QUOTE(Gvile @ 2009 05 03, 22:36)
o aš dabar su klausimu.. žinau, kad jau ne kartą apie tai šnekėjot, bet dabar kaip tyčia nieko nerandu tai va, žodžiu šiandien gavau aparačiuką gliukozės kiekiui matuot, vadinasi "ACCU-CHEK GO". Ką galėtumėt apie jį pasakyt? ar kuri naudojat/naudojot? ar jo rezultatais galima pasitikėt? ir dar dėl juostelių norėjau paklaust.. Sakė, kažkiek kompensuoja, ar ne? o kiek jų ten būna ir kokią kainą reikia mokėt, ar išvis nemokamai gaunasi?
darkart atsiprašau už tokius klausimus, kuriuos jūs jau seniausiai apšnekėjot, ir ačiū už atsakymus
as turiu ir naudojau "ACCU-CHEK GO", bet nebenaudosiu nuvyle jis mane daug juosteliu per ji sugadinau taip kad prisipirk daug bateriju, ir stebek kada jau reiks jas keist, nes kitaip nei ijungsi, nei pamatuosi... bet cia tik mano patirtis... siaip jis toks MANDRAS nes rodo vidurki tai savaites, tai 14 dienu tai 30 visai gerai sita funkcija budavo, tik kad jei baterija nuseda, tai viska is naujo reikia perstatinet... nepatiko jis man nors tu ka
Papildyta:
QUOTE(Cykrė @ 2009 05 04, 11:05)
Sveikos,
DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI EDORAI IR JOS DUKRYTEI
Jei nebūčiau cukrinė tai tikrai nesitarčiau ir neduočiau. O dabar ir tarsiuos ir duosiu. Taip jausiuos daug geriau. Aišku nežinia ar gausių geresnių paslaugų bet žinosiu, kad padariua viską kas nuo manęs priklausė.
Apie aparačiuką pasakyti nieko negaliu pati naudoju FreeStyle Freedom. Už juosteles t.y 150 vnt. (3 buteliukai) nieko mokėt nereikėjo, jas kompensavo o toliau perku už pilną kainą. Man jos pakainuoja 50 vnt. beveik 100 lt.
DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI EDORAI IR JOS DUKRYTEI
Jei nebūčiau cukrinė tai tikrai nesitarčiau ir neduočiau. O dabar ir tarsiuos ir duosiu. Taip jausiuos daug geriau. Aišku nežinia ar gausių geresnių paslaugų bet žinosiu, kad padariua viską kas nuo manęs priklausė.
Apie aparačiuką pasakyti nieko negaliu pati naudoju FreeStyle Freedom. Už juosteles t.y 150 vnt. (3 buteliukai) nieko mokėt nereikėjo, jas kompensavo o toliau perku už pilną kainą. Man jos pakainuoja 50 vnt. beveik 100 lt.
o 150 juosteliu tau kompensavo uz koki laikotarpi?
sergancioms diabetu kompensuoja 600 juosteliu per metus ar as kazka maisau?