QUOTE(Eudora @ 2009 04 21, 08:19)
Tai pas tave tokių mažų ir neturėtų būti o šitie maži - jie vėlgi susiję su tuo, kad pas mus I tipo CD, o ne GD. Bet aš labai linkiu, kad tau netektų gilintis į visus šituos dalykus, ir gimus viskas pas tave sugrįžtų atgal į savo vėžes
Labai ačiū už paaiškinimus ir linkėjimus
QUOTE(Eudora @ 2009 04 22, 16:07)
O šiaip po šiandieninio vizito pas B. nuotaikos puikios, sakė dar savaitę drąsiai galiu sėdėt namuose na, nebent pradėtų kas nors vykti Tai va, o dar po savaitės, jei viskas bus gerai, tai gal dar ir mamas spėsiu su motinos diena pasveikint ir tada jau gegužės 4 d. norėtų mane matyti stacionare Tai labai tikiuosi, kad šitas planas-chuliganas ir pavyks
Kaip fainiai. Jau kaip greitai savo vaikelį pamatysi
Kiek laiko laukėt kol gavot talonus pas B. Aš jau antra savaitę skambinėju į registratūra ir vis nėra registracijos ir nėra
QUOTE(Gvile @ 2009 04 23, 16:53)
o mums tai irgi gerai pas B. sekės jau pakalbėjom, kad pas jį gimdysiu, tai liepė dabar po 3 savaičių pasirodyt. Dar paskui nusivedė į echoskopą, patvirtino, kad tikrai viskas gerai, lelius gražiai auga
Kiek maždaug gali kainuoti gimdymas pas jį?Kai registruojies pas B ir nori kad echoskopuotų reikia atskirai užsiregistruot eshoskopui?
QUOTE(virgnija @ 2009 04 26, 12:11)
sveikos ,pas jus aš naujokė,todėl kyla daug klausimų.Man pripažino GD prieš mėn.po gliukozės tolerancijos rezultatas buvo 7.9 ,o dabar jau 8.6 ,gavau aparačiuką pasimatuoju pora kart per diena 2 val. po valgio rezultatas svyruoja nuo 5.2 iki 6.6 (tiesa viena vakara buvo 4,o kita 7.7 (čia po bulvių plokštainio ),Ar čia neblogi rezultatai ,ar nekenkia mano ?
Aš taip pat nesu dar labai patyrus šiuo klausimu bet norma praėjus 2 val. po valgio yra 6,8 Tai lyg ir telpi į šias normas išskyrus tą vieną kartą. (Be insulino man po bulvių plokštainio būtų daug prasčiau). Nu mergaitės gal daugiau tau ką pasakys.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 23, 19:40)
Aš gimdysiu mergaitę Taip gydytojai sakė Bet aš ne tikroji cukrinukė, pas mane GD (nors ir prieš nėštumą jau mano cukrai viršijo normas)