o as jau kuris laikas naudoju migdolu aliejuka akiu makiazui valyti.labai svelnus ir fainas.odeles netampo,sudrekina.o jau skalsumas,neispasakytas.zodziu,tikrai liuksusinis dalykelis.
as tai isigyjau Almond Intensive krema, nors mano oda vietomis labai sausa ir daznai serpetoja, bet kremas siek tiek per riebus tepti visa veida, bet probleminems vietoms tai gerai. gaila nepaskaiciau temos pries isigyjant, buciau emusi tiesiog drekinamaji. beje ten kur pirkau oze, saluks vaistineje, dabar akcija 30% visoms senos linijos weleda priemonems, tai savo kremuka tik uz 33 lt isigyjau.
Kaip tas Weleda rozmarinų losjonas plaukams?
QUOTE(aurink @ 2010 10 27, 13:11)
as tai isigyjau Almond Intensive krema, nors mano oda vietomis labai sausa ir daznai serpetoja, bet kremas siek tiek per riebus tepti visa veida, bet probleminems vietoms tai gerai. gaila nepaskaiciau temos pries isigyjant, buciau emusi tiesiog drekinamaji. beje ten kur pirkau oze, saluks vaistineje, dabar akcija 30% visoms senos linijos weleda priemonems, tai savo kremuka tik uz 33 lt isigyjau.
aha,man tas pats.smakras siuo metu vis su kokiu spuogeliu.ryskiai kremukas kiek per riebus.bet,sakau,sunaudosiu per ziema. o naudojant paprasta drekinanti,to nebuvo.ir labai skalsiai reikia naudoti,tada truputi geriau gaunasi
Papildyta:
pati nenaudojau rozmarinu losjono,bet sesuo ir drauge naudojo.sake liux.
QUOTE(micefee @ 2010 10 27, 18:12)
Kaip tas Weleda rozmarinų losjonas plaukams?
man jis patinka, tik reik ilgiau panaudot, kad pajaust geri plaukam
O vieno buteliuko neužtenka? Kaip dažnai naudojat - kasdien ar tik išsiplovus galvą? Norėčiau, kad greičiau priaugtų kuokštas naujų plaukų, nes baisiai išslinkę dbr.
naudoju iris tonika veidui, tai visai patinka, nesausina, nejautrina ir labai skalsus
ziuresiu kaip bus ilgiau panaudojus
ziuresiu kaip bus ilgiau panaudojus
QUOTE(micefee @ 2010 10 27, 20:48)
O vieno buteliuko neužtenka? Kaip dažnai naudojat - kasdien ar tik išsiplovus galvą? Norėčiau, kad greičiau priaugtų kuokštas naujų plaukų, nes baisiai išslinkę dbr.
Po vieno buteliuko rezultatas buvo. Bet ypac pajauciau kai jo nebenaudojau. Tepu kaskarta issiplovus galva. Tai gaunasi kas antra diena, ant dregnu plauku. Tikrai atsigavo plaukai nuo saknu
QUOTE(Pro_race @ 2010 10 28, 17:33)
Po vieno buteliuko rezultatas buvo. Bet ypac pajauciau kai jo nebenaudojau. Tepu kaskarta issiplovus galva. Tai gaunasi kas antra diena, ant dregnu plauku. Tikrai atsigavo plaukai nuo saknu
Nekiek neriebalina plauku ar apskritai nepagreitina ju riebalavimosi?
QUOTE(Maserati @ 2010 10 28, 17:37)
Nekiek neriebalina plauku ar apskritai nepagreitina ju riebalavimosi?
man neriebino
QUOTE(Palomina @ 2010 10 28, 19:51)
man neriebino
Ar patogu naudoti? realiai nemaciau,bet kaip suprantu,ten tiesiog atviras kaklelis,nera jokio dozatoriaus?
QUOTE(Maserati @ 2010 10 28, 20:02)
Ar patogu naudoti? realiai nemaciau,bet kaip suprantu,ten tiesiog atviras kaklelis,nera jokio dozatoriaus?
manau, jei butu purskiamas buteliukas, gal butu patogiau.. bet ir su tokiu buteliuku kaip dabar problemu nebudavo.. Lasinti reikia (per maza skylute)..