klausimėlis naudojančioms drėkinamuosius kremus kuris labiausiai tinka ir patinka ?? mano veido oda linkusi į sausumą, tai žiūriu į Migdolų ir Iris
ir aišku bėda Klaipėdoje, kad nėr gaut apsauginio nuo saulės kremo
QUOTE(fishke @ 2009 04 28, 09:08)
klausimėlis naudojančioms drėkinamuosius kremus kuris labiausiai tinka ir patinka ?? mano veido oda linkusi į sausumą, tai žiūriu į Mogdolų ir Iris
jei oda sausa, tai gal migdolu geriau tiktu.. as va siandien dienini Iris uzsitepiau, tai misriai ar riebiai odai manau pats tas.. turejau Iris ir drekinanti, tai man jis nelabai patiko, bet dregmes atzvilgiu gal siek tiek daugiau dregmes duoda
o va migdolu drekinantis buvo labai super kai oda buvo issausejus..
na migdolų ir paėmiau pasitepiau dar tik vieną kartelį, tai spręsti dar negaliu bet..... odelei patinka lengvai tepamas, susigėrė irgi gerai, veidelis paliko kaip kūdikio
kokie atsiliepimai apie weleda muilus?
kiek pastebėjau skystų nėra, tik gabaliniai
kiek pastebėjau skystų nėra, tik gabaliniai
Pastebėjimai apie apsauginį kremuką su spf 20: kelias dienas juo pasitepusi buvau lauke, tai gana neblogai įdegiau, norinčioms visai neįdegti reiktų stipresnio arba ta pavasario saulytė labai jau stipri
QUOTE(Palomina @ 2009 04 27, 22:01)
katik isbandziau Weledos Iris pieneli veidui na gi man visai patiko.. naudojau vietoj prausiklio, o ne su vata valiau..
dar siandien pirkau ir Iris dieninio kremo miniuka bei kastonu sampuna.. krema isbandysiu rytoj, o sampuna gal dar truputi veliau.. seip anksciau rozmarinini sampuna pirkdavau, o si kart is smalsumo kastonini paemiau.. ziuresiu kuo skiriasi
dar siandien pirkau ir Iris dieninio kremo miniuka bei kastonu sampuna.. krema isbandysiu rytoj, o sampuna gal dar truputi veliau.. seip anksciau rozmarinini sampuna pirkdavau, o si kart is smalsumo kastonini paemiau.. ziuresiu kuo skiriasi
va apie kastonini sampuna jau galiu parasyt si bei ta.. kadangi anksciau pirkdavau tik rozmarini, si kart nusipirkau kastonini is smalsumo.. na bet nezinau.. labai dideliu skirtumu tarp ju nepastebiu gal po kastoninio truputi greiciau susiriebaluoja plaukai
O man visgi rozmarinų šampūnas ar rozmarinų vanduo labai įelektrina plauką. Buvau kirpykloje neseniai, tai kirpėja negalėjo atsistebėt kodėl mano plaukai taip elektrinasi.... Manau netinka mano plaukams šios priemonės
QUOTE(Rkatyte @ 2009 04 30, 21:49)
Pastebėjimai apie apsauginį kremuką su spf 20: kelias dienas juo pasitepusi buvau lauke, tai gana neblogai įdegiau, norinčioms visai neįdegti reiktų stipresnio arba ta pavasario saulytė labai jau stipri
cia veidui ar kunui? jei kunui,tai man visai atvirksciai buvo su juo
QUOTE(Palomina @ 2009 05 10, 12:40)
va apie kastonini sampuna jau galiu parasyt si bei ta.. kadangi anksciau pirkdavau tik rozmarini, si kart nusipirkau kastonini is smalsumo.. na bet nezinau.. labai dideliu skirtumu tarp ju nepastebiu gal po kastoninio truputi greiciau susiriebaluoja plaukai
tai gal jis labiau sausam plaukui tiktu tada? maniskiai sausi...tai gal verciau toki bandyt nei rozmarinini man
QUOTE(Sultry @ 2009 05 10, 15:39)
tai gal jis labiau sausam plaukui tiktu tada? maniskiai sausi...tai gal verciau toki bandyt nei rozmarinini man
galbut su kastoniniu sampunu man tikrai plaukus siek tiek pariebina.. ir va katik paskaiciau aprasyma Weledos puslapy, tai raso kad pamaitina plauku saknis, sudety yra lanolino, kuris aptraukia plauka lyg plevele na zodziu.. bet va.. po to raso, kad tinka normaliems ir riebiems plaukams bet as gal sakyciau, kad kaip tik NERIEBIEMS plaukams labiau tinka kastoninis sampunas..
QUOTE(Palomina @ 2009 04 27, 21:01)
katik isbandziau Weledos Iris pieneli veidui na gi man visai patiko.. naudojau vietoj prausiklio, o ne su vata valiau..
dar siandien pirkau ir Iris dieninio kremo miniuka
dar siandien pirkau ir Iris dieninio kremo miniuka
Palomina, kiek mokejot uz miniuka kremo, jei nepaslaptis ir kokia jo talpa?
QUOTE(Palomina @ 2009 04 28, 08:14)
jei oda sausa, tai gal migdolu geriau tiktu.. as va siandien dienini Iris uzsitepiau, tai misriai ar riebiai odai manau pats tas.. turejau Iris ir drekinanti, tai man jis nelabai patiko, bet dregmes atzvilgiu gal siek tiek daugiau dregmes duoda
as turejau iris drekinanti, siaip man visai patiko, lengvas, gerai susigeriantis buvo, bet as mazai jo naudojau, tai taip ir suseno Dabar galvojau apie migdolu drekinanti, bet bijau kad gali riebinti ar kimsti mano normalia-misria oda Kaip manai? Weledos puslapyje nieko neraso, kad riebus ir pan. raso kad nuramina jautria odele..
QUOTE(begike @ 2009 05 10, 16:31)
Palomina, kiek mokejot uz miniuka kremo, jei nepaslaptis ir kokia jo talpa?
as turejau iris drekinanti, siaip man visai patiko, lengvas, gerai susigeriantis buvo, bet as mazai jo naudojau, tai taip ir suseno Dabar galvojau apie migdolu drekinanti, bet bijau kad gali riebinti ar kimsti mano normalia-misria oda Kaip manai? Weledos puslapyje nieko neraso, kad riebus ir pan. raso kad nuramina jautria odele..
uz Irisu dieninio kremo miniuka mokejau 14 lt, kremo yra 10 ml..
o migdolu drekinantis manau gali but riebokas siuo metu (na vasaros sezonu).. del poru kimsimo, tai negaliu parasyt kaip bus ar nebus as kai naudojau si krema, tai mano riebi oda buvo tuo metu isausejus (buvo ruduo).. odai reikejo ir dregmes, ir pamaitint siek tiek.. tai sitas kremas puikiai atitiko odos poreikius.. vasarai nepirkau as jo, nes tikrai zinau, kad man bus per riebus..
QUOTE(Palomina @ 2009 05 10, 16:03)
uz Irisu dieninio kremo miniuka mokejau 14 lt, kremo yra 10 ml..
o migdolu drekinantis manau gali but riebokas siuo metu (na vasaros sezonu).. del poru kimsimo, tai negaliu parasyt kaip bus ar nebus as kai naudojau si krema, tai mano riebi oda buvo tuo metu isausejus (buvo ruduo).. odai reikejo ir dregmes, ir pamaitint siek tiek.. tai sitas kremas puikiai atitiko odos poreikius.. vasarai nepirkau as jo, nes tikrai zinau, kad man bus per riebus..
aisku, aciu turbut neverta bandyt, nes man tinka lengvesni
O gal zinai kuom skiriasi iris dieninis ir iris drekinamasis kremas parasiau weledai bet ilgokai neatraso nesuprantu skirtumu