sveikos na forumas truputi atsigavo. wowavyva atsirado ir kalbeti padėjo saunu. wowavyva sakai gerai gyveni, bet ir tavo vaikiukas gerai gyventu nejaugi manai kad blogai gyventum ir tuomet jei leliuka turetum. koks dziaugsmas kaip jis salia. as ir galvojau kad gera gyvenima pamaišys, bet jis dabar musu karalaitis- nieko jam netruksta ir visi labai gerai gyvenam bet aisku cia nuo noro priklauso.
Eudora saunus tavo planas chuliganas, tikekimes viskas bus ok. kaip laukiu as tavo leliuko.
priminkit gmailo slaptazodi, pamirsau, iklesiu Domuko foto jau mums menesis
augam Domukas miega 4-5 valandas, as speju ir egzaminus isilaikyti, aisku poilsio reikia labai bet visa nuovargi panaikina Domuko šypsena.
QUOTE(aitiii @ 2009 04 22, 18:17)
augam Domukas miega 4-5 valandas, as speju ir egzaminus isilaikyti, aisku poilsio reikia labai bet visa nuovargi panaikina Domuko šypsena.
Parasysiu i a.z.
Jau menuo tavo suneliui Cia Jums abiems Kaip laikas greitai bega
QUOTE(madmuazele @ 2009 04 22, 19:03)
Na, viena puse sutvarke...sedziu su aptirpusiu zandikauliu...fui Savaites antibiotiku kursas laukia. Pompa planavau detis birzelio men.-bet kazi kaip cia bus...mazu tarsiuosi su gydytoja, kad jau dabar, nes atostogas nusikeliau i liepos menesi. Na, bet kokiu atveju planuoju imtis veiksmu nuo rugsejo 1 d.
Kazi kaip cia bus su mano norais ir realybe
Eudora, smagu, kad tau ir leliukui viskas gerai. Mano dukterecia gimusi geguzes 4 d.
Kazi kaip cia bus su mano norais ir realybe
Eudora, smagu, kad tau ir leliukui viskas gerai. Mano dukterecia gimusi geguzes 4 d.
na, iš tiesų pompa ir dantų tvarkymas vienas kitam nemaišo O žiūrėk per atostogas atsipalaiduosit ir jau rudeniop pradžiuginsi mus II
Bet va gegužės 4 d. gimdyt dar nenoriu Anksti, ir taip iš karto tik atsigulus, nesinori Oi, bus man čia su tais mano norais įtariu O kur dar visų kitų pageidavimai - draugė nori dovanėlės savo gimtadieniui (gegužės 3 d.), brolis - savo gimtadieniui (gegužės 9 d.) Nu gal kam nors ir pasiseks
QUOTE(aitiii @ 2009 04 22, 19:17)
Eudora saunus tavo planas chuliganas, tikekimes viskas bus ok. kaip laukiu as tavo leliuko.
mes jau irgi labai laukiam savo zuikio nors tuo pačiu vis dar nesitiki, kad tik nepilnos trys savaitės liko iki susitikimo
Su mėniasiadieniu Domuką
O tu kelk nuotraukytes, kelk - Domuko nuotraukyčių labai laukiam, tie mažyliai toooooooookie faini
Tiesa, šiandien aplankiau dar vieną cukrinukę, kuriai vakar darė CP. Tai Aitiii tai atsimena, kaip aš jai sakiau, kad jos Domukas man atrodė mažutis, nors iš tiesų tai jis buvo kaip iš vadovėlio pagal savo visus duomenis. Tai va, ta lelytė kurią šiandien mačiau, tai visai coliukė - 49 cm ir 2900 g Tai aš turbūt bijočiau net į rankas paimti - tokia mažutė ir trapi ji atrodo
sveikos
aitiii, jus su sūneliu su mėnesiuku! aukit ir toliau taip puikiai
buvai pas B. šiandien? tai tada turėjai ir mane matyt.. dabar pasakok, kokia ten tu buvai nes nuotraukėlių gmail'e neįdėjus savo..
aitiii, jus su sūneliu su mėnesiuku! aukit ir toliau taip puikiai
QUOTE(Eudora @ 2009 04 22, 17:07)
O šiaip po šiandieninio vizito pas B. nuotaikos puikios, sakė dar savaitę drąsiai galiu sėdėt namuose na, nebent pradėtų kas nors vykti Tai va, o dar po savaitės, jei viskas bus gerai, tai gal dar ir mamas spėsiu su motinos diena pasveikint ir tada jau gegužės 4 d. norėtų mane matyti stacionare Tai labai tikiuosi, kad šitas planas-chuliganas ir pavyks
buvai pas B. šiandien? tai tada turėjai ir mane matyt.. dabar pasakok, kokia ten tu buvai nes nuotraukėlių gmail'e neįdėjus savo..
QUOTE(Gvile @ 2009 04 23, 09:17)
buvai pas B. šiandien?
nes nuotraukėlių gmail'e neįdėjus savo..
nes nuotraukėlių gmail'e neįdėjus savo..
Nea, ne šiandien, vakar buvau Bet spėju tu tą ir turėjai galvoj, ar ne?
O nuotraukėlės mano gmaile yra, netgi ištisa galerija (parašysiu a.ž. kas ten ir kaip su tom nuotraukom)
o tu gal buvai su SB? nes dabar žiūrinėju pasididinus nuotraukas ir man atrodo žinau, kuri iš tų laukiančiųjų buvai tu :Aišku, jei pas B. buvai trečiadienį, o ne šiandien
QUOTE(Eudora @ 2009 04 23, 11:29)
Nea, ne šiandien, vakar buvau Bet spėju tu tą ir turėjai galvoj, ar ne?
O nuotraukėlės mano gmaile yra, netgi ištisa galerija (parašysiu a.ž. kas ten ir kaip su tom nuotraukom)
o tu gal buvai su SB? nes dabar žiūrinėju pasididinus nuotraukas ir man atrodo žinau, kuri iš tų laukiančiųjų buvai tu :Aišku, jei pas B. buvai trečiadienį, o ne šiandien
jo, buvom vakar, ne taip parašiau matai, vadinas buvom kartu oj, o kokia dabar man gėda, nes aš iš pradžių ant savo vyrioko dėl kažko šaukiau labai.. o aš taip mąstau, mąstau, nu ir niekaip šimtu procentu neatrenku, kuri ten tu buvai, matyt labai rami buvai, kad neatkreipiau dėmesio gal kartais buvai apsirengus su žalia tokia suknele ar tai palaidine tokia ilgesne, su raštais kažkokiais?
aciu uz svikinimus. o taip laikas taip greitai bega.
o Eudoros gali ir nepastebeti gali ji tikrai rami.
Noriu pasidaryti parasa, bet kodel man meta kad du vaikuciau antro neina panaikinti pazymejimo ir datos
Noriu pasidaryti parasa, bet kodel man meta kad du vaikuciau antro neina panaikinti pazymejimo ir datos
QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 14:09)
aciu uz svikinimus. o taip laikas taip greitai bega.
aš taip ir supratau
Domuko foto idetos. neparasiau antroje foto tevelis zaidzia su vaiku. labai jau myli tetis ir lepina. bus manau problemu veliau
QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 14:31)
Domuko foto idetos. neparasiau antroje foto tevelis zaidzia su vaiku. labai jau myli tetis ir lepina. bus manau problemu veliau
gražuolis tavo Domukas o jau ir koks didelis atrodo, nepasakyčiau, kad dar tik pirmą mėnesiuką ką tik atšventėt
QUOTE(Gvile @ 2009 04 23, 13:55)
o aš taip mąstau, mąstau, nu ir niekaip šimtu procentu neatrenku, kuri ten tu buvai
Nu rami aš, rami, ypač kai miegu dantim į sieną O buvau aš apsirengus raudona palaidine ir pas B. ėjau pati pirma, neskaitant tos poros, kurią pats B. atsivedė O šiaip tai ko ten triukšmaut vienai ? ypač kai sėdi ir knygą skaitai dar pagalvotų žmonės, kad hormonai visai protą susuko
Beje, nesinervink, kadangi skaičiau knygą, tai nesigilinau į tai kas vyksta aplinkui ir tikrai neužfiksavau, kaip SB tarkavai
QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 14:09)
Na, bijau, kad į šitą klausimą galėsiu atsakyt ne anksčiau kaip po trijų savaičių taip kad turbūt teks pačiai išsiaiškint ir paskui, jei ką, dar ir mane pakonsultuot
QUOTE(aitiii @ 2009 04 23, 14:31)
Kokios fainos nuotraukytės ir tie leliai auga tikrai ne dienom, o valandom, Domukas jau stipriai pasikeitęs nuo to laiko, kai aš jį mačiau
o dėl lepinimo, nu tai ne veltui lepina - gi kaip gali nelepinti savo kopijos, tik n+k metų jaunesnės B. buvo teisus - Domukas - visiška tėtuko kopija. Kažkaip kol buvo tik kelių dienų, tai bent jau aš tai negalėjau taip tiksliai pasakyt į ką panašus Na, gal ir atrodė panašesnis į TB nei į tave, bet tai maža kas ten tuo metu gali pasirodyti, kol jie dar tokie mažučiai. O va dabar nuotraukose jau matosi, kad grynas tėtukas
beje, kažkaip man gmail'as lievai nuotraukas rodo. PAspaudus ant pačios nuotraukos jos nepadidina, o meta, kad tipo yra klaidų ir failas negali būti atvertas Tai tenka pirmiausia atsisiųst ir tik paskui žiūrėt, tai kaip biesina tai negaliu Kažin čia tik pas mane taip vyksta ar ir dar kas nors turi tokią pačią problemą
beje, Aitiii, šnekėjom šnekėjom vakar, bet taip ir nepaklausiau kaip tau sekasi su Apidra? ar jauti kokius nors skirtumus nuo Humalogo?
oi o as nepasigyriau kad tas apidras kosmaras, po dvieju dienu meciau kuo toliau ir nelaukiau , nes man visai blogai buvo. net savo endokr. nepasakiau ir pasiemaiu is saldytuvo savo humologa ir gyvenu su apidra galva be proto skaudedavo nezinau kodel, cukrus 14 laikesi, o nakti manu kad suhipuodavau, nes pizama budavo galima isgrezti, man niekada taip nebudavo su humologu.
tai vyras mane perkalbejo ir pasake mesk ta insulina, as dar dvejojau, bet labai galva skaudejo. na aisku galima tik spelioti gal cia ne nuo Apidros, bet mazai jegu turejau laukti ir galvoti kas kaip pasikeis, ir kankintis, o Domuka juk reikia priziureti ir maitinti o galvos nepakeli. tai sprendimas manau buvo geras grizti prie seno.
humologas man tinka. aisku buna kad pakyla iki 20 bet manau cia pripratimas nuo pompos daro savo, kartais pamirstu susileisti iskart, su Domu uzsibunu
ir maitinimas krutimi daro savo, nes suhipuoju ir pakyla privalgius, bet manau tai laikina.
aciu uz komplimentus Domukui perduosiu
tai vyras mane perkalbejo ir pasake mesk ta insulina, as dar dvejojau, bet labai galva skaudejo. na aisku galima tik spelioti gal cia ne nuo Apidros, bet mazai jegu turejau laukti ir galvoti kas kaip pasikeis, ir kankintis, o Domuka juk reikia priziureti ir maitinti o galvos nepakeli. tai sprendimas manau buvo geras grizti prie seno.
humologas man tinka. aisku buna kad pakyla iki 20 bet manau cia pripratimas nuo pompos daro savo, kartais pamirstu susileisti iskart, su Domu uzsibunu
ir maitinimas krutimi daro savo, nes suhipuoju ir pakyla privalgius, bet manau tai laikina.
aciu uz komplimentus Domukui perduosiu