Nusipirkau Weleda Everon pieštuką lūpoms http://eko-sala.lt/l...rieziura/id=166 Pabandžiau kelias dienas, bet kažkaip man kvapas nelimpa... Tai galėčiau perleisti kam nors už sutartą kainą...
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 12 13, 18:29)
Nusipirkau Weledos pieštuką lūpoms http://eko-sala.lt/l...rieziura/id=166 Pabandžiau kelias dienas, bet kažkaip man kvapas nelimpa... Tai galėčiau perleisti kam nors už sutartą kainą...
O man jis nepakeičiamas jau patapo. Lūpos švelnios, neskilinėja. Ir kvapas patinka
QUOTE(*MiLi* @ 2010 12 13, 21:22)
O man jis nepakeičiamas jau patapo. Lūpos švelnios, neskilinėja. Ir kvapas patinka
Na gerą poveikį ir aš pajutau, bet va man tas kvapas... Pasitepus jaučiu vis, tai net iki blogumo kaip sakoma man jau jis...
Nusipirkau drėkinamąjį kremą su vilkdalgiais, labai jis man tinka Tik įdomu pasidarė, kodėl kremo galiojimo laikas toks ilgas, juk natūralūs ingredientai? Ant pakuotės rašo, kad galioja beveik iki 2012 metų pabaigos, o girdėjau, kad natūralių kremų galiojimo laikas turėtų būti daug daug trumpesnis...
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 12 13, 18:29)
Nusipirkau Weledos pieštuką lūpoms http://eko-sala.lt/l...rieziura/id=166 Pabandžiau kelias dienas, bet kažkaip man kvapas nelimpa... Tai galėčiau perleisti kam nors už sutartą kainą...
O koks tas jo kvapas?
QUOTE(ernesin @ 2010 12 14, 00:03)
O koks tas jo kvapas?
mano nosis uzuodzia rozes
Papildyta:
QUOTE(Jasje @ 2010 12 13, 23:42)
Nusipirkau drėkinamąjį kremą su vilkdalgiais, labai jis man tinka Tik įdomu pasidarė, kodėl kremo galiojimo laikas toks ilgas, juk natūralūs ingredientai? Ant pakuotės rašo, kad galioja beveik iki 2012 metų pabaigos, o girdėjau, kad natūralių kremų galiojimo laikas turėtų būti daug daug trumpesnis...
siandien pirkau Weleda vyriska skutimosi krema, tai va kaip su galiojimu - yra ir galutine data 2012-05, ir yra zenkliukas, kad atidarius sunaudoti per 9 menesius..
QUOTE(Palomina @ 2010 12 14, 00:25)
siandien pirkau Weleda vyriska skutimosi krema, tai va kaip su galiojimu - yra ir galutine data 2012-05, ir yra zenkliukas, kad atidarius sunaudoti per 9 menesius..
Labai paprasta - neatidarytas galioja iki 2012, atidarius sunaudoti per 9 mėn. Čia kaip ir su maistu.
QUOTE(ernesin @ 2010 12 14, 00:03)
O koks tas jo kvapas?
Man tai medumi + dar kažkuom labai įkyriai saldžiu... Šiandien ryte dar pauosčiau, tai net nupurtė
QUOTE(micefee @ 2010 12 14, 02:27)
Labai paprasta - neatidarytas galioja iki 2012, atidarius sunaudoti per 9 mėn. Čia kaip ir su maistu.
as tai zinau tiesiog parasiau, kad ant maniskio skutimosi kremo yra aiskiai parasytos datos ir kaip galioja..
QUOTE(Palomina @ 2010 12 14, 10:28)
tiesiog parasiau, kad ant maniskio skutimosi kremo yra aiskiai parasytos datos ir kaip galioja..
o kazkodel ant kuno prausiklio nera zenkliuko kiek galioja atidarytas, idomu kodel
Dabar kai parašėt, kad atidarius galioja 9 mėnesius, šalia datos ir aš pamačiau nupieštą žalią indelį su atidarytu dangteliu ant kurio parašyta 9M, tai viskas aišku, čia tas ir bus Dėkui
Zinot,man visai patiko migdolu pienelis ir kremas intensyvus maitinantis veido odai,tai turbut pirksiu dar ir migdolu drekinanti.Idomu,o kodel nera sios serijos toniko veidui ,reikia pirkt kitoki,gal patartumet ,zinoma is Weledos ka nors