Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

plauku visai neriebina, ten toks kaip vandenukas. O lasinimas tai pripratimo reikalas. Kaklelis nera atviras, ten toks plastikinis antgalis uzdetas per kuri lasa.
Atsakyti
O jūs ant drėgnų plaukų jį naudojat taip kaip ir parašyta ar ant sausų ar tik išsiplovus galvą?
Atsakyti
tik isplovus galva visada dar pavaikstau siek tiek su ranksluosciu. Tik paskui ant dregnu plauku tepu visokias priemones. Taip pat ir weledos losjona. Ant sausu plauku nebandziau.
Atsakyti
Rozmarinų vanduo/losjonas tikrai super dalykėlis, man patinka kaip jis pakelia plaukus nuo šaknų, beto slidūs, blizgūs, lėčiau "sukrenta". Negana to ir taupus, juk tik ant šaknų reikia tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 11 08, 08:32)
daug priemonių bandžiau, niekas netiko  schmoll.gif O kremai veidui sukėlė žiaurią alergiją  doh.gif

kaip idomu...o mano ypac problematiska veido oda kaip tik pamilo weledos kremukus.bandziau su migdolais drekinanti,o dabar naudoju intensyvu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 11 09, 00:17)
kaip idomu...o mano ypac problematiska veido oda kaip tik pamilo weledos kremukus.bandziau su migdolais drekinanti,o dabar naudoju intensyvu  thumbup.gif

o koks jusu odos tipas? ar nekemsa poru ir ar nera riebus? kiek skaiciau, kad daug kam kemsa g.gif
Atsakyti
Kodėl nesakėt, kad tas rozmarinų vanduo vaistiniu tirpalu atsiduoda (nors turbūt vis tiek būčiau pirkusi)? biggrin.gif Vakar atsiguliau į lovą, MB sako: "Fuuu, kas čia smirda???" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 12:39)
Kodėl nesakėt, kad tas rozmarinų vanduo vaistiniu tirpalu atsiduoda (nors turbūt vis tiek būčiau pirkusi)?  biggrin.gif Vakar atsiguliau į lovą, MB sako: "Fuuu, kas čia smirda???"  lotuliukas.gif

O man labai nepatogus naudojimas,nesijaucia,kiek priemones isteka,manau,kazkaip bandysiu ji perpilti i buteliuka su purkstuku.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 12:39)
Kodėl nesakėt, kad tas rozmarinų vanduo vaistiniu tirpalu atsiduoda (nors turbūt vis tiek būčiau pirkusi)?  biggrin.gif Vakar atsiguliau į lovą, MB sako: "Fuuu, kas čia smirda???"  lotuliukas.gif

nu cia dabar .. naturalus kvapas, kaip is pievu plaukus biggrin.gif as tai gana greit pripratau prie kvapo, dabar netgi patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 09, 13:39)

Oi, pirmą kartą girdžiu, kad rozmarinų vandens kvapas nepatiko. Man tai jis labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 09, 10:25)
o koks jusu odos tipas? ar nekemsa poru ir ar nera riebus? kiek skaiciau, kad daug kam kemsa g.gif

mano oda labai jautri,linkusi sauseti..pirmomis dienomis ir man pakimsdavo poras,nes gal per daug uztepdavau doh.gif naudojau kaip drekinanti...bet dabar siek tiek maziau issispaudziu jo,ir issklaidau ant veido,ir stai,jau kuris laikas jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
labas,

prisiskaičius jūsų komentarų, vakar nusipirkau kaštonų šampūną ir aliejuką plaukams, tik dar neišbandžiau, reik pirmiau senąjį šampūną pabaigt smile.gif dabar dar gundaus migdolų aliejuką ir veido kremą pričiupt, tik vakar susilaikiau, nes vyras pašonėj buvo, nesinorėjo, kad matytų, kiek visa tai kainuoja biggrin.gif kai buvau nestuke.gif naudojau weledos aliejų nuo strijų, tai super patiko thumbup.gif
Atsakyti