QUOTE(Laura81r @ 2011 01 23, 13:34)
sveikos,o as pradejau naudoti roziu dienini kremuka.
As visa roziu serija pradejau naudot - kremus dienini ir naktini, tonika ir makiazo valymo pieneli. Oda mano sausa, bet nebe tokia, kokia budavo seniau (o seniau ir papleiskanodavo, tai tuo metu man migdolu Weleda serija puikiai tikdavo), tai tinka man si serija. Erzina 2 dalykai: ka valymo pieneli ir tonika reikia pilt ant dregnos vatytes (t.y. pvz pieneli galima ir tiesiai ant odos, bet man nuo vatytes geriau), o antra, kad tie ju rekomenduojami mazi kiekiai man zymiai per mazi. Pvz sausai odai rekomenduoja 1 sliukstelejima toniko ir tik karta per diena - nu o kai ant tos slapios vatytes, tai taip, kvapui uztenka, vatyte slapia, bet kad tonikas kazka savo darytu netikiu, nes tas laselis tikrai per mazai, kad visai odai uztektu. Tai ir naudoju negailedama 2 kartus per diena po kokius 4-6 sliukstelejimus.
Roziu kvapas man isvis nera labai skanus (tik paciu tikruju roziu patinka, o kosmetikoje, kvepaluose ne), tai nekaifuoju nuo sios serijos. Bet kazko dieninis kremas man dar ir prieskoni turi - lyg kokiu tepalu atsiduoda (nors vyrui kisau ji uostyt, tai nieko be roziu neuzuodzia)
Oda siuo metu kiek pasausejus mano, bet dar negaliu sakyt, kad nuo sio toniko, nes naudoju ir nerolio eliksyra (o nerolis sausina), ir pries pora dienu teko dregnu veidu lauke pereit, tai irgi pasalo oda, ir megineli kitokio kremo teko bandyt (o jis man per lengvas dienai pasirode siuo metu). Kolkas isvadu nedarau ir toliau tesiu rezima.