Eudora, sveikinu
Sveikos,
DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI EDORAI IR JOS DUKRYTEI
Jei nebūčiau cukrinė tai tikrai nesitarčiau ir neduočiau. O dabar ir tarsiuos ir duosiu. Taip jausiuos daug geriau. Aišku nežinia ar gausių geresnių paslaugų bet žinosiu, kad padariua viską kas nuo manęs priklausė.
Apie aparačiuką pasakyti nieko negaliu pati naudoju FreeStyle Freedom. Už juosteles t.y 150 vnt. (3 buteliukai) nieko mokėt nereikėjo, jas kompensavo o toliau perku už pilną kainą. Man jos pakainuoja 50 vnt. beveik 100 lt.
DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI EDORAI IR JOS DUKRYTEI
QUOTE(monetuxe @ 2009 05 03, 11:28)
o po to vel griztant prie tos temos apie mokejimus.... nu negaliu as per save perlipt ir daryt priesingai - sakiau, kad niekam niekada jokiu kysiu nedaviau ir neduosiu ir toliau taip sakysiu....
Jei nebūčiau cukrinė tai tikrai nesitarčiau ir neduočiau. O dabar ir tarsiuos ir duosiu. Taip jausiuos daug geriau. Aišku nežinia ar gausių geresnių paslaugų bet žinosiu, kad padariua viską kas nuo manęs priklausė.
QUOTE(Gvile @ 2009 05 03, 21:36)
o aš dabar su klausimu.. žinau, kad jau ne kartą apie tai šnekėjot, bet dabar kaip tyčia nieko nerandu tai va, žodžiu šiandien gavau aparačiuką gliukozės kiekiui matuot, vadinasi "ACCU-CHEK GO". Ką galėtumėt apie jį pasakyt? ar kuri naudojat/naudojot? ar jo rezultatais galima pasitikėt? ir dar dėl juostelių norėjau paklaust.. Sakė, kažkiek kompensuoja, ar ne? o kiek jų ten būna ir kokią kainą reikia mokėt, ar išvis nemokamai gaunasi?
darkart atsiprašau už tokius klausimus, kuriuos jūs jau seniausiai apšnekėjot, ir ačiū už atsakymus
darkart atsiprašau už tokius klausimus, kuriuos jūs jau seniausiai apšnekėjot, ir ačiū už atsakymus
Apie aparačiuką pasakyti nieko negaliu pati naudoju FreeStyle Freedom. Už juosteles t.y 150 vnt. (3 buteliukai) nieko mokėt nereikėjo, jas kompensavo o toliau perku už pilną kainą. Man jos pakainuoja 50 vnt. beveik 100 lt.
QUOTE(Cykrė @ 2009 05 04, 10:05)
O tu paieškok pas platintojus tokių juostelių-bus žymiai pigiau... arba, gal kas važinėja į Lenkiją-iš ten tau atvežtų.
O aš noriu patarimo... Man Endokrinologė siūlo Abovitos insulino pompą Kokie jos pliusai/minusai...patarkit
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 04, 12:49)
O aš noriu patarimo... Man Endokrinologė siūlo Abovitos insulino pompą Kokie jos pliusai/minusai...patarkit
as danos neimciau
Berods Eudora man buvo išaiškinusi kuri pompa geriausia...ale nerandu kur
Na, jei nesunku-pasikartokit Iki birželio turiu jau susirasti ir pabandyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 04, 13:40)
Berods Eudora man buvo išaiškinusi kuri pompa geriausia...ale nerandu kur
na Eudora kiek zinau tik Spirit bande, tai kazin ar ji tau labai jau galejo isaiskinti pasiguglink, uzsienio forumuose yra daug info. arba imk pabandymui.
QUOTE(wowavyva @ 2009 05 04, 13:48)
na Eudora kiek zinau tik Spirit bande, tai kazin ar ji tau labai jau galejo isaiskinti pasiguglink, uzsienio forumuose yra daug info. arba imk pabandymui.
Vat nepamenu kuri man paaiškino
Na, bet Lt firmos ne visas turi... net nežinau nuo ko pradėti-absolut nesiorientuoju jose
Radau, kad MiniMed 508 nebloga
Suradau Tikrai Eudora konsultavo mane
EUDORAI IR JOS MAZAJAI DRAUGYTEI PATYS DIDZIAUSI IR NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI BEI LINKEJIMAI! AUKITE SVEIKOS, LAIMINGOS IR MEGAUKITES GYVENIMU!
as irgi nemoku ir nemegstu dalineti kysiu, bet nuosirdziai atsidekoti uz nuosirdu darba man visada malonu ir smagu Juo labiau, zinodama, kad atsidekosiu, nebijojau net vidurnakti skambinti gydytojui
nepastebejau, kad sis aparaciukas pievas rodytu
tiesogiai is platintoju jos kainuoja 60 Lt.
QUOTE(monetuxe @ 2009 05 03, 12:28)
niekam niekada jokiu kysiu nedaviau ir neduosiu ir toliau taip sakysiu....
as irgi nemoku ir nemegstu dalineti kysiu, bet nuosirdziai atsidekoti uz nuosirdu darba man visada malonu ir smagu Juo labiau, zinodama, kad atsidekosiu, nebijojau net vidurnakti skambinti gydytojui
QUOTE(Gvile @ 2009 05 03, 22:36)
"ACCU-CHEK GO". Ką galėtumėt apie jį pasakyt? ar kuri naudojat/naudojot? ar jo rezultatais galima pasitikėt?
nepastebejau, kad sis aparaciukas pievas rodytu
QUOTE(Cykrė @ 2009 05 04, 11:05)
tiesogiai is platintoju jos kainuoja 60 Lt.
QUOTE(madmuazele @ 2009 05 04, 12:49)
O tu paieškok pas platintojus tokių juostelių-bus žymiai pigiau... arba, gal kas važinėja į Lenkiją-iš ten tau atvežtų.
QUOTE(Shalna @ 2009 05 05, 09:59)
O kur galėčiau rasti tuos platintojus?
QUOTE(Cykrė @ 2009 05 05, 23:18)
O kur galėčiau rasti tuos platintojus?
konkreciai sitas juosteles platina abovita. Kontaktai cia: http://www.abovita.lt/lt/kontaktai/
Tik nepamenu, tu is Vilniaus a ne?
merginos, gal kuri turit eudoros tel.nr. ? jei taip, parasykit i a.z. aciu!!!