Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(emmute @ 2009 06 09, 18:01)
renkuosi pienelį veidui, gal turit atsiliepimų apie šiuos 4u.gif

migdolu rudeny turejau, o irisu dabar turiu..
apie migdolu galiu pasakyt kad akiu negrauzia visai.. o irisu jei patenka, tai grauzia.. bet dabar ismokau nusivalyt veida ir akis taip, kad nieko man negrauzia biggrin.gif seip abu man labai faini pieneliai..

o kokiu savybiu noretum is pienelio? as tada galeciau pasakyt kuris labiau tiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 09 birželio 2009 - 17:51
QUOTE(Palomina @ 2009 06 09, 18:49)
migdolu rudeny turejau, o irisu dabar turiu..
apie migdolu galiu pasakyt kad akiu negrauzia visai.. o irisu jei patenka, tai grauzia.. bet dabar ismokau nusivalyt veida ir akis taip, kad nieko man negrauzia  biggrin.gif  seip abu man labai faini pieneliai..

o kokiu savybiu noretum is pienelio? as tada galeciau pasakyt kuris labiau tiktu

reikėtų, kad makiažą gerai nuvalytų, akis tai retai dažau, bet visvien reik , kad negraužtų. Dar kad neriebus būtų, bet kartu ir nesausintų. O daugiau net nežinau... aš va baigiu biodermos sensibio valomąjį vandenį, nepakeičiamas man jis buvo, bet dabar noriu iš natūralių bandyt, užsisakiau dr.Hauschkos pienelį, o kol gausiu galvoju weledos pirkt.
Palomina, o nuplaudavai juos? rašo, kad reikia nuplaut, o Iris dar ir skiest jautriai odai unsure.gif aš labiau linkčiau migdolų imt, bet drėkinantis kremas man poras kimšo, tai gal ir pienelis netiks... net nežinau žodžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 06 09, 19:15)
reikėtų, kad makiažą gerai nuvalytų, akis tai retai dažau, bet visvien reik , kad negraužtų. Dar kad neriebus būtų, bet kartu ir nesausintų. O daugiau net nežinau...  aš va baigiu biodermos sensibio valomąjį vandenį, nepakeičiamas man jis buvo, bet dabar noriu iš natūralių bandyt, užsisakiau dr.Hauschkos pienelį, o kol gausiu galvoju weledos pirkt.
Palomina, o nuplaudavai juos? rašo, kad reikia nuplaut, o Iris dar ir skiest jautriai odai unsure.gif  aš labiau linkčiau migdolų imt, bet drėkinantis kremas man poras kimšo, tai gal ir pienelis netiks... net nežinau žodžiu doh.gif

makiaza abu gerai nuvalo.. riebumo atzvilgiu migdolu riebesnis.. irisu man vasarai super.. lengvutis.. toks net gaivinantis.. odos nesausina..
taip vandeniu nuplaunu po to.. o kas del skiedimo vandeniu jautriai odai.. tai as va kaip darau.. suslapinu visa veida, tada paskirstau pieneli visam veidui, na zodziu panasiai kaip prausikliu prausciausi.. blakstienas irgi su pieneliu patepu, kad tusas po to lengvai nusivalytu.. pamasazuoju visur ir tada jau su dregnu (bet ne slapiu) vatos diskeliu pasalinu pieneli.. labai svelniai viskas pasisalina.. na tada dar su vandeniu veida nuprausiu ir viskas.. ner taip sudetinga istikruju kaip cia gali pasirodyt biggrin.gif laiko irgi nedaug atima..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 09, 19:41)
makiaza abu gerai nuvalo.. riebumo atzvilgiu migdolu riebesnis.. irisu man vasarai super.. lengvutis.. toks net gaivinantis.. odos nesausina..
taip vandeniu nuplaunu po to.. o kas del skiedimo vandeniu jautriai odai.. tai as va kaip darau.. suslapinu visa veida, tada paskirstau pieneli visam veidui, na zodziu panasiai kaip prausikliu prausciausi.. blakstienas irgi su pieneliu patepu, kad tusas po to lengvai nusivalytu.. pamasazuoju visur ir tada jau su dregnu (bet ne slapiu) vatos diskeliu pasalinu pieneli.. labai svelniai viskas pasisalina.. na tada dar su vandeniu veida nuprausiu ir viskas.. ner taip sudetinga istikruju kaip cia gali pasirodyt biggrin.gif laiko irgi nedaug atima..

o jei vandeniu nenuplaut? unsure.gif įdomiai čia su tais pieneliais, vadintųsi prausiklais ir būtų viskas aišku biggrin.gif
man iš krano vanduo nelabai tinka, reikia virintu praustis, o tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 06 09, 19:48)
o jei vandeniu nenuplaut?  unsure.gif  įdomiai čia su tais pieneliais, vadintųsi prausiklais ir būtų viskas aišku biggrin.gif
man iš krano vanduo nelabai tinka, reikia virintu praustis, o tingiu blush2.gif

migdolu man atrodo galima ir nenuplaut g.gif buvau kelis kart migdolu nenuplovus.. viskas normaliai.. bet kadangi mano oda prie riebesniu, tai man kazkaip nenusiplovus vandeniu jauciuosi kaip nelabai nusiprausus biggrin.gif
Druide pieneli gali pabandyt nusipirkt (yra net mazais kiekiais.. lygtai 30 ml, 65 ml).. as turiu kelionems nusipirkus 65 ml.. bet sitas tai riebus labai.. raso galima ir nuplaut ir nenuplaut..
Atsakyti
Atkeliavo štai toks Weledos šampūnas http://www.zknatural...250ml-292-p.asp , žiūrėsim kaip patiks, kvapas tai labai panašus i Dr. Hausckos citrinų ir nasturtų ax.gif smile.gif
Atsakyti
Keli atsiliepimai apie paskutinius weledos pirkinukus: biggrin.gif

Druskinė pasta,oi kokia man sūri blink.gif Buvau beveik pamiršus druskos skonį.Išvalo tai gerai,bet skonis tai ne kas. Su medetkom man labiau patiko.

Vaikiškas kūno prausiklis ir šampūnas...Neblogas,kaip duškė,tai švelni,slidi,kvapas švelnus,lyg medetkos jaučiasi,bet nežymiai,norėtusi kažko kvapnesnio rolleyes.gif Rožės patiko,bet reiks kažka naujo išbandyti.
Plaukams tai tik iš bėdos,bent mano,sunkiai taip plovėsi,plaukai visai neslydo,išdžiovinus norėjosi kad būtų labiau padrėkinti.Na vaikiukų plaukiukams turbūt pats tas būtų. biggrin.gif

Vaikškas aliejus kūnui,mmm..tirštokas,bet pagrindas sezamų aliejus,tai kaip ir jaučiasi sezamai,kol kas sueis,bet geriau jis man tinka plaukams thumbup.gif

Tiesa, jau rankom išbandžiau muilą su medetkom,tai nusiplovus norisi kremo,tai turbūt kūnui net nebandyti.
wink.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau ir jau išbandžiau šampūną su rozmarinais. Tai patiko jis man, tikiuosi, kad pagelbės jis man susitvarkyti su pleiskanomis rolleyes.gif
Atsakyti
Amulet Paskelbta Vakar, 23:37
  Aš nusipirkau ir jau išbandžiau šampūną su rozmarinais. Tai patiko jis man, tikiuosi, kad pagelbės jis man susitvarkyti su pleiskanomis 

Man viena vaistininkė sakė,kad kaštonų labiau nuo pleiskanų wink.gif
Kiek tiesos nežinau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 13, 20:13)
Tiesa, jau rankom išbandžiau muilą su medetkom,tai nusiplovus norisi kremo,tai turbūt kūnui net nebandyti.
wink.gif

kaip tik baiginėju šį muilą, tai man nesausino smile.gif
Atsakyti
emmute Paskelbta Šiandien, 19:29
  QUOTE(Manija69 @ 2009 06 13, 20:13)

kaip tik baiginėju šį muilą, tai man nesausino 

Naudoji kūnui?
Žinai,žiūriu,kad rankos jau apsiprato ir visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 06 14, 20:15)
Naudoji kūnui?
Žinai,žiūriu,kad rankos jau apsiprato ir visai nieko biggrin.gif

visam kūnui tai ne, tik dažnam rankų plovimui, intymiai higienai...tai, manau, ir kūnui neturėtų sausint unsure.gif

Atsakyti