QUOTE(Gvile @ 2009 04 28, 18:36)
2. o nuo kelių savaičių tau juos pradėjo rašyt?
Man toniukus pradėjo rašyt nuo 33 sav., t.y. nuo tada kai buvau stacionare. O echo manęs tikrai taip dažnai nežiūri
nes kaip suprantu, tai jiems iš kardiotokogramos daugiau info ir naudos nei iš echo galima gauti
QUOTE(Gvile @ 2009 04 28, 22:44)
o jei rimtai, tai jei tariesi, kad būtent tas gydytojas priimtų tavo gimdymą, kad atvažiuotų ne savo budėjimo metu tik dėl tavęs, naktį pažadintas dėl tavęs atvažiuotų ir pan., tada jau kažkaip ir priimta, kad už tai tarsi ir turi "atsidėkot"..
Na, tarimosi atveju, tai juk mokama ne už tiesioginį, bet už papildomą gydytojo darbą. Tai mano supratimu tai ne padėka, o tiesiog normalus atlygis už papildomą darbą. O va mokėjimo, kai gimdoma nesitarus ir mokama budinčiam gydytojui nežinia už ką - tai tikrai nesuprantu
na, nebent buvo parodytas išskirtinis dėmesys ar pan. O kai mamytės skundžiasi gautų paslaugų kokybe ir vistiek rašo, kad 'atsidėkojo' gydytojui tiek ir tiek nežinia už ką - tai čia jau visai nesusipratimas
QUOTE(Shalna @ 2009 04 29, 11:22)
Eudora, mano vaikis ir taip vakarais neuzmiega,
Aisku, kad pagimdysi, klausimas, KAIP pagimdysi.
A, supratau, tada kame reikalas. O aš vis galvojau, kad gali tokio vaikis padaryti, kad šitaip išvesti iš pusiausvyros mamą
sutinku visu 100 %
esmė kaip gimdysi ir kaip rūpinsis tavo vaiku. Tiesiog kiekviena renkasi kas jai šiuo atveju svarbiausia. Asmeniškai dėl savęs aš gal ir nesitarčiau pas ką gimdyti, bet dėl lelios galiu pamiršti savo šituos principus ir padarysiu viską, kad
gautų viską, kas geriausia.
QUOTE(Asciuke @ 2009 04 29, 12:14)
tokiu atveju gydytojas būtų man padaręs cezarį, o ne naudojęs vakumą, kad ištraukti mano sūnų, nes jis jau duso
oho, kaip sudėtingai pasirodo viskas buvo ... tikrai, va dėl tokių situacijų savo principus galima pasidėti giliai giliai ir pasirūpinti, kad lelia gautų maksimaliai gerą priežiūrą.
QUOTE(pumpa @ 2009 04 29, 15:20)
o po viso to paaiskejo, kad aparatas rode parodymus, kur normos aukstesnes.
NA va, su tais aparatais, deja, taip jau yra kad jei turi savo paklaidas. Ir jei dar firmų atstovai neburtų apie paklaidos dydžius - tai tada būtų pusiau su bėda. Bet ypač firmos
Medium Opti sense aparatų paklaidos yra didelės. Tie paprastai rodo pievas
ir kuo didesnis cukrus - tuo didesnė ta jų paklaida. Pvz. jei realiai cukrus būna apie 6 mmmol, tai jie rodo apie 8 - 8.5 mmol. Tai susileidus papildomai insulino galima ir suhipuot . vienai mano pažįstamai pastoviai taip ir būdavo, kol išsiaiškino kame reikalas.
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 29, 21:23)
O as noreciau pasigirti, kad mano cukriukai kol kas auksciau 6.5 nepakyla
Na va, šaunuolė
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 29, 21:52)
Dar neramia. Sia vasara darzais uzsiemiau... tai su pilvu sunku butu...o man be proto patinka. Na, bet nedaug beliko
klausyk, madmuazele, pasakysiu teisiai šviesiai -
neknisk mums proto Daržai, matai, jai parūpo
Tu gal amžiaus tarpsniuose pasiklydai?
išeisi į pensiją - galėsi knistis tam darže nuo ryto iki vakaro kiaurus metus. O dabar yra ir kitų darbų apart daržų
be to, gi ne pirmą planuoji, tai net nepatogu tau primint, kad pilvas gi atsiranda ne iš karto
kaip tik dabar pradėjus spėsi dar ir šį sezoną darže pasiknisti, ir jau kitais metais vėl galėsi knistis nes būsi kaip tik pagimdžius ir be pilvo jau
o va jei tempsi į naktį - tai visą kitą sezoną teks praleist nes tikrai jau būsi su pilvu. taip kad siūlyčiau dar kartą apgalvoti savo planus
QUOTE(aister @ 2009 05 02, 11:25)
Bandysiu i pasta sukelt keleta nuotrauku
nu tai jau laukiam nesulaukiam įspūdžių
Na va, lyg ir parašiau ką norėjau.
O mano planas - chuliganas panašu, kad pildosi. Tai turbūt kitą kartą jau parašysiu tik jau grįžus su
, nes gi pirmadienį jau kraustausi į klinikas. Nes ryt dar pasveikinsim mamas ir reikės eit susipakuot tašiukus, tai jau ryt nelabai bus kada prisėst
I'm out of my mind, but feel free to leave a message