QUOTE(wowavyva @ 2009 04 20, 20:57)
Eudora, nekaip sekas. Nekrenta taip, kaip turetu. Del to taip ir supanikavau del to tth'o, nes jis itakos svoriui turi. Mityba gana ribota, o rezultatai vos ne nuliniai. Taip kad reik ieskoti ar nera kazko paslepto. Nes hormonai tai sutrike
Labai gaila, aš jau taip tikėjausi, kad tau viskas susitvarkė
O tas tavo TTH tai nėra dar sutrikęs
Ar pas tave ir kiti hormonai išsivaikščioję? Šiaip kiek žinau, tai Kazanavičius laikomas hormonų specu, tai jei dar kažkas ten su tais hormonais ne taip, tai gal vertėtų pas jį apsilankyt? nors man tai jis kaip žmogus yra labai nepriimtinas
QUOTE(wowavyva @ 2009 04 20, 20:57)
Del
glikemijos. As gana anksti pajauciu hipo. Siaip jau prie 4 jauciu diskomforta dazniausiai, bet aiskius pojucius duoda ir 3,5 - 3,2. Net nezinau, retai kada matuoju cukru, kai buna hipo. Einu ieskoti ka suvartot ir vsio. Net nezinau, kodel tas man glikuotas visada toks geras. Kai pirmus kartus gavau 4,2; 4,5 ir pan. atsakymus, tai kartojausi tyrima kitoj laboratorijoj, nes galvojau melas, bet paklaidos nebuvo, o viena karta buvo labai nezymi. SIaip labai daug matuoju cukru, dziaugiuosi, kad turiu tam galimybe. Daznas matavimasis + pompa, su kuria be vargo gali dasileisti vienetuka ar kita maza doze (siaip man budavo gaila badytis ir as nedasileidinedavau, jei budavo kokie 8-9mmol) arba prisimazinti arba issijungti baze.
o čia tai įdomiai
aš kažkaip šventai tikėjau, kad su tavo rezultatais tu turėtum daug vėliau pajaust diskomfortą. Bet kaip medikai ir sako - nėra dviejų vienodų organizmų, todėl palyginti neįmanoma.
O glikuotas kodėl geras tai aišku
Kai sąžiningai prisižiūri ir dažnai matuojies - tai paprastai taip ir būna
Na, yra dar ir kitas variantas - bet tau jis tikrai netinka
- tai kai svyruojama tarp hiper ir hipo, tada galutiniam variante irgi galima gauti pakankamai padorų glikuotą, bet tikrai ne tokį, kuris telpa į sveiko žmogaus normų ribas.
QUOTE(wowavyva @ 2009 04 20, 21:04)
ne, iki spalio ar lapkricio as ja galiu tureti. nezinau, po to ziuresiu... pabandysiu buti be pompos ir ziuresiu kaip labiau noriu.
nieko nesupratau
ką tu čia dar nori žiūrėti ir bandyti ? ir ką tada tu planuoji? Mes čia visos linkim, kad iki to spalio jau būtum
, o jinai, matai, planuoja nusiimt pompą ir žiūrėt kaip geriau
Kažką ne tą tu planuoji, man atrodo
I'm out of my mind, but feel free to leave a message