Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Maserati @ 2010 12 01, 12:56)
Man gan greitai naudojasi rozmarinu vanduo,nors ir pilu jo taip negailedama,bet tikrai,turbut,uzteks tik kokiam 1.5 men rolleyes.gif

man irgi panasiai tokiam laikotarpiui uztekdavo..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 01, 13:09)
man irgi panasiai tokiam laikotarpiui uztekdavo..

Nenaudoji jo istisai?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 12 01, 13:26)
Nenaudoji jo istisai?

ne.. vis nenusiperku blush2.gif bet labai pasiilgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2010 12 01, 12:40)
Vietoj kremo naudoju migdolų aliejų veidui, bet ar jis tinka tepti prieš einant į lauką, kai dabar minusinė temperatūra ten? g.gif

Manau tinka, bet taip, kaip ir su kremu minusinej temperaturoj, taip ir su aliejuku reiketu pirma leist jam susigert pilnai ir tik tada eit i lauka (na kokia 20-30min palaukt po pasitepimo).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 01, 14:50)
Manau tinka, bet taip, kaip ir su kremu minusinej temperaturoj, taip ir su aliejuku reiketu pirma leist jam susigert pilnai ir tik tada eit i lauka (na kokia 20-30min palaukt po pasitepimo).

o man tas aliejukas niekaip nesusigeria i oda,ir lieka toks riebaliukas.brr,nemegstu taip.be to,dar ir veida berti pradejo doh.gif tai dabar naudoju tik paakiams,makiazui nuvalyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 12 02, 12:10)
o man tas aliejukas niekaip nesusigeria i oda,ir lieka toks riebaliukas.brr,nemegstu taip.be to,dar ir veida berti pradejo  doh.gif  tai dabar naudoju tik paakiams,makiazui nuvalyti.  smile.gif

O kiek jo tepat ant veiduko, kad nesusigeria? Ir ar ant dregno veiduko tepates? Jo reiketu vos keliu lasiuku visam veidui.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 02, 15:58)
O kiek jo tepat ant veiduko, kad nesusigeria? Ir ar ant dregno veiduko tepates? Jo reiketu vos keliu lasiuku visam veidui.

oi,patikekit,isbandziau jau visokius variantus..ir taip ir kitaip.ir ant kosmetinio paduko,po to ant veido.ir ant dregno,ir ant sauso,ir vistiek tas pats.o spuogu tai irgi nemazai unsure.gif bet,kaip minejau,man patinka paakiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 12 02, 18:42)
oi,patikekit,isbandziau jau visokius variantus..ir taip ir kitaip.ir ant kosmetinio paduko,po to ant veido.ir ant dregno,ir ant sauso,ir vistiek tas pats

Tau aplamai gal jis nelabai tinka. Ką nors kito bandei?
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2010 12 03, 15:59)
Tau aplamai gal jis nelabai tinka.  Ką nors kito bandei?

ta prasme is alieju?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 12 04, 15:46)
ta prasme is alieju?

Taip.

Laukinių rožių naktinio nebandžius.
Atsakyti
ne,is alieju daugiau nieko neesu bandziusi.dabar gundausi naktinio kremuko roziu.bet niekas nekomentuoja..kazkaip nelabai tikiu,kad niekas nebande blink.gif
Atsakyti
susigundziau weleda ir as. nusipirkau vaikiska kremuka nuo salcio (bet ne ta riebiausia). Na man gal kiek riebokas, bet bunant ilgiau lauke, manau pats tas. roziu tonikas superinis, man labai patika, oda maloniai pamaitinta jauciasi. roziu kremukas man truputi riebokas, bet ziemos metu ir turi buti sunkesnis, gal maziau tepti reikia. dar isigijau migdolu kremuka ir aliejuka, bet dar nebandysiu (nors baisiai knieti biggrin.gif ) bet reikia sunaudoti ka dar turiu ax.gif
Gundausi kokia nors veido kauke.. gal kas gali remokenduoti sausai odai? ir gal kas patartu kurios linijos zvalgtis brandziai odai (misri), noreciau mamai kaledini rinkinuka padovanoti smile.gif
Atsakyti