Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 28, 12:30)
O kas dėl glicerino, tai jis būna ir natūralus (iš palmių) ir sintetinis, natūralus sertifikuotoj kosmetikoj leidžiamas. Apie alkoholius natūralioje kosmetikoje čia.

Labai dėkui už nuraminimą blush2.gif tačiau su tais sertifikatais man vis tiek neaišku, kad psl kur parduoda jų prirašyta daug, o ant gaminio pakuotės bei panaršius internete nelabai randu, yra tik vienas, apie kurį rašoma pačios weledos puslapy, "natrue".
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 12 28, 14:44)
Labai dėkui už nuraminimą  blush2.gif  tačiau su tais sertifikatais man vis tiek neaišku, kad psl kur parduoda jų prirašyta daug, o ant gaminio pakuotės bei panaršius internete nelabai randu, yra tik vienas, apie kurį rašoma pačios weledos puslapy, "natrue".

Dažniausiai ant tam tikro produkto būna vienas sertifikatas. Na, nėra tikslo sertifikuoti ir BDIH, ir Ecocert, ir Usda Organics. Šiaip su Weleda sudėtimis viskas yra gerai, tik šampūnai nesertifikuoti, nes juose yra SLS.
Atsakyti
sveikos,o as pradejau naudoti roziu dienini kremuka.tai kvapas labai patinka,tokis kaip ir naktinio,tik mano odai jis nera 100%tinkamas taip suprantu...kazkaip gal jis man per"liesas"gal vasarai geriau butu?bet siuo metu norisi kazko riebesnio rolleyes.gif migdolu kremukas mano odai patiko labiau unsure.gif nors naktiniui jokiu priekaistu neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 01 23, 13:34)
sveikos,o as pradejau naudoti roziu dienini kremuka.

As visa roziu serija pradejau naudot - kremus dienini ir naktini, tonika ir makiazo valymo pieneli. Oda mano sausa, bet nebe tokia, kokia budavo seniau (o seniau ir papleiskanodavo, tai tuo metu man migdolu Weleda serija puikiai tikdavo), tai tinka man si serija. Erzina 2 dalykai: ka valymo pieneli ir tonika reikia pilt ant dregnos vatytes (t.y. pvz pieneli galima ir tiesiai ant odos, bet man nuo vatytes geriau), o antra, kad tie ju rekomenduojami mazi kiekiai man zymiai per mazi. Pvz sausai odai rekomenduoja 1 sliukstelejima toniko ir tik karta per diena - nu o kai ant tos slapios vatytes, tai taip, kvapui uztenka, vatyte slapia, bet kad tonikas kazka savo darytu netikiu, nes tas laselis tikrai per mazai, kad visai odai uztektu. Tai ir naudoju negailedama 2 kartus per diena po kokius 4-6 sliukstelejimus. ax.gif

Roziu kvapas man isvis nera labai skanus (tik paciu tikruju roziu patinka, o kosmetikoje, kvepaluose ne), tai nekaifuoju nuo sios serijos. Bet kazko dieninis kremas man dar ir prieskoni turi - lyg kokiu tepalu atsiduoda (nors vyrui kisau ji uostyt, tai nieko be roziu neuzuodzia) doh.gif

Oda siuo metu kiek pasausejus mano, bet dar negaliu sakyt, kad nuo sio toniko, nes naudoju ir nerolio eliksyra (o nerolis sausina), ir pries pora dienu teko dregnu veidu lauke pereit, tai irgi pasalo oda, ir megineli kitokio kremo teko bandyt (o jis man per lengvas dienai pasirode siuo metu). Kolkas isvadu nedarau ir toliau tesiu rezima.
Atsakyti
na,man irgi jis per sausas lotuliukas.gif kaip pasitepi,tai tokis riebaliukas ant virsaus lyg ir jauciasi,o tie toki giluminiai sluoksniai,atrodo,nesudrekinti kaip reikia biggrin.gif jei aiskiai issireiskiau doh.gif ir palei barzda pasipleiskanot pradejo...bet nekaltinu kremo,nes ir atostogavom siltuose krastuose,tai ir oro ir vandens kaita irgi galejo prisideti...zodziu,irgi dar naudosiu ir ziuresiu kas gausis toliau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2011 01 23, 15:46)
na,man irgi jis per sausas lotuliukas.gif

Kremai tai man abu puikia tinka, ten kitos firmos ta megini isbandziau, kur per lengvas buvo.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 12 14, 20:03)
Zinot,man visai patiko migdolu pienelis ir kremas intensyvus maitinantis veido odai,tai turbut pirksiu dar ir migdolu drekinanti.Idomu,o kodel nera sios serijos toniko veidui g.gif ,reikia pirkt kitoki,gal patartumet g.gif ,zinoma is Weledos ka nors 4u.gif

Savo posteli pakomentuosiu smile.gif
Nusipirkau,as ir drekinanti migdolu krema,bet zinokit truksta drekinimo,vistiek tempia oda,pieneliu migdolu esu patenkinta,as prausiu su juo veida,bet kremukais nelabai unsure.gif ziuresim,kaip toliau bus,naudosiu,kol surasiu i ka pakeist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 23 sausio 2011 - 15:42
Man Everon lūpų balzamas nerealiai patinka. Man net lūpų kampučius sutrūkinėjusius pagydė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme85 @ 2011 02 08, 18:46)
Man Everon lūpų balzamas nerealiai patinka. Man net lūpų kampučius sutrūkinėjusius pagydė  4u.gif

Kaip tik ką tik apie jį atsiliepimą norėjau parašyti. bigsmile.gif Superinis balzamas, puikiai nuo šalčio apsaugo. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
O kaip cia yra su Weledos sampunais, ankciau lyg budavo po 200 ml o dabar tik po 100ml pakuotes... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 02 13, 23:34)
O kaip cia yra su Weledos sampunais, ankciau lyg budavo po 200 ml o dabar tik po 100ml pakuotes...  unsure.gif

Kiek aš esu turėjusi Weledos šampūnų, visi buvo po 100ml... Su rozmarinais mano mėgstamiausias jau kelis metus ir kažkaip lyg nepastebėjau pakuotės dydžio pokyčių g.gif
Atsakyti
Turiu naktinį kremą iš "Iris" serijos. Man labai tinka ir patinka, sudrėkina pakankamai odą. Aišku blizga jis siaubingai, lyg aliejaus užsitepus ant veido, bet kai naktinis, tai man nesvarbu mirksiukas.gif Norėčiau įsigyti ir dieninį, tos pat Iris serijos. Va ką apie jį rašo:
"Maitinamasis, riebus dieninis kremas, skirtas sausos ir labai sausos veido odos priežiūrai ir ją intensyviai drėkina".
Mėginukų kažkaip niekur jo neturi.. Bijau, kad tik jis neblizgėtų ant veido g.gif unsure.gif dieniniam kremui to atleisti negalėčiau. Gal kas turi,- kokie atsiliepimai? Blizga ar ne? Mano oda labai sausa ir pleiskanojanti bei paraudonuojanti net.
Atsakyti