Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(Laura81r @ 2010 11 11, 12:20)
mano oda labai jautri,linkusi sauseti..pirmomis dienomis ir man pakimsdavo poras,nes gal per daug uztepdavau  doh.gif  naudojau kaip drekinanti...bet dabar siek tiek maziau issispaudziu jo,ir issklaidau ant veido,ir stai,jau kuris laikas jokiu problemu  thumbup.gif

Aš pastebėjau, kad daug geriau išsisklaido ir įsigeria, jei tepu ant ką tik nupraustos odos ir nenuvalytos visiškai sausai. Pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,kazka ir as uzmacius esu sios firmos,metalinese tiubelese,bet kaina irgi tokia nebloga apie (150-170 kr (se) ...Bet jei gera kokybe... Yra kokiu veidui kremu sios firmos//? Jusu jau ismegintu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunkissed: 22 lapkričio 2010 - 17:16
QUOTE(Sunkissed @ 2010 11 22, 16:58)
Sveikos,kazka ir as uzmacius esu sios firmos,metalinese tiubelese,bet kaina irgi tokia nebloga apie (150-170 kr (se) ...Bet jei gera kokybe... Yra kokiu veidui kremu sios firmos//? Jusu jau ismegintu

IRIS, Migdolų kremus perku. Mane tenkina ir tinka. Šie kremai yra metalinėse pakuotėse. Paakių kremas taip pat metalinėje t. rožinėje pakuotėje.
SE ir aš perku, kainos tokios pačios kaip ir LT, kiek teko pastebėti internete ir iš atsiliepimų, nors LT pati dar nepirkau. Manau, kaina atitinka kokybę, todėl negaila ir sumokėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MiLi*: 22 lapkričio 2010 - 17:27
QUOTE(Sunkissed @ 2010 11 22, 17:58)

Švedija gi Europos sąjungoje, muitų nėra, tai galit iš užsienio siųstis, pigiau gausis dar nei kad Švedijoj ar Lietuvoj kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 22, 17:29)
Švedija gi Europos sąjungoje, muitų nėra, tai galit iš užsienio siųstis, pigiau gausis dar nei kad Švedijoj ar Lietuvoj kainuoja.

Weledos kremų dar niekad nesisiunčiau. Jūs siunčiatės? Iš kur ir per kur? Kiek pigiau išeina, pvz? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MiLi*: 22 lapkričio 2010 - 17:31
QUOTE(*MiLi* @ 2010 11 22, 18:31)
Weledos kremų dar niekad nesisiunčiau. Jūs siunčiatės? Iš kur ir per kur? Kiek pigiau išeina, pvz?  4u.gif

Patarčiau siųstis iš feelunique.com, iš ten siuntimas nemokamas. thumbup.gif Tik gali nepilnas asortimentas būti, tada jau kažkur kitur reiktų pasiieškoti. ax.gif Aš Weledos kremų nenaudojau, turiu tik rozmarinų losjoną plaukams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 lapkričio 2010 - 20:08
Sveikos, gal kas galit kokių atsiliepimų apie šį daiktą?
Weleda Citrus deodorant
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 vasario 2011 - 19:13
ko niekas nesakė, kad druskinė dantų pasta rudos spalvos biggrin.gif MB iškart užprotestavo ją naudot lotuliukas.gif o aš naudoju, įdomus tas skonis, bet paskui kokia gaiva thumbup.gif
Atsakyti
Juros gaiva biggrin.gif As dar nieko nepirkau,tik testuoju pardei rankas pasiteplioju biggrin.gif Bet kvapas labai patiko,violetines spalvos tiubele.neisidemejau su kuo ten buvo/kvepejo kaip kvepalai/
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 25, 22:27)
Sveikos, gal kas galit kokių atsiliepimų apie šį daiktą?

Naudojau, sunaudojau, bet nelikau suzaveta - kad neisjaustu prakaito kvapo man tekdavo purskaliot kelis kartus per diena.... Yra ir geresniu, ir pigesniu variantu.
Atsakyti
Vietoj kremo naudoju migdolų aliejų veidui, bet ar jis tinka tepti prieš einant į lauką, kai dabar minusinė temperatūra ten? g.gif
Atsakyti
Man gan greitai naudojasi rozmarinu vanduo,nors ir pilu jo taip negailedama,bet tikrai,turbut,uzteks tik kokiam 1.5 men rolleyes.gif
Atsakyti