Įkraunama...
Įkraunama...

Weleda

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 14, 12:39)
Koks drėkinantis kremukas tiktų riebiai odai? Kad nekimštų porų, lengvesnis būtų? Gal vilkdalgių?

tiktu Vilkdalgiu (Iris) drekinantis kremas, net ne dieninis is tos pacios serijos, nes dieninis sakyciau riebokas.. man netiko tuo metu kai turejau..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 10 14, 18:21)
tiktu Vilkdalgiu (Iris) drekinantis kremas, net ne dieninis is tos pacios serijos, nes dieninis sakyciau riebokas.. man netiko tuo metu kai turejau..

Kaip supratau yra dieninis, o yra kazkoks universalus? Tai tas lengvesnis?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 14, 20:29)

http://www.weleda.lt...c...&prod_id=59
Šis?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 14, 20:29)

anksciau buvo Iris serijos tokie kremai: dieninis (riebus pakankamai), drekinantis (lengvas) ir naktinis.. dabar kai Weleda atnaujina savo gaminius, tai nebezinau kaip kas vadinasi smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 15, 09:55)

atrodo sis..
pries perkant normalia pakuote geriau isigyk miniuka..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 10 15, 14:07)
anksciau buvo Iris serijos tokie kremai: dieninis (riebus pakankamai), drekinantis (lengvas) ir naktinis.. dabar kai Weleda atnaujina savo gaminius, tai nebezinau kaip kas vadinasi smile.gif
atrodo sis..

Žiūrėjau šiandien Eurovaistinėje, tai buvo dieninis ir buvo kremas-pienelis, kaip supratau, kad čia toks pats, lengvesnis..
O kur Vilniuje galima įsigyti, kad būtų miniukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 16, 00:37)
O kur Vilniuje galima įsigyti, kad būtų miniukai?  g.gif

Holos parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 09 23, 17:11)
kaip tik turiu dabar ja tai nelabai ji man schmoll.gif skonis tikrai ne man visgi metines labiau ,ir issivalius man truksta svaros ,gaivos jausmo nepirksiu daugiau dar bandziau vaikams isiulyt ,bet pabande....  blink.gif pasake nusipirkai tai ir valykis pati

Nepatiko ir man ta pasta, ypač jos skonis. Holos Vilniuje gal būtų galima jos paragaut, anksčiau esu ten ragavus druskinę. Nors dėl to, ar ji gerai valo dantis, ar ne, tai negalėčiau nieko pasakyt, nes dėl nepatikusio skonio, valiausi ja dantis gal tik porą kartų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 16 spalio 2010 - 15:43
Kur pigiausias rozmarinu sampunas? rolleyes.gif gal zinot int.parduotuve ar vilniuje kazkurioje is eko pard.?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 21, 12:01)
Kur pigiausias rozmarinu sampunas? rolleyes.gif  gal zinot int.parduotuve ar vilniuje kazkurioje is eko pard.?

Weledos prekės pigiausios Holos parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 21, 12:11)
Weledos prekės pigiausios Holos parduotuvėse 4u.gif

assorti pigiau. gaila nera viso asortimento..
Atsakyti
labai visur ieskau riebaus kremuko paakiams. gal kas bandet ar weledos riebus.. ax.gif
Atsakyti
Vaikui praktiškai perku tik Weledos priemones: dantų pastą, kremą tiek įparstą, tiek nuo vėjo. Ypatingai aptinka dušo želė su kremuku tokia. thumbup.gif
Atsakyti