Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (3 tema)

QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 16:01)
oi o as nepasigyriau kad tas apidras kosmaras

oho blink.gif blink.gif blink.gif nu jau nenorėsiu aš tokio gėrio, jei ir man jį siūlys schmoll.gif Galvos skausmas tikrai yra tai, ko mažiausiai reikia po gimdymo. Taip kad aš tai spardysiuos iš paskutiniųjų, kad man nieko nekeistų biggrin.gif
Tik iš kitos pusės tie naktiniai hipo tai sakyčiau yra labiau susiję su Lantuso doze nei su Apidra. Nu nebent ta Apidra veikia ilgiau nei Humalogas? nes juk su Humalogu tai suhipuot naktį neįmanoma.

o tu pompą jau grąžinai? nes aš kažkaip įsivaizdavau kad tą pompą reikia grąžinti vos ne iš karto po gimdymo, bet kaip suprantu tai kol jiems nepasakai, kad nori grąžint, tai nieks tos pompos ir neieško? Ar kaip? nes man įdomu sakykim, jei pas mane dar bus likę dalių ir aš jiems ne iš karto, o tarkim po mėnesio ar dar vėliau nuo gimdymo tik grąžinčiau tą pompą, tai jie paskaičiuotų čia kaip nuomą ar kaip kažin? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 04 23, 15:03)
Nu rami aš, rami, ypač kai miegu dantim į sieną  lotuliukas.gif O buvau aš apsirengus raudona palaidine ir pas B. ėjau pati pirma, neskaitant tos poros, kurią pats B. atsivedė  mirksiukas.gif O šiaip tai ko ten triukšmaut vienai ? biggrin.gif ypač kai sėdi ir knygą skaitai  biggrin.gif dar pagalvotų žmonės, kad hormonai visai protą susuko  lotuliukas.gif 
Beje, nesinervink, kadangi skaičiau knygą, tai nesigilinau į tai kas vyksta aplinkui ir tikrai neužfiksavau, kaip SB tarkavai  biggrin.gif

beje, kažkaip man gmail'as lievai nuotraukas rodo. PAspaudus ant pačios nuotraukos jos nepadidina, o meta, kad tipo yra klaidų ir failas negali būti atvertas  doh.gif Tai tenka pirmiausia atsisiųst ir tik paskui žiūrėt, tai kaip biesina tai negaliu  doh.gif Kažin čia tik pas mane taip vyksta ar ir dar kas nors turi tokią pačią problemą  g.gif

blyn, nu vistiek tada neprisimenu doh.gif nu bet nieko, man šiaip šiandien kažkaip galvelė nelabai veikia, tai gali būt, kad rytoj ir prisiminsiu biggrin.gif šiandien prieš užmigdama galvosiu apie tave biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal tada prisiminsiu, nes man tada geriausios mintys į galvą lenda biggrin.gif lotuliukas.gif

man tai kažkaip visai normaliai tas nuotraukėles rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 04 23, 17:27)
blyn, nu vistiek tada neprisimenu doh.gif nu bet nieko, man šiaip šiandien kažkaip galvelė nelabai veikia, tai gali būt, kad rytoj ir prisiminsiu biggrin.gif šiandien prieš užmigdama galvosiu apie tave biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gal tada prisiminsiu, nes man tada geriausios mintys į galvą lenda biggrin.gif  lotuliukas.gif

man tai kažkaip visai normaliai tas nuotraukėles rodo g.gif

tai gal nevark, yra juk kur kas malonesnių dalykų apgalvojimui prie miegą mirksiukas.gif lotuliukas.gif Be to, gal jūs vėliau buvot negu aš? ir gal aš irgi tik įsivaizduoju kad mačiau tave? nes aš apie 16:00 jau buvau išėjus ax.gif tai jei jūs atėjot vėliau, tai ir nebus tau ką prisimint mirksiukas.gif
o kaip tau sekės pas B.? viskas gerai?

o dėl nuotraukų, tai jaučiu teks kompą perkraut, nes anksčiau man irgi normaliai rodydavo, tik va vakar ir šiandien kažkaip grybą pjauna doh.gif
Atsakyti
as pompa dar neatidaviau reketu paskambinti bet vis neprisiruosiu. mano viena drauge atidave gal po gimdymo darpraejo 5men,. kol pati atstove jau paskambino. tai kiek suprantu jie neskuba atimti. o Eudora dar zadi pasijungus but kaip pagimdysi????
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 04 23, 17:39)
tai gal nevark, yra juk kur kas malonesnių dalykų apgalvojimui prie miegą  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Be to, gal jūs vėliau buvot negu aš? ir gal aš irgi tik įsivaizduoju kad mačiau tave? nes aš apie 16:00 jau buvau išėjus  ax.gif tai jei jūs atėjot vėliau, tai ir nebus tau ką prisimint  mirksiukas.gif

mes jau prieš 15 val. atėjom, nes mano talonas 15,20 buvo mirksiukas.gif 4u.gif bet jaučiu, kad aš jau prisiminiau tave tongue.gif smile.gif kartais ne tu sėdėjai dešinėj B. kabineto pusėj, ten prie sienos? (nu jei taip priešais kabinetą stovėtum, tai būtų iš dešinės pusės) bigsmile.gif ir pagal pavardę tave pačią pirmą pakvietė, ane? bigsmile.gif

o mums tai irgi gerai pas B. sekės thumbup.gif jau pakalbėjom, kad pas jį gimdysiu, tai liepė dabar po 3 savaičių pasirodyt. Dar paskui nusivedė į echoskopą, patvirtino, kad tikrai viskas gerai, lelius gražiai auga thumbup.gif wub.gif parodė ir veiduką, labai smulkiai papasakojo, kas kur, kad ir tėvelis bent kažkiek susigaudytų wub.gif mažylis puikiai atitinka savo amžių, nėra per didelis, kas dažnai GD ar CD būdinga, žodžiu, viskas gerai, tikiuos, kad ir toliau taip gerai viskas bus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Aitiii, jau leliuko grazumas wub.gif wub.gif Alpstu blush2.gif
Man foto gerai rodo mirksiukas.gif
Gvile, dziugu girdeti, kad Jums viskas gerai 4u.gif 4u.gif

O kodel cukrinukes tik berniukus gimdo g.gif g.gif
Atsakyti
Eudora dar nezino kas, gal pagimdys mergyte 4u.gif biggrin.gif
madmuazele aciu uz komplimentus. ne tik grazus bet be galo ramus vaikas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 17:48)
o Eudora dar zadi pasijungus but kaip pagimdysi????

ne, nežinau dar. Aš čia tik taip teoriniam lygmeny svarstau " kas būtų jeigu būtų" doh.gif Kažkaip bijau, kad vienu metu nesugebėsiu ir leliaus prižiūrėt ir dar Lantuso dozes gaudyt blush2.gif nes gi per daug jo susivarius tai nebesustabdysi kaip kad su pompa schmoll.gif tai va ir mąstau, kad gal bent pirmą mėnesį, kol apsiprasim su lelia, dar pabūt su pompa g.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 04 23, 17:53)
kartais ne tu sėdėjai dešinėj B. kabineto pusėj, ten prie sienos?

o mums tai irgi gerai pas B. sekės thumbup.gif jau pakalbėjom, kad pas jį gimdysiu, tai liepė dabar po 3 savaičių pasirodyt. Dar paskui nusivedė į echoskopą, patvirtino, kad tikrai viskas gerai, lelius gražiai auga  parodė ir veiduką, labai smulkiai papasakojo, kas kur, kad ir tėvelis bent kažkiek susigaudytų wub.gif mažylis puikiai atitinka savo amžių, nėra per didelis, kas dažnai GD ar CD būdinga, žodžiu, viskas gerai, tikiuos, kad ir toliau taip gerai viskas bus

aha, aš ten sėdėjau mirksiukas.gif
O tai kada jūs namo grįžot jei dar echo laukėt ? bigsmile.gif nes spėju kol ta visa eilė pas jį praėjo tai ir vakaras atėjo ax.gif bet žinoma, verta bet kiek laukti, kad pamatyti savo lelią wub.gif Juo labiau, kai išgirsti, kad viskas čiki piki, tai tada visai smagu. Ir toliau taip aukit thumbup.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 04 23, 20:40)
O kodel cukrinukes tik berniukus gimdo

nežinau ar paguosiu lotuliukas.gif , bet tikrai ne vien berniukus schmoll.gif Ir cukrinukės čia ne prie ko - mergytės gi būna tik tada jei vyras juvelyras, taip kad pretenzijas SB reikškit jei ką lotuliukas.gif O jei rimčiau, tai cukrinukė, kuri gimdė šį antradienį, turi nuostabią mergytę wub.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 23, 20:40)
1.Gvile, dziugu girdeti, kad Jums viskas gerai 4u.gif  4u.gif
2.O kodel cukrinukes tik berniukus gimdo g.gif 

1. miela ir malonu 4u.gif wub.gif
2. aš čia kažkurią dieną irgi apie tai pagalvojau, kad kažin kodėl mūsų temukėj vien bernužėliai? bigsmile.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 04 23, 21:29)
1. aha, aš ten sėdėjau 
2. O tai kada jūs namo grįžot jei dar echo laukėt ?  bigsmile.gif nes spėju kol ta visa eilė pas jį praėjo tai ir vakaras atėjo  ax.gif bet žinoma, verta bet kiek laukti, kad pamatyti savo lelią  wub.gif Juo labiau, kai išgirsti, kad viskas čiki piki, tai tada visai smagu. Ir toliau taip aukit  thumbup.gif

1. jeeee! nors kartą manęs atmintis neapgavo thumbup.gif tai va, pasakysiu tada, kad tu man labai mielas ir geras žmogus pasirodei. nu matosi, toks gerietis gerietis žmogiukas smile.gif

2. dėkui už gerus linkėjimus 4u.gif o kadangi mes gerokai ne vietiniai, tai grįžom tik 22 val. doh.gif aišku, dar prieš tai nuklydę biškiuką buvom, apžiūrėjom vakarykštį pamišusių žmogelių apsipirkimą "Megoj" doh.gif biggrin.gif o šiaip, aišku, smagu, kai parodo leliuką wub.gif tik tiek, kad man echoskopą mano gydytoja užvakar buvo darius, tai kaip ir nelabai ką naujo sužinojom smile.gif bet va abiejų gydytojų pamatuoti leliaus svoriai skyrėsi per 250 g rolleyes.gif
Atsakyti
O, paguodei... wub.gif Nes beveik visos cia berniuku susilaukia ax.gif Dziaugciausi ir suneliu be proto, ale kaip noriu tureti dukryte blush2.gif geriau, dvi wub.gif wub.gif

Gvile, tu ir sunelio laukiesi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 balandžio 2009 - 20:59
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 23, 21:57)
Gvile, tu ir sunelio laukiesi bigsmile.gif

jo, ir aš šiuo atžvilgiu niekuo nesiskiriu nuo kitų mūsų temukėj bendraujančių rolleyes.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos ,pas jus aš naujokė,todėl kyla daug klausimų.Man pripažino GD prieš mėn.po gliukozės tolerancijos rezultatas buvo 7.9 ,o dabar jau 8.6 verysad.gif ,gavau aparačiuką pasimatuoju pora kart per diena 2 val. po valgio rezultatas svyruoja nuo 5.2 iki 6.6 (tiesa viena vakara buvo 4,o kita 7.7 (čia po bulvių plokštainio blush2.gif ),Ar čia neblogi rezultatai ,ar nekenkia mano 2.gif ?
Atsakyti