QUOTE(pumpa @ 2009 04 29, 15:20)
Labukas. man pirma nestuma irgi buvo gestacinis diabetas pripazintas. dare ta gliukozes tolerancijos testa, atsakymai panasei kaip cia rase. Irgi nervinausi, dave aparaciuka, matavau... ir ka paskire insulina, o po viso to paaiskejo, kad aparatas rode parodymus, kur normos aukstesnes. kai pradejau leist insulina, tak cukrus daugedavo... Visa seimina pradejo ieskot gero endokrinologo. Suradom.... vot tada paaiskejo, kad ustenka ven dietos, i cukrus virs 5.0 nebudavo.
Merginos , man gyd. paaiskino, kad tolerancijos testas galima daryt tik 16-18 savaite. Toliau jau nera prasmes, nes jei jus ir turite auksta cukru, tai jau vaikas insulina gamina jums ir sau. Reikia tikrinti gliukota hemoglobina ir jusu gyd.genekologas turi daryti echoskopija, ziureti kad vandenu butu normoje
Merginos , man gyd. paaiskino, kad tolerancijos testas galima daryt tik 16-18 savaite. Toliau jau nera prasmes, nes jei jus ir turite auksta cukru, tai jau vaikas insulina gamina jums ir sau. Reikia tikrinti gliukota hemoglobina ir jusu gyd.genekologas turi daryti echoskopija, ziureti kad vandenu butu normoje
man GTM ir darė kažkur 16-18 sav liepė laikytis tos dietos ir cukriukai kol kas normoje