Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(begike @ 2009 05 10, 17:06)
aisku, aciu  4u.gif  turbut neverta bandyt, nes man tinka lengvesni  unsure.gif 
O gal zinai kuom skiriasi iris dieninis ir iris drekinamasis kremas  doh.gif  parasiau weledai bet ilgokai neatraso  unsure.gif  nesuprantu skirtumu  unsure.gif

jei tau patinka lengvi kremukai, tai rinkis tada Iris drekinanti (kuri anksciau ir turejai).. nes jis gal pats lengviausias is Weledos kremu.. vasarai kaip tik..
dieninis Iris kremas riebesnis uz Iris drekinanti, bet maziau riebesnis uz Migdolu drekinanti biggrin.gif as visus siuos tris esu isbandzius tai cia mano pastebejimai..
Atsakyti
o migdolų intensyviai drėkinantį kremą bandėt kas nors? 4u.gif įdomu jis daug sunkesnis už migdolų drėkinantį? g.gif nes aš va pirkau drėkinančio miniuką, ir rodos truputėlį man skruostus traukia unsure.gif
Atsakyti
Pastebejimai, panaudojus rozmarinu vandeni, visu pirma, greiciau islindo pilkos saknys nei visada biggrin.gif (paaiskinimas:dazau plaukus), tai darom isvada, kad gal prisidejo prie greitesnio plauku augimo g.gif savo atveju, izvelgiu sioje vietoje ir pliusa, ir minusa biggrin.gif patinka pats plauko purumas, bet prie mano pleiskanu isnaikinimo neprisideda g.gif kartais net atrodo, kad dar labiau galva niezeti pradeda g.gif skaiciau komentara, kad lyg pastebejo, jog plaukai labiau elektrinasi, tiesa pasakius, as ir pastebejau, ko iki tol nebuvo, negi gali buti susije g.gif sudejus visus pliusus ir minusus (konkreciai mano atveju), issibaigus, kol kas kito nepirkciau jauciu g.gif
Atsakyti
Sveikutes visos! smile.gif

Man teko naudoti Weledos rozmarinu sampuna ir vandeni plaukams. Isigijau, nes rekomendavo kaip siokia tokia pagalba slenkantiems plaukams, kadangi rozmarinas turi kazkokiu aktyvinanciu savybiu, kurios pristabdo slinkima bei skatina nauju plauku augima. Na, augima gal ir paskatino, nes siuo metu turiu daug auganciu plaukuciu biggrin.gif Aisku, griebiausi eiles priemoniu, tai neaisku kiek 'macijo' butent sitos ax.gif
Tikrai labai patiko vanduo - labai gerai sudrekina po plovimo sausa galvos oda ir nuima niezuli thumbup.gif Visada itrinu i oda tuoj po plovimo. Sampunas duoda sveiko blizgesio, bet plaukai tikrai prasosi papildomu priemoniu nuo velimosi, putimosi. Gaila, kad nera tos pacios serijos balzamo plaukams.
Kaip tik baigesi abi priemones, tai begsiu siandien pirkti. Kazkodel holos puslapyje nebera rozmarinu sampuno, tikiuos parduotuvej dar rasiu.
Atsakyti
QUOTE(smiltyne @ 2009 05 16, 14:11)
Sveikutes visos!  smile.gif

Man teko naudoti Weledos rozmarinu sampuna ir vandeni plaukams. Isigijau, nes rekomendavo kaip siokia tokia pagalba slenkantiems plaukams, kadangi rozmarinas turi kazkokiu aktyvinanciu savybiu, kurios pristabdo slinkima bei skatina nauju plauku augima. Na, augima gal ir paskatino, nes siuo metu turiu daug auganciu plaukuciu  biggrin.gif  Aisku, griebiausi eiles priemoniu, tai neaisku kiek 'macijo' butent sitos  ax.gif
Tikrai labai patiko vanduo - labai gerai sudrekina po plovimo sausa galvos oda ir nuima niezuli  thumbup.gif  Visada itrinu i oda tuoj po plovimo. Sampunas duoda sveiko blizgesio, bet plaukai tikrai prasosi papildomu priemoniu nuo velimosi, putimosi. Gaila, kad nera tos pacios serijos balzamo plaukams.
Kaip tik baigesi abi priemones, tai begsiu siandien pirkti. Kazkodel holos puslapyje nebera rozmarinu sampuno, tikiuos parduotuvej dar rasiu.

parduotuvej tikrai turi but rozmarinu sampuno.. holos puslapy niekad nemaciau kad parduotu rozmarinini, tik kastonini..

------
o man jau vis labiau pradeda patikt kastonu sampunas.. cia gal is pradziu pasirode kad riebina plaukus jis man, bet dabar ziuriu isbunu ilgiau su graziais plaukais.. rolleyes.gif
o su dr.Hauschka plauku balzamu tai isvis super plaukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 16 gegužės 2009 - 13:19
Palomina Paskelbta Šiandien, 14:17
  QUOTE(smiltyne @ 2009 05 16, 14:11)
Sveikutes visos! 

Man teko naudoti Weledos rozmarinu sampuna ir vandeni plaukams. Isigijau, nes rekomendavo kaip siokia tokia pagalba slenkantiems plaukams, kadangi rozmarinas turi kazkokiu aktyvinanciu savybiu, kurios pristabdo slinkima bei skatina nauju plauku augima. Na, augima gal ir paskatino, nes siuo metu turiu daug auganciu plaukuciu    Aisku, griebiausi eiles priemoniu, tai neaisku kiek 'macijo' butent sitos 
Tikrai labai patiko vanduo - labai gerai sudrekina po plovimo sausa galvos oda ir nuima niezuli    Visada itrinu i oda tuoj po plovimo. Sampunas duoda sveiko blizgesio, bet plaukai tikrai prasosi papildomu priemoniu nuo velimosi, putimosi. Gaila, kad nera tos pacios serijos balzamo plaukams.

parduotuvej tikrai turi but rozmarinu sampuno.. holos puslapy niekad nemaciau kad parduotu rozmarinini, tik kastonini..

------
o man jau vis labiau pradeda patikt kastonu sampunas.. cia gal is pradziu pasirode kad riebina plaukus jis man, bet dabar ziuriu isbunu ilgiau su graziais plaukais.. 
o su dr.Hauschka plauku balzamu tai isvis super plaukai 

Dabar per visas temas paskui tave lotuliukas.gif Smagu girdėti gerus atsiliepimus apie Dr.Hauschka balzamą,kaip tik laukiu biggrin.gif O kokie tavo plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 16, 14:52)
Dabar per visas temas paskui tave lotuliukas.gif Smagu girdėti gerus atsiliepimus apie Dr.Hauschka balzamą,kaip tik laukiu biggrin.gif O kokie tavo plaukai?

normalus plaukai.. nors ir dziovinu dziovintuvu bei patiesinu tiesinimo znyplem, bet nera isauseje.. sveiki tokie sakyciau.. blizga kaip reikiant biggrin.gif dabar jau paskutiniu metu stengiuos nebetiesinti plauku, bet va dar be dziovintuvo neapsieinu blush2.gif
Atsakyti
atrodo, kad migdolų drėkinantis kremas man kemša poras unsure.gif o gaila, geras drėkinantis kremas buvo...

o vat šaltalankių dušo kremas laaabai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 16, 15:02)
normalus plaukai..  nors ir dziovinu dziovintuvu bei patiesinu tiesinimo znyplem, bet nera isauseje.. sveiki tokie sakyciau.. blizga kaip reikiant  biggrin.gif  dabar jau paskutiniu metu stengiuos nebetiesinti plauku, bet va dar be dziovintuvo neapsieinu  blush2.gif

o ar naudojat ka nors, kad bent kiek apsaugotu nuo feno ar znypliu karscio? ax.gif blush2.gif

beje, matyt praleidau, bet apie kuri hauschkos balzama cia kalbama?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 21, 16:01)
o ar naudojat ka nors, kad bent kiek apsaugotu nuo feno ar znypliu karscio? ax.gif  blush2.gif

beje, matyt praleidau, bet apie kuri hauschkos balzama cia kalbama?

nenaudoju jokiu nuo karscio priemoniu.. mano plauku priemones tokios: sampunas, plauku balzmas, na ir aliejus koks nors (kokosu, monoi ar sezamu), kuri naudoju kartais kaip kauke plaukams..
mano pats plaukas labai storas (na ir paciu plauku labai daug biggrin.gif kirpeja vis sako pasidalint galeciau su kuo nors lotuliukas.gif ), plauku galiukai buvo pradeje sakotis tik po metu nuo paskutinio kirpimo, tai ejau pakirpt siek tiek nes jau laikas buvo.. seip auginu plaukus dabar labai biggrin.gif na tfu tfu tfu nesiskundziu savo plaukais..
plauku priemones jau atsirinkus esu kurios man patinka..

o Hauschkos balzamas plaukams tik vienas ir buna smile.gif
Atsakyti

kad butu i tema, kuri laika naudoju weledos rozmarinu vandeni, esu visai patenkinta, bet kadangi naudoju ne viena priemone plaukams, sunku pasakyt, kas duota rezultata, galbut visuma ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 gruodžio 2009 - 19:31
Gal kas žino,nes aš negaliu atgaminti kas yra tirštesnis ar weledos kaukė ar plaukų aliejus?Kažkuris labiau patiko ir dėl poveikio ir dėl kvapo,nu bet niekaip neatsimenu kuris g.gif Arba vėl pirkti abu,tada išsiaiškinsiu rolleyes.gif
Atsakyti