QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 19, 16:06)
Turiu naktinį kremą iš "Iris" serijos. Man labai tinka ir patinka, sudrėkina pakankamai odą. Aišku blizga jis siaubingai, lyg aliejaus užsitepus ant veido, bet kai naktinis, tai man nesvarbu Norėčiau įsigyti ir dieninį, tos pat Iris serijos. Va ką apie jį rašo:
"Maitinamasis, riebus dieninis kremas, skirtas sausos ir labai sausos veido odos priežiūrai ir ją intensyviai drėkina".
Mėginukų kažkaip niekur jo neturi.. Bijau, kad tik jis neblizgėtų ant veido dieniniam kremui to atleisti negalėčiau. Gal kas turi,- kokie atsiliepimai? Blizga ar ne? Mano oda labai sausa ir pleiskanojanti bei paraudonuojanti net.
"Maitinamasis, riebus dieninis kremas, skirtas sausos ir labai sausos veido odos priežiūrai ir ją intensyviai drėkina".
Mėginukų kažkaip niekur jo neturi.. Bijau, kad tik jis neblizgėtų ant veido dieniniam kremui to atleisti negalėčiau. Gal kas turi,- kokie atsiliepimai? Blizga ar ne? Mano oda labai sausa ir pleiskanojanti bei paraudonuojanti net.
esu turėjus mėginuką, ir man jis netiko, bt mano oda mišri. Bet naudoju Iris serijos veido losjoną miščiai odai, tai labai patinka