varskes, jogurtu grusti. Suaugusiems kaip suaugusiems, bet kai vaiko organizmas augantis ir kalcio poreikis didelis, tai baisu, kad nepritruktu smile.gif

Nepergyvenk, vaikai nera taip isbalansuoti-jie moka isiklausyti i organizmo reikalavimus 4u.gif
Atsakyti