Sveikos esamos ir būsimos mamytės
Čia mes plepam ir dalinamės patirtimi apie viską, kas susiję su cukriniu diabetu ir neštuke Lai ligos debesėliai netemdo mūsų džiaugsmo ir nedaužo visų mūsų vilčių ir svajonių.
Džiaugiamės mūsų svajonių išsipildymu bei remiame viena kitą, kai sunku ir neramu.
Lai mūsų šis pavasaris bus šviesus, ryškus ir laimingas
Naudinga info
Sveikatos apsaugos ministerijos info
Diabetas ir nėštumas
Ankstesnių temų nuorodos:
tema
1 tema
2 tema
labas rytas
registruojuos naujoj gražioj temelėj
niu tai linkiu, kad su mėnulio faze išeitų ir blogų cukriukų fazė
registruojuos naujoj gražioj temelėj
QUOTE(Eudora @ 2009 03 29, 23:01)
nesvarbu man pagal visus požymius pilnatis ir viskas
niu tai linkiu, kad su mėnulio faze išeitų ir blogų cukriukų fazė
Sveikos naujuose namukuose!
Madmuazelei uz nuostabia temuke
Eudora, smagu, kad jusm viskas gerai, bet jei nervinsies del 8, tai gausi lupt
Aitii, nepergyvenk, visiems reikia laiko adaptuotis - vieniems vienaip, kitiems - kitaip, bet praeis siek tiek laikelio ir isivazouosite i vezias, patikek manim Gali buti kiek verksniuke ir del hormonu - gi organizmas dabar nelabai susigaudo, kas ir kaip ir kodel vyksta Didziuokis savo vyru ir krauk jam visus darbelius, kuriuos gali padaryti jis Sakau is patirties - kai mes grizom is ligonines, as pati norejau viska daryti, vyras maziuku tik pasidziaugdavo, o visus rupestelius kroviau ant saves, nes pati to norejau, man buvo malonu rupintis savo maziuku, kol viena diena perdegiau Tada situacija buvo tokia, kad vyras nelabai ir mokejo maziuku pasirupunti, nes as jam kaip ir neleidau, tas periodas buvo laaaaaabai sunkus Tad dalinkites ir dziaugsmais, ir vargais ir viskas bus gerai
Sekmytes jums Aukite grazus, sveiki ir laimingi
Jetau, kokie faini tie mazyyyyyyliai... Fainuolis tavo Domukas
Madmuazelei uz nuostabia temuke
QUOTE(aitiii @ 2009 03 29, 12:53)
tai tiek . dabar gyvenam namuciuose, bet labai sunku adaptuotis, kartais pradedu verkti. nezinau kodel. turbut del miego trukumo.
foto gmaile.
foto gmaile.
Aitii, nepergyvenk, visiems reikia laiko adaptuotis - vieniems vienaip, kitiems - kitaip, bet praeis siek tiek laikelio ir isivazouosite i vezias, patikek manim Gali buti kiek verksniuke ir del hormonu - gi organizmas dabar nelabai susigaudo, kas ir kaip ir kodel vyksta Didziuokis savo vyru ir krauk jam visus darbelius, kuriuos gali padaryti jis Sakau is patirties - kai mes grizom is ligonines, as pati norejau viska daryti, vyras maziuku tik pasidziaugdavo, o visus rupestelius kroviau ant saves, nes pati to norejau, man buvo malonu rupintis savo maziuku, kol viena diena perdegiau Tada situacija buvo tokia, kad vyras nelabai ir mokejo maziuku pasirupunti, nes as jam kaip ir neleidau, tas periodas buvo laaaaaabai sunkus Tad dalinkites ir dziaugsmais, ir vargais ir viskas bus gerai
Sekmytes jums Aukite grazus, sveiki ir laimingi
Jetau, kokie faini tie mazyyyyyyliai... Fainuolis tavo Domukas
aitii, ilsėkis kai tik galėsi. Nepanikuok. Vaikiukui ir tau juk viskas ok. Tuo ir džiaukis. Aukit, paratinkitės vienas prie kito. Neeikvok verkdama be reikalo energijos. Galvok tik tai kas gerą. sekmės jums. Tu juk šaunuolė.
Gal galėčiau ir nuotraukytes pažiūrėti
QUOTE(Shalna @ 2009 03 30, 12:18)
nu jo, sutinku, kad perlenkiu lazdą (nors buvo kažkurią dieną ir 11 ir 12 ) ir nors žinau, kad tokie trumpalaikiai pakilimai esmės nekeičia, ale gi norėt geresnių rezultatų tai niekas nedraudžia ypač kai prieš tai taip puikiai sekėsi
QUOTE(inguška @ 2009 03 30, 12:52)
na, jokių problemų jei pažadi prisistatyti ir pasirodyti tada galėsiu permesti duomenis į a.ž.
QUOTE(Eudora @ 2009 03 30, 13:56)
na, jokių problemų jei pažadi prisistatyti ir pasirodyti tada galėsiu permesti duomenis į a.ž.
ets, as jau permeciau neisreikalavus jokio pasizadejimo
aciu merginos uz palaikyma, laukiu kada atgusiu jegas, bet nesisviecia kolkas mano Domukas vyro sunukas, pas ji labaiu miega, pas ji atsirugsta, net nezinau kaip be vyro reiketu rupintis.
dar vis skauda krutis, ir kada jos praeis.
QUOTE(Shalna @ 2009 03 30, 16:42)
ets, as jau permeciau neisreikalavus jokio pasizadejimo
tai tu pas mus geroji fėja , o aš tai bjauri ir net galimybę bent jau pavaidinti gerą iš manęs atėmei žlugo mano karalystė
QUOTE(aitiii @ 2009 03 30, 17:29)
aciu merginos uz palaikyma, laukiu kada atgusiu jegas, bet nesisviecia kolkas mano Domukas vyro sunukas, pas ji labaiu miega, pas ji atsirugsta, net nezinau kaip be vyro reiketu rupintis.
taigi taigi, sakė B. kad sūnelis - tėvelio vaikas tai dabar tegul jis ir rūpinasi, o kai tu atsigausi tai žiūrėk ir su tavim noriau bendraus Arba padarykit skandinavišką variantą - tegul vyras ima tėvystės atostogas, o tu galėsi keliaut į darbą ir tuo pačiu pailsėt
aitii, jei ne paslaptis, kiek davėt B. už cezarį? nes, tiesą sakant, nelabai įsivaizduoju kokia jo "stafkė", o kadangi ne kauniečiai esam, tai reikia žinot, kiek pinigėlių vežtis
beje, mamytės, gal žinot, kokia situacija ten tam KMUK - jei leliukas sėdi, tai vistiek liepia natūraliai gimdyt ar daro cezarį?
o aš savo nuotraukėles pasistengsiu rytoj permest
beje, mamytės, gal žinot, kokia situacija ten tam KMUK - jei leliukas sėdi, tai vistiek liepia natūraliai gimdyt ar daro cezarį?
o aš savo nuotraukėles pasistengsiu rytoj permest
Grizau is kirpyklos... sedziu patenkinta Kaip jauciasi pavasaris
QUOTE(madmuazele @ 2009 03 30, 19:36)
Grizau is kirpyklos... sedziu patenkinta Kaip jauciasi pavasaris
pasirodyk
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 30, 19:36)
pasirodyk
Issiunciau... foto nekokia neprofesionalo, nemaskuota pati fotografavau, su chalatu prie miega