Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 02 19, 16:06)
Turiu naktinį kremą iš "Iris" serijos. Man labai tinka ir patinka, sudrėkina pakankamai odą. Aišku blizga jis siaubingai, lyg aliejaus užsitepus ant veido, bet kai naktinis, tai man nesvarbu  mirksiukas.gif  Norėčiau įsigyti ir dieninį, tos pat Iris serijos. Va ką apie jį rašo:
"Maitinamasis, riebus dieninis kremas, skirtas sausos ir labai sausos veido odos priežiūrai ir ją intensyviai drėkina".
Mėginukų kažkaip niekur jo neturi.. Bijau, kad tik jis neblizgėtų ant veido  g.gif  unsure.gif dieniniam kremui to atleisti negalėčiau. Gal kas turi,- kokie atsiliepimai? Blizga ar ne? Mano oda labai sausa ir pleiskanojanti bei paraudonuojanti net.

esu turėjus mėginuką, ir man jis netiko, bt mano oda mišri. Bet naudoju Iris serijos veido losjoną miščiai odai, tai labai patinka smile.gif
Atsakyti
Baikit, negasdinkit, kad weledos su vilkdagiais riebus unsure.gif , jis sekantis laukia eilej, kai dabaigsiu su migdolais kremuka. Mano oda misri. Ant pakuotes raso, "An intensive cream to moisturise and protect the face from environmental damage". Kazkaip pagalvojau, kad drekinantis, tai tiks. Lyg ir skaiciau, kazkas su sios serijos kremukais riebia oda apsitvarke, bet gali but, kad maisau pavadinimus. Labai jie panasus ant tu weledos kremu surasyti. ax.gif
Atsakyti
gal sitas kremas per salcius labai liux butu g.gif
as isbandziau dantu pasta su medetkomis smile.gif labai patinka.is pat pradziu galiu pasakyti,kad kazkaip itartinai dantenos kraujavo,bet po keliu panaudojimu baigesi sitas dalykas.nors niekada pas mane jos nekraujuoja g.gif na,gal,sakykim,sutapimas tokis. g.gif ir skonis tokis kitos,ne metinis,bet gaivus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2011 02 22, 02:14)
Baikit, negasdinkit, kad weledos su vilkdagiais riebus unsure.gif  , jis sekantis laukia eilej, kai dabaigsiu su migdolais kremuka. Mano oda misri.  Ant pakuotes raso, "An intensive cream to moisturise and protect the face from environmental damage". Kazkaip pagalvojau, kad drekinantis, tai tiks. Lyg ir skaiciau, kazkas su sios serijos kremukais riebia oda apsitvarke, bet gali but, kad maisau pavadinimus. Labai jie panasus ant tu weledos kremu surasyti. ax.gif

Neriebus Iris schmoll.gif Migdolų riebesnis.
O kas rašė, kad oda užtepus blizga, bandykit netepti ant sausos odos. Ant drėgnos visai kitaip geriasi 4u.gif Bent jau man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MiLi*: 07 kovo 2011 - 19:15
O gal kas esate bande weledos paakiu kremus verta moketi tiek pinigeliu?
Atsakyti
O koks realus weleos rožių kremo poveikis? Klausiu tų kurios naudojo/naudoja smile.gif
Atsakyti
vienintelis bandytas produktas - rozmarinų šampūnas. klaikuma ir pinigų išmetimas į balą. pribaigiau kaip vonios putas, nes mano plaukams visiškai netiko - sausino, vėlė.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 16, 16:14)
O koks realus weleos rožių kremo poveikis? Klausiu tų kurios naudojo/naudoja smile.gif
turiu wildrose krema misriai odai, maciau, yra ir sausai odai vienas. naudoju antra savaite, bet nepastoviai. kad labai suzaveta buciau, nepasakysiu, bet tai vienas is geresniu mano turetu kremu. jis ne tik drekina, bet kazkiek ir lygina smulkias rauksleles, riebiai kaktos sriciai jis per riebus, na gal cia tik mano ispudis. isteptas veidas lieka blizgantis, bet ne riebus. krempudra ant jo uzsitepa be problemu. tikejausi, kad skaniai kvepes, bet ne, greiciausiai del naturaliu alieju. as juo ir paakius tepu.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2011 03 16, 18:30)
turiu wildrose  krema  misriai  odai,  maciau, yra ir sausai  odai vienas. naudoju antra savaite,  bet nepastoviai. kad labai suzaveta buciau, nepasakysiu,  bet tai vienas  is geresniu mano turetu  kremu. jis  ne tik  drekina, bet kazkiek ir  lygina smulkias rauksleles, riebiai  kaktos sriciai  jis per riebus, na gal cia tik mano ispudis. isteptas veidas lieka blizgantis, bet ne riebus. krempudra ant jo uzsitepa be problemu. tikejausi, kad skaniai kvepes, bet ne, greiciausiai del naturaliu alieju. as juo ir paakius tepu.

Aš dabar baiginėju Iris serijos mišriai odai smile.gif Tai va ir įdomu kiek ten jie realiai skiriasi smile.gif Prie natūralių kvapų jau pripratus. O kad neliktų to riebumo pojūčio tai pirma hidroliatu pasipurškiu...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 03 16, 18:33)
Aš dabar baiginėju Iris serijos mišriai odai smile.gif Tai va ir įdomu kiek ten jie realiai skiriasi smile.gif Prie natūralių kvapų jau pripratus. O kad neliktų to riebumo pojūčio tai pirma hidroliatu pasipurškiu...

kad wildrose nera riebus, jis padengia veida idomiai lipnia plevele, kuri, greiciausiai optiskai lygina rauksleles. itariu, kad vasarai sis kremas man netiks.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti