Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

o as pries kelias dienas nusipirkau laukiniu roziu naktini krema.tai jau kaip patinka man jo kvapas...mmmmm....o siandien nusipirkau ir dienini rolleyes.gif bet jo dar nepradesiu.reik pabaigt intensyvu migdolu.dienai jis man dabar pats tas thumbup.gif tai dabar gundausi kuno pieneliui su rozem,kazin kaip jis?gal kas bandete?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 12 15, 01:30)
o as pries kelias dienas nusipirkau laukiniu roziu naktini krema.tai jau kaip patinka man jo kvapas...mmmmm....o siandien nusipirkau ir dienini  rolleyes.gif  bet jo dar nepradesiu.reik pabaigt intensyvu migdolu.dienai jis man dabar pats tas  thumbup.gif  tai dabar gundausi kuno pieneliui su rozem,kazin kaip jis?gal kas bandete?

O kiek laiko naudojat intensyvu migdolu krema g.gif,ir kokie pastebejimai jusu g.gif As jau savaite bus,tai jis man galiu pasakyt tinka,tik gaila,kad naktinio nera kremo is sios serijos unsure.gif ,tai pirksiu dienini drekinamaji,ir naudosiu kaip naktini,arba tepsiu,tada kai neisiu laukan,nes truputi truksta drekinimo veidui.
As is Weledos,anksciau,nesu niekobandzius,tai mano pirmas kartas,tikiuosi nenusivilsiu sia kosmetika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 15 gruodžio 2010 - 17:20
Labas,gal kas zino kokia kaina Laukinių rožių intensyvaus kremo paakiams ir kokie atsiliepimai 4u.gif aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 12 15, 16:17)
O kiek laiko naudojat intensyvu migdolu krema g.gif,ir kokie pastebejimai jusu g.gif  As jau savaite bus,tai jis man galiu pasakyt tinka,tik gaila,kad naktinio nera kremo is sios serijos unsure.gif ,tai pirksiu dienini drekinamaji,ir naudosiu kaip naktini,arba tepsiu,tada kai neisiu laukan,nes truputi truksta drekinimo veidui.
As is Weledos,anksciau,nesu niekobandzius,tai mano pirmas kartas,tikiuosi nenusivilsiu sia kosmetika smile.gif

tiesa sakant,as jau i pabaiga ji.liko tik truputelis...visa beveik sunaudojau.patiko jis man.pradziai nemokejau naudotis blush2.gif ax.gif nes as megeja visko daug naudoti...riebiai uztepti lotuliukas.gif galvojau,kad kiek per riebus,bet kai sumazinau kieki tepama ant veido,tai buvo pats tas thumbup.gif
Atsakyti
O sakykit, gal yra Weledos veido prausiklių skirtų vyrams?
Atsakyti
O koks skirtumas veido prausiklis moteriai ar vyrui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 12 16, 00:46)
tiesa sakant,as jau i pabaiga ji.liko tik truputelis...visa beveik sunaudojau.patiko jis man.pradziai nemokejau naudotis  blush2.gif  ax.gif nes as megeja visko daug naudoti...riebiai uztepti  lotuliukas.gif galvojau,kad kiek per riebus,bet kai sumazinau kieki tepama ant veido,tai buvo pats tas thumbup.gif

Parasykit koks labiau patiko,kai pradesit naudot roziu kremuka 4u.gif
Atsakyti
Kas naudojat weledos kaukes veidukui g.gif kokias naudojat,kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir ne tik 4u.gif
Manau, padariau klaidą, rimčiau nepasidomėjusi.. Tai klausiu gal kas tiksliai žino - pirkau vyrui weledos drėkinantį kremą (moisture cream for men) iš lovelula.com, ten sužymėti sertifikatai buvo ir viskas, o kai atsiuntė, kažkaip ant pakuotės nė vieno sertifikato nerandu, o ir internete kažkaip apie juos niekur daugiau neužsimenama, ir sudėtyje glicerinas ir alkoholis.. kažkaip nepatikima pasirodė, tai vat ir kreipiuosi į jus, ar nusipirkau produktą neatitinkantį mano lūkesčių, ar viskas su juo tvarkoje? Dar tik pradedu domėtis ekologija, tai nebarkit labai. Et, jei bus pirmas pirkinys nesėkmingas, bus liūdna.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 12 28, 13:29)
Sveikos mamytės ir ne tik  4u.gif
Manau, padariau klaidą, rimčiau nepasidomėjusi.. Tai klausiu gal kas tiksliai žino - pirkau vyrui weledos drėkinantį kremą (moisture cream for men) iš lovelula.com, ten sužymėti sertifikatai buvo ir viskas, o kai atsiuntė, kažkaip ant pakuotės nė vieno sertifikato nerandu, o ir internete kažkaip apie juos niekur daugiau neužsimenama, ir sudėtyje glicerinas ir alkoholis.. kažkaip nepatikima pasirodė, tai vat ir kreipiuosi į jus, ar nusipirkau produktą neatitinkantį mano lūkesčių, ar viskas su juo tvarkoje? Dar tik pradedu domėtis ekologija, tai nebarkit labai. Et, jei bus pirmas pirkinys nesėkmingas, bus liūdna..  doh.gif

viskas su kremu yra gerai mirksiukas.gif o kuo kliuna glicerinas ir alkoholis? sie ingridientai naudojami naturaliose kosmetikos priemonese..
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 16, 01:08)
O koks skirtumas veido prausiklis moteriai ar vyrui?  g.gif

Jei gamina atskiras linijas vyrams ir moterims, vadinasi skirtumas yra 4u.gif . Nepamirškim, kad vyrų oda yra 2kart storesnę nei moterų, taip pat moterų oda labiau linkusi į alergijas ir yra jautresnė nei vyrų oda cool.gif
Todėl nieko keista, kad priemonių sudėtis gali kažkiek skirtis, bei tam tikrų sudedamųjų dalių kiekiai produkte - taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 12 28, 13:29)

O kas dėl glicerino, tai jis būna ir natūralus (iš palmių) ir sintetinis, natūralus sertifikuotoj kosmetikoj leidžiamas. Apie alkoholius natūralioje kosmetikoje čia.
Atsakyti