Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

Sveikutės
QUOTE(Eudora @ 2009 04 21, 08:19)

Tai pas tave tokių mažų ir neturėtų būti  mirksiukas.gif o šitie maži - jie vėlgi susiję su tuo, kad pas mus I tipo CD, o ne GD. Bet aš labai linkiu, kad tau netektų gilintis į visus šituos dalykus, ir gimus  2.gif viskas pas tave sugrįžtų atgal į savo vėžes  drinks_cheers.gif

Labai ačiū už paaiškinimus ir linkėjimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 04 22, 16:07)
O šiaip po šiandieninio vizito pas B. nuotaikos puikios, sakė dar savaitę drąsiai galiu sėdėt namuose  thumbup.gif na, nebent pradėtų kas nors vykti  ax.gif Tai va, o dar po savaitės, jei viskas bus gerai, tai gal dar ir mamas spėsiu su motinos diena pasveikint  blush2.gif ir tada jau gegužės 4 d. norėtų mane matyti stacionare  thumbup.gif Tai labai tikiuosi, kad šitas planas-chuliganas ir pavyks  blush2.gif

Kaip fainiai. Jau kaip greitai savo vaikelį pamatysi wub.gif
Kiek laiko laukėt kol gavot talonus pas B. Aš jau antra savaitę skambinėju į registratūra ir vis nėra registracijos ir nėra unsure.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 04 23, 16:53)
o mums tai irgi gerai pas B. sekės thumbup.gif jau pakalbėjom, kad pas jį gimdysiu, tai liepė dabar po 3 savaičių pasirodyt. Dar paskui nusivedė į echoskopą, patvirtino, kad tikrai viskas gerai, lelius gražiai auga thumbup.gif

Kiek maždaug gali kainuoti gimdymas pas jį?Kai registruojies pas B ir nori kad echoskopuotų reikia atskirai užsiregistruot eshoskopui?

QUOTE(virgnija @ 2009 04 26, 12:11)
sveikos ,pas jus aš naujokė,todėl kyla daug klausimų.Man pripažino GD prieš mėn.po gliukozės tolerancijos rezultatas buvo 7.9 ,o dabar jau 8.6 verysad.gif ,gavau aparačiuką pasimatuoju pora kart per diena 2 val. po valgio rezultatas svyruoja nuo 5.2 iki 6.6 (tiesa viena vakara buvo 4,o kita 7.7 (čia po bulvių plokštainio  blush2.gif ),Ar čia neblogi rezultatai ,ar nekenkia mano 2.gif ?

Aš taip pat nesu dar labai patyrus šiuo klausimu bet norma praėjus 2 val. po valgio yra 6,8 Tai lyg ir telpi į šias normas išskyrus tą vieną kartą. (Be insulino man po bulvių plokštainio būtų daug prasčiau). Nu mergaitės gal daugiau tau ką pasakys.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 23, 19:40)

O kodel cukrinukes tik berniukus gimdo g.gif  g.gif

Aš gimdysiu mergaitę lotuliukas.gif Taip gydytojai sakė ax.gif Bet aš ne tikroji cukrinukė, pas mane GD (nors ir prieš nėštumą jau mano cukrai viršijo normas)
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2009 04 26, 19:18)
Kiek maždaug gali kainuoti gimdymas pas jį?Kai registruojies pas B ir nori kad echoskopuotų reikia atskirai užsiregistruot eshoskopui?
pas mane GD (nors ir prieš nėštumą jau mano cukrai viršijo normas)

dėl kainų tiksliai nelabai žinau, aitiii mane šiek tiek apšvietė 4u.gif bet šiaip esu apie jį girdėjus tiek, kad geras labai žmogelis, nekaulija tų pinigėlių, žodžiu, kiek gali, tiek ir duodi tikriausiai.. blush2.gif
o dėl registravimosi echoskopui, tai bent jau aš nebuvau užsiregistravus, net nežinau, ar reikia čia atskirai, ar ne g.gif vat, pavyzdžiui, ir seselė pasakė, kad jei kitam mėnesiui išeis apskritai užsiregistruot, tai galėsiu jaustis kaip laimėjus aukso puodą, nes šansų tikrai nėra labai daug doh.gif bet, matyt dėl to, kad susitariau pas B. gimdyt, tai jis man sakė, jei ir neišeitų užsiregistruot, vistiek būtinai atvažiuot jo paskirtą dienelę, priims ir taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 04 26, 18:25)

o dėl registravimosi echoskopui, tai bent jau aš nebuvau užsiregistravus, net nežinau, ar reikia čia atskirai, ar ne g.gif vat, pavyzdžiui, ir seselė pasakė, kad jei kitam mėnesiui išeis apskritai užsiregistruot, tai galėsiu jaustis kaip laimėjus aukso puodą, nes šansų tikrai nėra labai daug doh.gif

Vaje doh.gif O aš čia dar tikiuos gaut taloną. Bet tai kaip tada pas jį papult? g.gif Nuo balandžio vidurio bandaus jau registruotis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 16:01)
humologas man tinka. aisku buna kad pakyla iki 20 bet manau cia  pripratimas  nuo pompos daro savo, kartais pamirstu susileisti iskart, su Domu uzsibunu lotuliukas.gif
ir maitinimas krutimi daro savo, nes suhipuoju ir pakyla privalgius, bet manau tai laikina.  g.gif

negaliu paguost, kad tai laikina, nes man iki siol sukyla cukrai del tos pacios priezasties - uzsibunu su vaiku, iskart nesusileidziu arba pamirstu doh.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 04 23, 16:21)
Tik iš kitos pusės tie naktiniai hipo tai sakyčiau yra labiau susiję su Lantuso doze nei su Apidra. Nu nebent ta Apidra veikia ilgiau nei Humalogas? nes juk su Humalogu tai suhipuot naktį neįmanoma.

klausimas, apie kokia nakti kabama. ei apie parycius, tai cia inslulinas itakos neturi, na, bent jau man tai labai gerai veikia tas ausros sindromas doh.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 04 23, 20:40)
O kodel cukrinukes tik berniukus gimdo g.gif  g.gif

as irgi buvau iskelus toki klausim, bet ta teorija jau buvo anksciau paneigta. Turiu drauge cukrinuke, kuri irgi turi berniuka biggrin.gif MB giminej juvelyru nerasta jau 4 kartos biggrin.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 21:27)
madmuazele aciu uz komplimentus. ne tik grazus bet be galo ramus vaikas.  smile.gif

nu isties, kokie nuostabus tie maziai wub.gif o jau del ramumo tai pavydziu... baltai, zinoma smile.gif
Mes negana to, kad neramus, viso savaitgalio planus pasitusavoti gamtoj sujauke tridiene karstine - maziukui tempas laikesi nuo 39.4 iki 39.8 sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2009 04 26, 22:41)
Vaje  doh.gif O aš čia dar tikiuos gaut taloną. Bet tai kaip tada pas jį papult?  g.gif Nuo balandžio vidurio bandaus jau registruotis. unsure.gif

jei perskaitysi, tai skambink geritai, nes ką tik pradėjo registruot thumbup.gif va gali ir per čia: https://ipr.sergu.lt...sp?PlaceID=4210

skaitosi, aš laimėjau aukso puodą thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 04 27, 13:51)
jei perskaitysi, tai skambink geritai, nes ką tik pradėjo registruot thumbup.gif va gali ir per čia: https://ipr.sergu.lt...sp?PlaceID=4210

skaitosi, aš laimėjau aukso puodą thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Ir aš laimėjau aukso puodą lotuliukas.gif Prizą eisiu atsiimt gegužės 06d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cykrė @ 2009 04 27, 23:34)
Ačiū  4u.gif Ir aš laimėjau aukso puodą  lotuliukas.gif Prizą eisiu atsiimt gegužės 06d.  biggrin.gif

aš - gegužės 13 d. lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jau kiek laimės man buvo, kad spėjau užsiregistruot ir dar tiek daug laisvų vietų buvo, kad žadėjau dar po kokios savaitės užsiregistruot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 04 27, 10:31)
Mes negana to, kad neramus, viso savaitgalio planus pasitusavoti gamtoj sujauke tridiene karstine - maziukui tempas laikesi nuo 39.4 iki 39.8 sad.gif

mes ir turėjom šį malonumą doh.gif gydytojų neprofesionalumo dėka mano mažiui ir antibiotikai buvo leidžiami, vieni reikia, kiti nereikia, vaistus girdė labai, sakyčiau per didelėm tokio amžiaus vaikam (čia apie ibufena). gulėjom ligoninėj, ir tai išrašuose nustatytas laringitas doh.gif

O visų mamyčių noriu paklausti ar skiepijot, o gal ruošiatės skiepyti mažius nuo erkinio encifalito?
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS. vel visos is eiles pas B. as ir vakar uzsiregistravau geguzes 20 d. kaip keista kad tolonu buvo.BUS JAU DU MENESIAI KAIP po operacijos tai liepe apsilankyti. Na visi giria ta B. bet...kaip gulejau klinikose. tai manau tiek pat puikus kiti gydyt. teko pabendrauti, tai mielai buciau gimdzius ir pas kita.

penktadieni taip padariau ko per 12 metu neteko. vietoj lantuso ilgo. susileidau 25 vnt, trumpo apidro. tai supratau kad nuovargis daro savo. pradejau verkti issigandau. dabar galvoju tai bus koma. bet cukrus kazkodel buvo 22. ((egzaminai, Domukas, manau pervargau)pasiskamb. gydyt. nuramino liepe valgyt. valgyt.
tai tiek nejuokingu sposu. smile.gif
Atsakyti
kalbant apie jusu giriama B. Nemacius as jo, nebuvus pas ji, bet is savu saltiniu biggrin.gif klinikose, ta prasme kitu mediku, tai nera jau tokie dievinantys atsiliepimai apie ji.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 04 28, 11:49)
kalbant apie jusu giriama B. Nemacius as jo, nebuvus pas ji, bet is savu saltiniu biggrin.gif klinikose, ta prasme kitu mediku, tai nera jau tokie dievinantys atsiliepimai apie ji.

aš, asmeniškai, su juo susidūriau dar tik 2 kartus, bet man jis patiko smile.gif bet šiaip tikrai KMUK labai daug gerų gydytojų, kiek teko susidurt, tai irgi visi patiko thumbup.gif o kad jau pradėjau lankytis pas B., ir kad jis su cukriukais labiau dirba, tai kažkaip ir susitariau, kad pas jį gimdysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2009 04 28, 11:43)
mes ir turėjom šį malonumą  doh.gif gydytojų neprofesionalumo dėka mano mažiui ir antibiotikai buvo leidžiami, vieni reikia, kiti nereikia, vaistus girdė labai, sakyčiau per didelėm tokio amžiaus vaikam (čia apie ibufena). gulėjom ligoninėj, ir tai išrašuose nustatytas laringitas  doh.gif

O visų mamyčių noriu paklausti ar skiepijot, o gal ruošiatės skiepyti mažius nuo erkinio encifalito?

o siaube, uzjauciu abu... Na, as gydytojos profesionalumu nesiskundziu tkrai, vos tik sukilo tempas, iskart prieme, iskart vietoj kraujo tyrimus padare, jokios infekcijos nerode ir jokio bakteriniu susirgimo, tai iskart diagnoze tiksliai nustate. Jokiu antibu negerem, tik musom temeratura ir gerem skyscius.

Na, mes gamta megstam, bet apie sita skiepa net nesusimastem, reiks pagalvot... O tokius maziukus skiepija? g.gif

Asciuke, 10 kg numetei? bigsmile.gif Super thumbup.gif Sveikinu! O as desperatiskai maluosi su tuo svoriu (ka tik nuo dviracio nulipau, bet nesugebu pieninio sokolado atsisakyti verysad.gif )

Vakar mane vaikas taip is kantrybes isvede, kad verkiau cray.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 04 28, 11:47)
penktadieni taip  padariau ko per 12 metu neteko. vietoj lantuso ilgo. susileidau 25 vnt, trumpo apidro.  tai supratau kad nuovargis daro savo. pradejau verkti issigandau. dabar galvoju tai bus koma. bet cukrus kazkodel buvo 22. ((egzaminai, Domukas, manau pervargau)pasiskamb. gydyt. nuramino liepe valgyt. valgyt.
tai tiek nejuokingu sposu. smile.gif

as irgi visada sito bijau, bet neteko dar to patirti smile.gif Siaip sveika tokiais atvejais tureti gliukozes milteliais, pasimaisai su vandenuku ir geri geri smile.gif
Nebejuokauk taip mirksiukas.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 04 28, 11:49)

Na, medikai tarpusavy irgi konkurentai biggrin.gif O be to, kaip sakoma, zmogus ne aukso pinigas, kad visiems patiktu smile.gif Taip kad kiekvienas renkasi pagal save, gi buna ir geru zmoniu, su kuriais musu auros nesutampa nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti