Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(Gvile @ 2009 05 03, 22:36)

o aš dabar su klausimu.. blush2.gif žinau, kad jau ne kartą apie tai šnekėjot, bet dabar kaip tyčia nieko nerandu doh.gif tai va, žodžiu šiandien gavau aparačiuką gliukozės kiekiui matuot, vadinasi "ACCU-CHEK GO". Ką galėtumėt apie jį pasakyt? ar kuri naudojat/naudojot? ar jo rezultatais galima pasitikėt? ir dar dėl juostelių norėjau paklaust.. Sakė, kažkiek kompensuoja, ar ne? o kiek jų ten būna ir kokią kainą reikia mokėt, ar išvis nemokamai gaunasi?
darkart atsiprašau už tokius klausimus, kuriuos jūs jau seniausiai apšnekėjot, ir ačiū už atsakymus 4u.gif  4u.gif

as turiu ir naudojau "ACCU-CHEK GO", bet nebenaudosiu doh.gif nuvyle jis mane doh.gif daug juosteliu per ji sugadinau unsure.gif taip kad prisipirk daug bateriju, ir stebek kada jau reiks jas keist, nes kitaip nei ijungsi, nei pamatuosi... bet cia tik mano patirtis... siaip jis toks MANDRAS blush2.gif nes rodo vidurki tai savaites, tai 14 dienu tai 30 thumbup.gif visai gerai sita funkcija budavo, tik kad jei baterija nuseda, tai viska is naujo reikia perstatinet... nepatiko jis man nors tu ka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Cykrė @ 2009 05 04, 11:05)
Sveikos,

DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI EDORAI IR JOS DUKRYTEI  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Jei nebūčiau cukrinė tai tikrai nesitarčiau ir neduočiau. O dabar ir tarsiuos ir duosiu. Taip jausiuos daug geriau. Aišku nežinia ar gausių geresnių paslaugų bet žinosiu, kad padariua viską kas nuo manęs priklausė.
Apie aparačiuką pasakyti nieko negaliu pati naudoju FreeStyle Freedom. Už juosteles t.y 150 vnt. (3 buteliukai) nieko mokėt nereikėjo, jas kompensavo o toliau perku už pilną kainą. Man jos pakainuoja  doh.gif 50 vnt. beveik 100 lt.

o 150 juosteliu tau kompensavo uz koki laikotarpi? g.gif

sergancioms diabetu kompensuoja 600 juosteliu per metus ar as kazka maisau? smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Vakar buvau pas Biržietis. Likau labai juo patenkinta, malonus, atidus, viską paaiškino. Norėčiau pas jį gimdyt. Tik va viena bėda - birželio 21 jis išvyksta į užsienį. Tai jei spėsiu iki to laiko.
Jei galit apšvieskit mane ir parašykit į AŽ kiek maždaug reikėtų duoti gydytojui, akušerei ir jei prireiks anestozologui. Ačiū 4u.gif
QUOTE(Shalna @ 2009 05 06, 10:30)
konkreciai sitas juosteles platina abovita. Kontaktai cia: http://www.abovita.lt/lt/kontaktai/
Tik nepamenu, tu is Vilniaus a ne? g.gif

Ačiū 4u.gif
Ne aš ne iš Vilniaus, aš iš Kėdainių.

QUOTE(monetuxe @ 2009 05 06, 18:15)
o 150 juosteliu tau kompensavo uz koki laikotarpi?  g.gif
sergancioms diabetu kompensuoja 600 juosteliu per metus ar as kazka maisau?  smile.gif

Prieš nėštumą pas mane buvo rastas padidėjęs cukrus bet dar trūko šiek tiek, kad įtrauktų į įskaitą. Tai pas mane skaitosi kaip ir GD. Petrenko sakė, kad mums priklauso tik 150 vnt. nėštumo laikotarpiu.
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2009 05 07, 11:50)
Sveikos
Vakar buvau pas Biržietis. Likau labai juo patenkinta, malonus, atidus, viską paaiškino. Norėčiau pas jį gimdyt. Tik va viena bėda - birželio 21 jis išvyksta į užsienį. Tai jei spėsiu iki to laiko.

Prieš nėštumą pas mane buvo rastas padidėjęs cukrus bet dar trūko šiek tiek, kad įtrauktų į įskaitą. Tai pas mane skaitosi kaip ir GD. Petrenko sakė, kad mums priklauso tik 150 vnt. nėštumo laikotarpiu.

Linkiu suspeti mirksiukas.gif

O kaip pas tave dabar cukriukai laikosi? Ar neturi galimybes pasimatuot? g.gif Siaip, ei tai tik formalumas, kad tave neitrauke i iskaita, o realiai tu sergi tuo tikruoju CD, ko labai nelinkiu, tai biskis finansiskai nukentetum, nes tokiu atveju reiktu matuotis tikrai neretai, sakyciau..

Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 05 07, 11:33)
Linkiu suspeti mirksiukas.gif

O kaip pas tave dabar cukriukai laikosi? Ar neturi galimybes pasimatuot? g.gif Siaip, ei tai tik formalumas, kad tave neitrauke i iskaita, o realiai tu sergi tuo tikruoju CD, ko labai nelinkiu, tai biskis finansiskai nukentetum, nes tokiu atveju reiktu matuotis tikrai neretai, sakyciau..

Ačiū 4u.gif Tikiuos suspėt ax.gif
O mano cukriukai tai įvairiai. Rytais nevalgius tai žemiau 5,5 - 6 nelabai būna, 2 val. po valgio svyruoja nuo 6 iki 8. Matuojuos cukriuką tai mažiausiai 4 kartus per dieną, o jei buna virš normos tai ir daugiau. Finansiškai tai nukenčia mano piniginė, per mėnesį juostelėms išleidžiu 300 lt. gerai kad dar insuliną kompensuoja.
Bet tie pinigai tampa nesvarbūs tokioje situacijoje. Svarbiausia kad tik mažylei nieko nenutiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2009 05 08, 12:04)
Bet tie pinigai tampa nesvarbūs tokioje situacijoje. Svarbiausia kad tik mažylei nieko nenutiktų  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kazi, kaip Eudora laikosi? g.gif Nepaleido dar ju? Kazkaip nesinori trukdyt telefonu... Gal Aitii ka zino? mirksiukas.gif Kaip Aitii ir jos mazajam suneliui sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 05 08, 13:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kazi, kaip Eudora laikosi? g.gif Nepaleido dar ju? Kazkaip nesinori trukdyt telefonu... Gal Aitii ka zino? mirksiukas.gif Kaip Aitii  ir jos mazajam suneliui sekasi?

As irgi vis laukiu kol Eudora parasys ax.gif Kaip sekes, kaip mazyle laikosi ax.gif
Atsakyti
DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI EUDORAI drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Merginos, nuoširdus ačiū už gerus linkėjimus ir šiltus sveikinimus aciuks.gif

mes namo grįžom vakar. Bet mūsų lelia - tinginukas kvadratu doh.gif t.y. valgo tik iš buteliuko, o krūties neįsiūlysi schmoll.gif tai ir duodamės su tais maitinimais - 1 val. praeina kol pavalgo, , po to pana6iai dar tiek kol nusitraukiu, ir per likusi1 valand1 reikia susp4ti visa kita, t.y. pavalgyti, pamiegoti ir t.t. pan. Na, bet labai tikiuosi, kad mažė dar apsigalvos ir atsisakys buteliukų. aciuks.gif
nutaikius momentą pabandysiu įkelt nuotraukytę į gmail'ą.
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 05 08, 18:21)
Sveikos gyvos  4u.gif

mes namo grįžom vakar. Bet mūsų lelia - tinginukas kvadratu  doh.gif t.y. valgo tik iš buteliuko, o krūties neįsiūlysi  schmoll.gif tai ir duodamės su tais maitinimais - 1 val. praeina kol pavalgo, , po to pana6iai dar tiek kol nusitraukiu, ir per likusi1 valand1 reikia susp4ti visa kita, t.y. pavalgyti, pamiegoti ir t.t. pan. Na, bet labai tikiuosi, kad mažė dar apsigalvos ir atsisakys buteliukų. aciuks.gif

Sveika sugrizus 4u.gif Tikslau, sveikos sugrizusios! smile.gif
Na, jei tik turesi kantrybes, tai perveiksi lelia, o kantrybes, manau, tikrai pakaks, jei jau su pompa kantrybes nepritrko, tai cia niekis palyginus smile.gif
Labai laukiam nuotraukyciu ir issamesnio pasakojimo kas ir kaip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 05 08, 17:21)
Sveikos gyvos  4u.gif

mes namo grįžom vakar. Bet mūsų lelia - tinginukas kvadratu  doh.gif t.y. valgo tik iš buteliuko, o krūties neįsiūlysi  schmoll.gif tai ir duodamės su tais maitinimais - 1 val. praeina kol pavalgo, , po to pana6iai dar tiek kol nusitraukiu, ir per likusi1 valand1 reikia susp4ti visa kita, t.y. pavalgyti, pamiegoti ir t.t. pan. Na, bet labai tikiuosi, kad mažė dar apsigalvos ir atsisakys buteliukų. aciuks.gif

Draugele mano mirksiukas.gif Man Mantas irgi neeme krutines,nutraukinejau piena doh.gif Pabandyk antspenius, gal priims kaip buteliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Oh, mano vaikas buvo tikras tinginiukas-kovojom kuris kuri nugales doh.gif Neeme kruties-paleisdavo dudas is karto... ale kantrybe as nugalejau wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

įmečiau į gmail'ą kelias dukriuko fotkes ax.gif

QUOTE(aister @ 2009 05 08, 21:49)
Draugele mano mirksiukas.gif Man Mantas irgi neeme krutines,nutraukinejau piena doh.gif Pabandyk antspenius, gal priims kaip buteliuka mirksiukas.gif

nea, vienodai jai rodo - su antspeniu ar be jo - vistiek neima, nors tu ką doh.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 05 09, 09:22)
Oh, mano vaikas buvo tikras tinginiukas-kovojom kuris kuri nugales doh.gif  Neeme kruties-paleisdavo dudas is karto... ale kantrybe as nugalejau wub.gif

aišku, menka paguoda ir negražu džiaugtis, kad ne man vienai taip, bet šiek tiek nuraminot, nes jau galvojau, kad čia aš viena nesugebu vaiko pamaitint doh.gif doh.gif
o kiek jūs laiko vargot kol įsiūlėt krūtį ir įkalbėjot, kad buteliukas - tai blogis ?

Asciuke ir Shalna , jau jūsų suneliai kooooooooooookie fainučiai, kad negaliu atsižiūrėt į jūsų avatarą wub.gif ot bus žentų mano pupai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 09 gegužės 2009 - 10:33